χαχαχ γμτ, τα χάνω όλα
χαχαχ γμτ, τα χάνω όλα
Rock or Nothing
μια χαρά ήταν το παιδί μωρέ. ε, λίγο παραπάνω εύθυμος, απλά.
i need feminime venoms in order to function with the system.
malakia pou den irtha freak ela thnallh pempti e tou pousth auth th fora tha xanakanw tourne de mpaizei
apo tis fores telika pou lew oti tha skasw skaw mia stis 3 ti karagiozis eimai
freak tha ta kanoume parea poutana
ferte kai razor na kanoume stagediving
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
mperni... παμε να τα κανουμε πορνη ολα.. αλλα λιγο πιο ηρεμα απο την προηγουμενη τεταρτη.. γιατι εσκασα στις 4 ηδη υπερ-λιωμας και κινδυνεψα να παω βουλα με το ασθενοφορο .. ασκληπιειο.. και κομπλε... και μετα παμε για μπασκετακι.! ολεοοεοοεολελεολελοελμε ιρε κανσερ ινγκο μορφιν (φιλη μορφιν
) λεθαρτζικα .. και καφσιμο
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
αγαπητε ειμαι μεσα
παμε για μπασκετ πρωινιατικα κιολας εχω παντα μπαλα στο αμαξι οποτε ειμαστε σουπερ. ναι γουσταρω ενα καψιματακι
οσο για τα λιωματα δε βαζω ορια και δεν κρινω κανεννανννν γιατι πιο κατω απο μενα δεν υπαρχει
α δε με εχει δει κανενας κομματια ακομα
τυχεροι ειστε
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Κι εγώ τα καλύτερα χάνω ρε γμτ...με έχουν φάει οι προθεσμίες τελευταία
Καλά πού είστε όλοι όταν είμαστε εμείς τζασμίν??? Ποιοι είστε????
Ποιος είναι ο ER τέλος πάντων?![]()
Once I was trapped, but now I am free
Εσύ να κανονίσεις να'ρθεις αυτή τη βδομάδα, που θα 'χω και περισσότερα κέφια μιας και δεν δουλεύω την επόμενη πέμπτη![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
κανόνισες αδειούλα τελικά?
Rock or Nothing
psychotron δεν παίζει με τίποτα γμτ, κλαααααψ
Αλλά θα είμαι ΣΤΑΝΤΑΡ την μεθεπόμενη (21/5) με τον λαό μου, το έχω κανονίσει από τώρα
missing u, luv u κλπ κλπ...
@Γιώργο: choo, την πέμπτη είναι του Αγ. Θεράποντα (πολιούχος Ζωγράφου) και όλες οι Δημόσιες υπηρεσίες στου Ζωγράφου θα είμαστε κλειστά.
Το κακό είναι ότι θα έχει πανηγύρι ένα δρόμο πάνω από το σπίτι μου και θα ψάχνω κανα τρίωρο να βρω θέση. Δε βαριέσαι, θα κάθομαι όλη τη μέρα, αυτό μετράει
@Βίκυ: Δεν πειράζει, θα σε περιμένω στις 21.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
μπερδεύτηκα... νόμισα εννοούσες την πέμπτη των AC/DC
νομίζω το επόμενο σ/κ θα είμαι αθήνα, αλλά πολύ πολύ δύσκολο για τετάρτη... έχουμε πήξει αυτές τις μέρες
Rock or Nothing
psychotron pinks, τα λέμε 20 (21 είναι Πέμπτη τελικά)
ravenlord κατέβα λέμεεεεεεεε
Πέρνα για καφεδάκι από το σπίτι, θα ξανακάνω ζογκλεριές με το νεσκαφέ, είμαι στην κοσμάρα μου πάλι
edit: και μετά κλασικά θα πάμε poquito και bat city, στο δεύτερο θα φέρω το φλασκί μου για παν ενδεχόμενο![]()
Last edited by FaithFails; 08-05-2009 at 20:08.