Quote Originally Posted by Ruthless View Post
Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
Quote Originally Posted by Ruthless View Post
Υπερεκτιμημένοι όσο δεν πάει(μαζί με όλη την μπαρτσελόνα). Γιατί απέναντι στο κατενάτσιο φαίνεται πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Και η μπαρτσελόνα από ότι φαίνεται μόνο τα αρχίδια της διαιτησίας μπόρεσε να πιάσει για να περάσει με τον πιο κοκκαλιστικό τρόπο στον τελικό.

Υπερεκτιμημενος παικτης οσο δεν παει, ο Ανρι.
Υπερεκτιμημενος παικτης οσο δεν παει ο Μεσι.
Απεναντι στο Κατενατσιο φαινεται ποσα απιδια πιανει ο σακος ως προς το ποιος παιζει μπαλα.

Ενταξει, γελανε και οι τσιμεντολιθοι.
ΟΚ τσιμεντόλιθε.

Στον πρώτο αγώνα έκανε κάτι τρομερό ο Ανρί; Έκανε κάτι τρομερό και στους 2 αγώνες ο Ετό ή ο Μέσι;

Έτυχε μια σοβαρή αντίπαλος επιτέλους στο τσουλού για την μπαρτσελόνα και φάνηκε πως απλά δεν το έχουν(πλέον - προ 5ετίας ο Ανρί ήταν παιχταράς και δεν χωρά αμφιβολία).

Εκτός αν είδαμε άλλους αγώνες. Μπορεί ξέρω εγώ να είχε 10 τετατετ χτες ο Μέσι και να άδειαζε μόνος του τις άμυνες, ο Ανρί να κάρφωσε 3 γκολάκια στο πρώτο ματς και εγώ να είμαι τυφλός και να μην τα είδα. Ή απλά εσείς να είστε καθυστερημένοι φανμπόιδες.

Αλλά όταν εγώ λέω πως ο κυρ-Σωκράτης έχει κάνει τους γαύρους να ξεχάσουν τι σημαίνει μπάλα, με λένε εριστικό(που είμαι ).
Ξεχνα το σοβαρο ποστ μου αποπανω, θα γινω καθυστερημενος παλι.

Βρε ΑΧΡΗΣΤΕ, κρινεις τον Ανρι και τον Μεσι απο ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ???? Τους ειδες τι κανουν ολη τη χρονια? Ειδες πως ξεκωλιασαν την Ρεαλ το Σαββατο που το 2-6 ηταν ενα θετικο αποτελεσμα για τη Ρεαλ? Ξεστραβωσου λιγο κι αν εισαι Τσελσι παραδεξου το απο τωρα, γιατι τοτε μονο δικαιολογεισαι. Ακου εκει Μποσινγκουα!!!