ΕΧΩΣΕ, αλλά εκσπερμάτωσε πρόωρα (1 ώρα και ένα τέταρτο μόνο)
είχε κ σεσημασμένους μεταλαρισαίους
ΕΧΩΣΕ, αλλά εκσπερμάτωσε πρόωρα (1 ώρα και ένα τέταρτο μόνο)
είχε κ σεσημασμένους μεταλαρισαίους
Rock or Nothing
Ωραία, γράψε και κανά ριπόρτ. Ειδικά περί storrmbringer.
Χτες μιναρούπολη οι marauder, αν και δεν μπόρεσα να κάτσω ως το τέλος, γάμησαν. 22 κομμάτια μου λένε, με το try to live μέσα. Θα γράψει κανάς rapariah που έκατσε ως το τέλος λογικά.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
το βραδάκι report... τώρα δουλειά![]()
Rock or Nothing
Πόσο γαμάει το Watchmen;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
καντιρου ξερεις που μπορω να δωσω χαρτικα για ανακυκλωση κοντα στο κεντρο?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Καφες/Κεικ
ωραιο πρωινο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
καφες με μπισκοτακι
ωραιος συνδιασμος!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
σωστο επισης.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
και πατατακια με σοκολατα για να το γαμησω το θεμα![]()
Κονιάκ με παξιμαδάκι
Φονικός συνδυασμός!
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
κρασι με λειτουργια!!!
τσουρεκι με μερεντα παπαρα σε γαλα
μπλάνκετ απρισιέησον θρεντ![]()
I must have some booze. I demand to have some booze