Καλό αυτό, μπορούμε να κάνουμε τσιπουρο-tour ανά την Ελλάδα
Καλό αυτό, μπορούμε να κάνουμε τσιπουρο-tour ανά την Ελλάδα
Once I was trapped, but now I am free
ανεϋ
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
εξαρτάται που είναι το τσιπουράδικο....
αν πας στη Ήπειρο τότε "τσίπουρο με γλυκάνισο" δεν υπάρχει πουθενά... και δεν κάνω πλάκα. Δεν το πίνουμε ούτε το φτιάχνουμε...
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
κατα κανόνα το "χωρίς" έχει λιγότερο αλκοόλ από το "με"
απο κει και πέρα το πόσο ελαφρύ ή όχι είναι επαφίεται στο γούστο του παραγωγού.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
το 18% που είχες αναφέρει σε παλιότερο ποστ σου Σώτο είναι μάλλον δύσκολο πάντως. δεν ξέρω αν όντως παράγει κάποιος, είναι τελείως νεροζούμι και δεν έχει και γεύση... Στο χωριό που η γιαγιά μου έβγαζε τσίπουρο 40% για μας και 30% που το πούλαγε στα καφενεία, το ένα συγκριτικά με το άλλο έιχαν ήδη τεράστια διαφορά και σε γεύση και σε αλκοολ (περίπου 10% ).
υπάρχει πάντως εκτός από το τοις εκατό και άλλη μέτρηση, τα γράδα (από το grades προφανώς), όπου 17,5 γράδα είναι περίπου 40% αλκοόλ...
α ναι δεν είπα. δεν κρίνω τους υπόλοιπους αλλά στην ήπειρο το πίνουμε χωρίς.
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ