πω ρε πουστη μου! υπαρχει χρηστης clockwork_orange...
ξενερωσα!
πω ρε πουστη μου! υπαρχει χρηστης clockwork_orange...
ξενερωσα!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
οχι ρε! ο illuzion ειμαι! αλλαξα το ηλιθιο νικ!
δεν με θελει ρε πουστ΄μ
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
o ilektrikos gamietai
edw kai kana 2mino peripou
kai tha sinexisei na gamietai
gia alla ena xrono
apo egkures piges
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
ποσταρει ακομα ο αλλος?![]()
όλα ξεκίνησαν όταν πήγα σχολείο με μπλουζάκι poets and madmen.
"κύριε τι συγκρότημα είναι αυτό?", "κύριε αυτοί οι σαβατατζ μεταλ παίζουν?", και τέτοια, ε τέλος πάντων ο ένας πιτσιρικάς κατέβασε από το ιντερνετ το edge of thorns και ενώ έπαιζε από το κινητό του τραβήξαν βιντεάκι όπου και καλά το παίζουν λάιβ, μπροστά στο θρανίο ο πληκτράς κλπ κλπ.
το θεϊκό δεν είναι αυτό. αλλά ότι μόλις μου το έδειξαν, και ρώτησα "ο νίκος γιατί δεν είναι στο βιντεάκι", μου είπανε "ε κύριε ο νίκος είναι πολύ φλώρος για το μέταλ".
Ε-Κ-Λ-Α-Ι-Γ-Α από τα γέλια.
και
![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Στη λήξη των εργασιών της τρέχουσας Συνόδου της Βουλής, με Προεδρικό Διάταγμα, προχώρησε αιφνιδίως η κυβέρνηση. Για πρωτοφανή ενέργεια που οδηγεί σε παραγραφές υποθέσεων οι οποίες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της έρευνας κάνουν λόγο οι πρώτες αντιδράσεις.
xoxo
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
μαριαννα λοιπον!
Όμορφη και παραδοσιακή
the game is the game