ρε αδερφαρα του ελεους μιλα σε κανα τοπικ για λογοτεχνια κι ασε να τα χωσουμε στις ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ
ρε αδερφαρα του ελεους μιλα σε κανα τοπικ για λογοτεχνια κι ασε να τα χωσουμε στις ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
ΗΟΔ, δεν έχει να κάνει με την γκόμενα, σταρχίδια μας αυτή. Έχει να κάνει με τον φίλο.
στηριζω τους αποπανω μπουληδες
εγω οτι εκανα ειχα το ΟΚ απο τον φιλο
Οι αποπάνω μπούληδες λένε όμως ότι δε θα μπορούσαν ποτέ, άσχετα από τα οκ φίλων.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟΙ,ΑΛΛΗ ΕΜΕΙΣ
Ο φίλος μάλλον κάνει σαν 5χρονο ε.
Δώσε βάση. Πας στον φίλο και του λες τί; "ξες λεω να γαμήσω την πρώην σου κλπ κλπ". Έστω οτι αυτό είναι αποδεκτό. Ο τύπος εαν σου πει "ναι" ποτέ δεν θα μάθεις εαν τον πείραξε και δεν σου ειπε ναι για να το παίξει υπεράνω ή μην σε πληγωσει κτλ κτλ. Και έτσι βάζεισ την σχέση με τον φίλο σε ρίσκο.
Γκουντ Σαν διακατεχεται απο απιστευτη συνειδητοποιηση στο θεμα.
@Good son
Γουάτ;! Θα ζητήσεις άδεια;
Δε βλέπω κάποιον να προβάλλει επιχειρήματα πάντως. Το μόνο που λέτε όλοι είναι η "αυταπόδεικτη" αλήθεια ότι η πρώην του φίλου είναι εκτός ορίων, επειδή θα τον πειράξει. Το θέμα είναι πως το αν ο φίλος πειραχτεί επειδή ένας φίλος του είναι με την πρώην του, είναι δικό του θέμα και δεν αφορά το ζεύγος (sic). Εφόσον ταίριαξαν, καλά έκαναν και είναι μαζί. Δεν υπάρχει ιδιοκτησία. Σακ ιτ απ.
Prwhn filou me th gkamia. De mpaizei. Ektos an mou arese apo tote kai kapws xa8ei o elegxos kai ektroxiastei to pragma alla kai pali dyskola.
Giati? Giati etsi einai. De 8a exw moutra na ton dw meta, oso geloio kai psyxanagastiko kai na akougete meta.
EDIT: KATALABATE META?
meta.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
kai genika +1 sto morm.
Last edited by Xtikio; 12-05-2009 at 04:20.
Tags
ήσουν αρχιδασ τελικά, ανδρική συγνώμμη, ανδρικη φιλια, ανδρικοί άνδρες, γαμησα indigo κολητου, δεν θα καταλάβετε ποτέ, είναι πουτάνες ρε άστο, μεγάλες αλήθειες, μπερνη πες την ιστορια, οι πρώην του οντόνιαν, ρέηζορ έμπαινε, σκατά στον σπαθάρη, συγγνώμη σπυρέτο, συγνώμμη fixxxer
Έχω πεθάνει γαμώ το χριστό μου.