Θέλεις να σου βάλω πυρωμένες καρφίτσες στην ουρήθρα μήπως;
Θέλεις να σου βάλω πυρωμένες καρφίτσες στην ουρήθρα μήπως;
Επειδή παρόμοια μου έλεγε και ο sabbattack, δες το και πες μου.
Εγώ για να καταλάβεις από τα 37 επεισόδια είδα τα 30 και μετα ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. Ενώ τα πρώτα 15-20 είναι πολύ γαμάτα, μετά άρχισαν να το τραβάνε από τα μαλλιά για να βγει. Ήταν από τις μεγαλύτερες απογοητέυσεις μου από anime.
![]()
![]()
ρε διαβάζετε τα ποστς πριν γράψετε την παπαριά σας, σοβάρα. λέω ότι δεν ψάχνω το τζουμαρού και σκας ακριβώς από κάτω και λες "το τζουμαρού ψάχνεις!".
γαμώ το rocking.gr, είναι ο καρκίνος που σκοτώνει το ER.
ωραία μιας που αρχίσαμε το ψάξιμο
πρέπει να το'χω ξαναβάλει δω μέσα
πράσινο ανθρωπάκι βρωμιάρικο, έχω την εντύπωση ότι λεγόταν Mr. Bungles (δεν είναι σίγουρο αυτό), έτρωγε κάλτσες αφού πρώτα τις δοκίμαζε να δει αν κολλάνε στον τοίχο απ'τη βρώμα, ζούσε σε ένα δωμάτιο ενός τυπά, ρεψίδια κ λοιπές αντρίλες.. τι αλλα? αα έπαιζε σταρ πριν απο πινκυ κ μπρέην.
έστω φωτό ρε παίδες να συγκινηθούμε κ μεις
I must have some booze. I demand to have some booze
Δε θυμάμαι κάτι για μηχάνημα στο χέρι αλλά αυτό με το φράγμα είναι το Windaria. Εκτός και αν τα φράγματα είχαν μεγάλη επιτυχία στα καρτούν της εποχής. Το έχει και στο youtube στην ελληνική έκδοση.
Θυμάμαι ταινία με τέτοιο μηχάνημα στο χέρι και που πνίγει με αυτό ένα τέρας ή κάτι τέτοιο αλλά ήταν άλλη. Μάλιστα έδειχνε και μέσα στο "γάντι" ότι το έλεγχε (?) τραβώντας κάτι σαν σκανδάλη με τα 2 δάχτυλα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ok τελικά αυτό με το "γάντι" πρέπει να είναι το Dallos.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Starzinger
http://www.youtube.com/watch?v=WKsmny0Du_4
το θυμάται κανείς;
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Xtes stis 3 to vradu sto repeat.Go Go power rangeeeeeeers.exoume vourkwsei mazi me stam
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
πολύ πρόσφατα το θυμήθηκα και χρειάστηκε να καταφύγω στη βοήθεια του κοινού για να θυμηθώ το ονοματάκι του:
![]()
*συγκίνηση*
if your heart holds any riches, lend a helping hand
thymatai kaneis poio einai auto:
![]()