ρε σας εχω λεμε...μια νεα εποχη για τα δυο νεκροταφεια της Νιγριτας αρχιναει..θα τα γεμισω σταυρους του Αγιου Πατρικιου
ο θανατος γυριζει σελιδα
lol
αναβλήθηκε το live Depeche Mode
"αδιαθεσία"
τσιρλιπιπί
θείο minmin εγώ μπορώ να δουλεύω γκασμά part-time αν θες
φτιάξε κανα gothic αριστούργημα να ρθω να το φωτογραφήσω χεχε
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
τι γκοθ ρε...μη με μαχαιρωνεις τωρα
μπεκρατζιδικους ιρλανδικους ταφους θα γιομωσο τον τοπο
λοιπον σοβαρα τωρα...το autocad εχει καμια σΚεσις με το corel draw? θα το δουλεψω σχετικα ευκολα για θα με τυρραγνισει?
το corel έχει να κάνει με ψηφιακή επεξεργασία εικόνας.
To autocad είναι σχεδιαστικό πρόγραμμα που το χρησιμοποιούν κυρίως αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι και πολιτικοί μηχανικοί για κατασκευή σχεδίων από το μηδέν.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Έβαλα νετ και το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα πράγμα που προσπαθούσε να μιμηθει τον έλβις.
Σκιάχτηκα, το ομολογώ.
το επιτραπεζιο νερο,σου λεει,ειναι νερο βρυσης πειραγμενο...
μαλιστα!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
http://www.filis104.com/girls
μονο απο τον θρασερ θα μαθετε μπαλιτσα - συνιστω αντζελα καρφωτο (επειδη την εχω ΓΑΜΗΣΕΙ)
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Το Στούντιο Φυλής 104 μας ανάλογα με την κοπέλα έχει μια μεγάλη γκάμα από προσφερόμενα προγράμματα ικανά να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε επιθυμία.
* Απλό πρόγραμμα - 30€ *
* Απλό πρόγραμμα & μασάζ - 40€
* Απλό πρόγραμμα & στάση 69 - 50€
* Αυταρχικό** - 60€
* Ποδολαγνεία - 60€
* Sex show*** & μασάζ - 70€
* Πρωκτικό**** - 80€
* Φουλ πρόγραμμα (μασάζ, 69, sex show) & άνεση χρόνου - 90€
ΣΤΗΝ ΦΑΣΑΡΑ,μαλακες χαβουζιαρηδες εχετε και γαμω τις πουτανες
το μονο θεμα που κραζω μπουγατσουπολη
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ