χαχα και εγω τον παω ρε τον ρα,αλλα αν τον δω απο κοντα θα τον κανω πυραυλο με αυτα που θα του πω.
μονο να μου πεις που να σταματησω,μην παθει κανενα εγκεφαλικο.
εσενα σε παω γιατι μπορει να παιζεις σε 2 ταμπλο,αλλα δεν εισαι ειρηνιστικο σκουλικι.εισαι και εσυ ψοφιος για πουταναριο...
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
τελικα οι μεταλλαδες κουβαλανε την νοημοσυνη του τιτανιου που εχω στο ποδαρι μου
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Κούραση.
Kalimera!
Εμένα μου άρεσε το Σμελς Λάικ Τιν Σπίριτ. Μετά ο αδερφός μου αγόρασε το Νέβερμάιντ και μου φάνηκε πολύ βαρετό το υπόλοιπο, εκτός από 2-3 κομμάτια. Μετά άκουσα και τα παλιά και μου φάνηκαν ΟΚ αλλά αδιάφοροι. Το Ιν Ούτερο μου άρεσε πιο πολύ από όλα τους αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Γενικά συμπαθητική μπάντα, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόσος ντόρος. Το καλύτερό τους ήταν στοιχείο η φωνή του Κομπέιν για μένα, δηλαδή αυτό ήταν που άρεσε πιότερο.
Αλλά μετά ξέσπασε ο ΠΟΛΕΜΟΣ και έπρεπε να πάρω θέση. ΘΡΑΣ ΤΙΛ ΝΤΕΘ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Δεν μ' άρεσαν ποτέ. Από τις πλέον αδιάφορες μπάντες (μουσικά μιλώντας) που έχω ακούσει κι αυτό δεν έχει να κάνει με τα μεταλχαμερζ κι αυτά που έγραφαν κατά καιρούς.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
κι εμένα ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα (και σίγουρα δε φταίει το hammer)
το κομμάτι τους που μ'άρεσε και είπα "α, για να ακούσω παραπάνω" ήταν το the man who sold the world και μετά ανακάλυψα ότι είναι bowie και αποφάσισα να ακούσω παραπάνω bowie τελικά.
Λυπούμαι βαθύτατα για την τροπή που πήρε το τόπικ, ήλπιζα να κινηθεί σε καθαρά μουσικά πλαίσια, απαλλαγμένο από καφρίλες, ύβρεις και ειρωνίες. Ας είναι.
ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΩΝ SANCTUARY ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΑΚΑΡΙΤΗ, ΜΑΚΑΡΙΤΗ
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
αχαχαχαχαααχααχαχ
i need feminime venoms in order to function with the system.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όντας παιδάκι, έβλεπα μια μουσική εκπομπή στην ερτ-1 που παρουσίαζε ένας γυαλάκιας και έβαζε βιντεοκλιπς και τέτοια και είχε και κοινό (μπλάστ φρομ δε πάστ, αλλά δε θυμάμαι πως λεγόταν) και σιχαινόμουν απίστευτα εκείνα τα βίντεο του ξανθού λιγδιάρη με την κιθάρα και το λαχανί πουλόβερ.
Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με τους Νιρβάνα.
Μέτα βέβαια αναθεώρησα και έβλεπα τα αφιερώματα σ'αυτούς που έβαζε στο seven/mcm και πορωνόμουν και μ'αρέσουν εως και σήμερα. Ήταν άλλωστε απ'τις πρώτες μπάντες που με έμπασαν στα ροκς και μ'έκαναν να νιώσω οπότε έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.