Page 7 of 24 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 347

Thread: Nailing your friends ex

Quote Originally Posted by The Good Son View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Οι αποπάνω μπούληδες λένε όμως ότι δε θα μπορούσαν ποτέ, άσχετα από τα οκ φίλων.
    Δώσε βάση. Πας στον φίλο και του λες τί; "ξες λεω να γαμήσω την πρώην σου κλπ κλπ". Έστω οτι αυτό είναι αποδεκτό. Ο τύπος εαν σου πει "ναι" ποτέ δεν θα μάθεις εαν τον πείραξε και δεν σου ειπε ναι για να το παίξει υπεράνω ή μην σε πληγωσει κτλ κτλ. Και έτσι βάζεισ την σχέση με τον φίλο σε ρίσκο.
    Ελπίζω να είναι το ποστ μου αφορμή και να μην εξηγείς σε μένα.

Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι στις ιστορίες που πλάθουν τα χτικια του φόρουμ, ο πρώτος φίλος ήταν "σούπερ ευτυχισμένος" και άλλα τέτοια ενώ ο δεύτερος στάνταρ πάει "για ένα γαμήσι". Διότι γνωρίζουμε ότι όποιος προλάβει τη γκόμενα γενικά την αγαπάει κιόλας, ενώ ο δεύτερος είναι ένας γλίτσας που καυλώνει μόνο όταν κλέψει τη γκόμενα του ΦΙΛΟΥ.

Αν ένα χτικιο-φίλος πήγαινε με πρώην μου θα του έσπαγα τα μούτρα (ή θα του την έλεγα στο ι αρ!), γιατί θα το έκανε έχοντας την εντύπωση ότι μου κάνει κάτι κακό. Από την άλλη αν έκανε το ίδιο ο χαρμπινγκερ-φίλος, κυριλέ και ούζα με τον ρέιζορ.

Όσο για το αποπάνω που κάνω κουόουτ, αν δεν ξέρετε αν θα πειράξει τον φίλο σας το να κάνετε κάτι με πρώην του, πόσο σκατά φίλοι είστε; Υπάρχει πραγματικά λόγος να ρωτήσετε κάτι τέτοιο; Γιατί αν μιλάμε για τους "φίλους" για τους οποίους δεν ξέρετε τέτοια πράγματα, τότε λέγονται γνωστοί και τους πηδάμε τις γυναίκες αβέρτα. Τις πρώην ντε.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

paok pasok hlektroshock pasokara's Avatar

The Man from Tallahassee

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Οι αποπάνω μπούληδες λένε όμως ότι δε θα μπορούσαν ποτέ, άσχετα από τα οκ φίλων.
    Δώσε βάση. Πας στον φίλο και του λες τί; "ξες λεω να γαμήσω την πρώην σου κλπ κλπ". Έστω οτι αυτό είναι αποδεκτό. Ο τύπος εαν σου πει "ναι" ποτέ δεν θα μάθεις εαν τον πείραξε και δεν σου ειπε ναι για να το παίξει υπεράνω ή μην σε πληγωσει κτλ κτλ. Και έτσι βάζεισ την σχέση με τον φίλο σε ρίσκο.
    Ελπίζω να είναι το ποστ μου αφορμή και να μην εξηγείς σε μένα.

Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι στις ιστορίες που πλάθουν τα χτικια του φόρουμ, ο πρώτος φίλος ήταν "σούπερ ευτυχισμένος" και άλλα τέτοια ενώ ο δεύτερος στάνταρ πάει "για ένα γαμήσι". Διότι γνωρίζουμε ότι όποιος προλάβει τη γκόμενα γενικά την αγαπάει κιόλας, ενώ ο δεύτερος είναι ένας γλίτσας που καυλώνει μόνο όταν κλέψει τη γκόμενα του ΦΙΛΟΥ.

Αν ένα χτικιο-φίλος πήγαινε με πρώην μου θα του έσπαγα τα μούτρα (ή θα του την έλεγα στο ι αρ!), γιατί θα το έκανε έχοντας την εντύπωση ότι μου κάνει κάτι κακό. Από την άλλη αν έκανε το ίδιο ο χαρμπινγκερ-φίλος, κυριλέ και ούζα με τον ρέιζορ.

Όσο για το αποπάνω που κάνω κουόουτ, αν δεν ξέρετε αν θα πειράξει τον φίλο σας το να κάνετε κάτι με πρώην του, πόσο σκατά φίλοι είστε; Υπάρχει πραγματικά λόγος να ρωτήσετε κάτι τέτοιο; Γιατί αν μιλάμε για τους "φίλους" για τους οποίους δεν ξέρετε τέτοια πράγματα, τότε λέγονται γνωστοί και τους πηδάμε τις γυναίκες αβέρτα. Τις πρώην ντε.
    θέλεις να κάνεις edit τα ποστ μου για να γίνουν ερωτεύσιμα σαν αυτό; Να κάνουμε και ένα joint account. What do you say? You and me, we can go places.

Ον τόπικ, διευκρίνιση, εγώ προσπαθώ να περιγράψω τι πιστεύω ότι είναι το δίκαιο, στην πράξη είναι διελκυστίνδα το θέμα, μπορεί να συμβιβαστείς. Απλά ας παραδεχτούμε ότι το να μη θες να σου πάρει φίλος την πρώην είναι πρωτόγονο κτητικό ένστικτο, και να πάψουμε να του δίνουμε δίκιο. Μπορεί να το ανεχτείς υπό συγκεκριμένες συνθήκες και για συκγκεκριμένους φίλους (και αντίστοιχες κοπέλες), αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις κάνεις χάρη. Αυτό.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

OKSW POUSTRELIA
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

A rock, an island Drumsick's Avatar

Επειδη το γεγονός οτι πάει και με άλλον φίλο είναι δείγμα πουτανιάς
    Πάει δεν παει, πουτάνες θα τις ανεβοκατεβάζετε όλες. Μη λέμε μαλακίες. Μια δικαιολογία ακόμα για να κακοχαρακτηρίσεις την πρώην/τη νυν/τη μελλοντική είναι αυτό.
    Μόνο εσείς είστε οι σωστοί και ηθικοί και γαμάτοι που παρ'ολο που κερατώνετε αβέρτα (συχνά δε, με νυν φίλων σας, γιατι να μωρε.. είχαμε πιεί) για κάποιο λόγο παραμένετε γαμάτοι και στους κύκλους σας θεωρείστε και γαμιάδες κ πουτσαράδες απο πάνω.
    Άντε ρε πόρνες.

Στηρίζουμε Οντόνιαν 100% σε οτι έχει πει. Ιν γιορ φεις. Οι λοιποί, που δεν αντιλαμβάνεστε πως ο μόνος παράγοντας στην εξίσωση δεν είναι πως ο άλλος είναι ΦΙΛΟΣ άλλα παίζουν 15 άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν την κατάσταση απολύτως φυσιολογική και αποδεκτή, είστε κολλήμένα, ανώριμα, ανασφαλή ζωάκια.

Ρισπέκτ στα ταγκς!

Solidium HAVOC's Avatar

Nαι, σε αυτο μαζι σου 100%.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Senior Member

.
    Last edited by Out Of The Body; 22-09-2009 at 01:50.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

γιατι? εγω μολις ξυπνησα και απολαμβανω τις χθεσινοβραδινες σας ποστιες!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Πρωινός καφές+er είναι στανταράκι.

Senior Member

.
    Last edited by Out Of The Body; 22-09-2009 at 01:49.

Δε βαριέσαι..

Υπάρχουν τρισχειρότερες εξαρτήσεις.

Senior Member

.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

ελα μην γαμας ομως το τελειο θρεντ με τα τελειοτερα ταγκς!
    ον-τοπικ
    υπαρχει και η περιπτωση που δεν θυμαμαι να αναφερθηκε να παει η πρωην με τον κολλητο σου για να σου την μπει στο ματι!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Senior Member

.

Χαχαχαχαχαχα..

Η πρόβα sadhus, παλιοκουτσομπόλα, δεν είχε να κάνει πουθενά με εξαρτήσεις. Εσύ δε μεθάς ξέρω γω. Κι αν το κάνεις, είσαι αλκοολικός.
    'Αντε να κοιμηθείς γιατί λες ασυναρτησίες.