Ki ekei pou krataga ki epina tin koka kola mou eipa "den pa na kano kai kana register sto electric requiem?", kai na mai! Kalws sas vrika loipon![]()
Ki ekei pou krataga ki epina tin koka kola mou eipa "den pa na kano kai kana register sto electric requiem?", kai na mai! Kalws sas vrika loipon![]()
Κάτω κοράκια. Δικός μας είναι.
Γουέλκαμ φανταστικέ ντράμερ =]
Geia!
min xaireste!dn eimai o neos metalas pou tha sosei tin prigkipopoula!
reroll tou illuzion_g!
auta!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
εδω και καιρο!!![]()
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
geia. parakolou8w edw kai kairo to er, ekana register twra giati den antexa allo xwris to sexion.
άλλαξε νικ γιατι μπερδευόμαστε!
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
σε 2 βδομαδες παω πρακτικη οποτε θα σταματησω κι εγω να ποσταρω! απο οκτομβριο βλεπουμε!
Επιτέλους και κάτι ευχάριστο.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
το τι βλεπεις στην τβ οταν δεν ξερεις τι ωρα αρχιζει η φορμουλα και την εχεις ανοικτη περιμενωντας δεν περιγραφεται...
"Η Καιτη Γαρμπη(!) κανει (ναι σε ενεστωτα,περικαλω) μοδα"
Καραμανλης:"Η οικονομικη κριση αντιμετωπιζεται με προγραμμα"
Νέο αίμα!
(μεταλλικό)
Αλήθεια!
Κάντε κάτι να εμφανίζεται η υπογραφή μου.
Last edited by Cookie Monster; 10-05-2009 at 15:23.
"Last edited by Cookie Monster; 55 Minutes Ago at 12:23."
Αυτή είναι η υπογραφή σου και την βλέπω, όλα οκ
"Αχαχαχαχαχ"
Άντε βρε, καλωστορίστε![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.