Spoiler
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Eχω μεγαλο νεο.
http://www.yupi.gr/gossip/c9469/Efh_8wdh.html
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
...Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρχικά προσπάθησε να πέσει σ' ένα σιντριβάνι αλλά μόλις διαπίστωσε πως το βάθος δεν ήταν αρκετό για να πνιγεί επιχείρησε να αυτοκτονήσει αγγίζοντας τα καλώδια του φωτισμού.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
E, προφανως την ωρα που πεταω τη μαλακια μου εχω τελειωσει απο καποια δουλεια η κανω διαλειμμα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ma kala dn vgaineis eksw? dn perpatas se pezodromio? dn ginetai na min sou exei tyxei na exeis argisei gia to sfragisma kai na vrexei kai na piganeis me 6i kai na petyxeis trelo didymo me ta psonia tou masouti na pigainoun san zakia kai na exoun piasei OLO to pezodromio kai na min mporeis na peraseis! MA POU ZEIS?
ps:mlka nasum otan eixa dei to video me to tragoudi tou typa sto avatar sou mou eixe kollisei i melodia kai to tragoudousa 2 meres! :S
Last edited by illuzion_g; 04-05-2009 at 16:11.
Ήρθε και για μένα η ώρα να κάνω το μεγάλο βήμα στη ζωή μου. Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, ζήτησα γνώμες και ύστερα από καιρό αισθάνομαι πια έτοιμος να κάνω αυτό που για πολλούς θεωρείται φυσική εξέλιξη, για κάποιους άλλους κατάντια, που σίγουρα όμως είναι ένα ακόμα βήμα προς την πνευματική ενηλικίωση.Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί μου συμφορουμίτες....
ταντάν.
Θα μαγειρέψω ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ μόνος μου![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Σε πατάω και στη μαγειρική, έχω φτιάξει κοτόπουλο με πιπεριές!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Αμνήζιακ τα σπας....
ρίξε και λίγη πράσινη πιπεριά μέσα αν έχεις, γαμεί.
Εγώ μόλις έκανα φακές, πάω να μασαμπουκιάσω.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Θα τα καθαρίσεις κιόλας; (χρησιμοποιώντας αγνό ΑΤΣΑΛΙ εννοείται)
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ραπαράια παπάρια, κοτόπουλο φτιάχνουν και οι ΣΤΟΝΕΡΑΔΕΣ. Στα λαδερά φαίνεται ο ΑΝΤΡΑΣ, εγώ αυτό ξέρω.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τί είπες μωρή πορδή; Σου λέω δεν έχεις φάει τέτοιο κοτόπουλο!
DEATH TO THE FALSE ONES!!!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!