εγω δεν κραζω κανενα. το ειπα κιολα.
ειπα απλα οτι ΕΓΩ θα πηγαινα για σκριν/Γκριρ και τριποντο. κι ας εκανε αιρμπωλ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Death
1) Ρε συ δεν είναι τόσο απλό, δεν μπορείς να πας σε τέτοιο ματς με βασικό παίκτη που έχει να παίξει πόσο καιρό. Και γω πχ κατεβάζω πεντάδα με άσσο τον Μπουρούση, έκπληξη είναι. Δεν είναι όμως αποτελεσματικό. Αλλά τέλος πάντων δεν του βγαίνει. Μιλάμε για τον Πάργκο έναν παίκτη nba και σε μια θέση που βλέπεις ότι στο ματς το άλλο σου ατού δεν τραβάει. Γιατί δεν τον ξαναβάζεις μέσα;
2) Καταρχάς για τους προπονητές που λες, ο Καζλάουσκας μια χαρά τον εμπιστευόταν και με αυτόν έκανε και τα καλύτερά του παιχνίδια. Ο Γκέρσον όντως δεν τον εμπιστευόταν αλλά είχε και ένα δίκιο ε. Επί ημερών του ο Σκορτσιανίτης πήρε πόσα κιλά, έκανε χάλια ζωή κλπ. Επί Γιαννάκη έκανε μια προσπάθεια έχανε κιλά αλλά παρ’όλα αυτά είχε μικρότερο συνολικό χρόνο συμμετοχής στην Α1 από τον Βουγιούκα (!) και τον Μιλόσεβιτς (!!). Πάλι καλά που πέρασε τον Σλούκα δηλαδή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο πρώτο παράπτωμα διακοπή συμβολαίου ένα μήνα και μετά τον περνάει σε 1 μόνο ματς μέσα ως αλλαγή και σε αυτό για 3 λεπτά
3) Το κοουτσάρισμα της εθνικής δεν έχει σχέση με το τι πρέπει να κάνεις σε μια ομάδα , κατά τα άλλα συμφωνούμε
4) Το λες κι εσύ
5) Μα το θέμα είναι ότι ο αντίπαλος παίζει με έναν μόνο τρόπο επίθεσης, αυτός είναι αποτελεσματικός και εσύ δεν κάνεις τίποτα. Τι σημαίνει ότι η διαφορά ήταν μικρή; Αν ο Γκριρ δεν έβαζε κάποια το ματς θα είχε κριθεί από το ημίχρονο
6) 2004: Ημιτελικός 4 πόντοι, συμμετοχή 6 λεπτά. Τελικός 7 πόντοι, συμμετοχή 20 λεπτά
2005: Ημιτελικός 0 πόντοι συμμετοχή 15 δευτερόλεπτα (λολ). Τελικός 2 πόντοι, συμμετοχή 4 λεπτά.
Βλέπεις λοιπόν ότι μιλάμε για έναν παίκτη που οκ έχει συμμετάσχει σε f4s αλλά όχι και σε τεράστιο βαθμό για να έχει ΤΗΝ εμπειρία που θα σε κάνει να τον κρατήσεις μέσα ότι κι αν κάνει
Παιχνιδάρα και μου κάνει εντύπωση ότι και οι δυο ομάδες έκαναν σχετικά
πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι κόντρα σε προβλέψεις ότι λόγω της σημασίας του αγώνος θα παίζαν και οι δυο σφιχτά και μαζεμένα!
Αυτό που έχει πλάκα είναι η άποψη γαύρων "πωωωωωωωω χάσαμε για ένα καλάθι ΓΑΜΩΤΗ"!
Δλδ αν κερδίζατε θα λέγατε "κερδίσαμε για ένα καλάθι;;"
Κατά τ'αλλα μιλάμε για ανύπαρκτο Διαμαντίδη σε σημείο τρόμου και για Σαρας να δείχνει ότι είναι γι αυτά τα ματς!
Με την Csska θαρρώ πως όποιος και αν πέρναγε δε θα είχε τύχη και αυτό πιστεύω και απόψε που τσούζει το πέος από την παλινδρόμηση εντός κόκκινων ΠΑΤΩΝ!
Πάντως σοβαρά τώρα ο γαύρος είναι και πάλι εδώ και αυτό είναι καλό..
Καλή επιτυχία στην ομάδα του στρατού μεθαύριο..
Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης
![]()
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
1) και επιμενω ...θα τον ειχατε σταυρωσει
2) για μενα ο αραπης δεν υπαρχει μπασκετικα ._ μονος του βγαζει τα ματια του.
3) συμφωνουμε αλλα αυτος ειναι ο γιαννακης ..αυτος ητανε παντα.. δεν φταιει αυτος αν τον εμπιστευοντε οι αγγελοπουλαιοι να σπασει την παντοκρατορια μας στο μπασκετ. παρολα αυτα σας πηγε F4 μετα απο 10 χρονια και σας εχει 1ους στο πρωταθλημα.για τα δεδομενα του εγω μια χαρα προπονητη τον κοβω για τον παγκο σας τη δεδομενη στιγμη.
5) μα με το αν δεν γινεται δουλεια, το παιχνιδι στο παρκε εδειχνε αυτο που ειπα. ησασταν ΟΛΗ την ωρα σε αποσταση βολης .. γυρναγατε ευκολοτατα διαφορες και περασατε και ενα 5λεπτο μπροστα.
6) οταν παιζεις σε τετοιες διοργανωσεις θες παικτες με εμπειρια τετοιων διοργανωσεων.εκτος απ τον παπαλουκα δε θυμαμαι να εχετε κανα αλλο παικτη.γενικως αν δεν παρεις ρισκα απεναντι στον παναθηναικο σε εναν τετοιο ημιτελικο εχεις χασει με κατεβασμενα τα χερια...πηρε τα ρισκα του χτυπησε το παιχνιδι και απλα εχασε.απλα ειναι τα πραγματα.απλα το ψαχνετε πολυ επειδη 10 χρονια δεν εχετε δει τιτλο και επειδη ηταν παιχνιδι ιδιαιτερης σημασιας.
και ο μονος χαμενος ειναι ο γιαννακης καθως τον εχετε αβερτα στην μπουκα
εγω αυτο πιστευω.
Ο Πάργκο μπήκε με την παιδική λογική να πάρει μερικά σουτ και αν τα βάλει να μείνει μέσα.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
τουλαχιστον εμεις παμε να το σηκωσουμε..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ισχύει, οι γαυροι θα ήταν οκ απλά με τη νίκη σήμερα.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
'H etsi apla thelete na pisteyete.
YOU ARE NOT SPECIAL. YOU ARE NOT BEAUTIFUL OR UNIQUE SNOWFLAKE. YOU'RE THE SAME DECAYING ORGANIC MATTER AS EVERYTHING ELSE. YOU ARE THE ALL-SINGING, ALL-DANCING CRAP OF THE WORLD.
HIPPIE METAL OR NO METAL AT ALL
Death
1) Τώρα μου το αναφέρεις ως επιχείρημα ότι θα τον είχαμε σταυρώσει; Τον προπονητή τον κράζεις όταν κάνει λάθος επιλογές , αυτή ήταν τέτοια. Δηλαδή και απλά να το δεις, έχεις πάρει τον Πάργκο που είναι από nba (δηλαδή έχει μια εμπειρία) και έχει παίξει σε λίγα ματς. Σε ένα από αυτά, στο πιο κρίσιμο, μπαίνει στην έδρα της Ταού και εξαφανίζει τον Ρακόσεβιτς. Γιατί να μην τον βάλεις στο β’ πάνω στον Σάρας ο οποίος είχε συμμετοχή στους 35 από τους 38 τελευταίους πόντους του Παναθηναικού (σκόρερ ή ασίστ)αντί του τραγικού Χαλπερίν;
2) Δηλαδή μου λες ότι είναι πιο σχετικός μπασκετικά ο ΙΑΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ή ότι ο Γιαννάκης τον χειρίστηκε σωστά στη διάρκεια της χρονιάς; Ή και τα 2;
5) Και επαναλαμβάνω: ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στο σκορ λόγω της επίθεσης (ποιας επίθεσης δηλαδή, του Γκριρ). Ο Γιαννάκης υποτίθεται ότι έχει χτίσει την ομάδα γύρω από την άμυνα και πάνω σε αυτό στο 1ο ημίχρονο δεν έκανε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
6) Συμφωνώ ότι θες παίκτες με εμπειρία. Γι’ αυτό αφήνεις μέσα Παπαλουκά-Βούισιτς που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Τον Χαλπερίν οκ τον ξεκινάς αλλά από τη στιγμή που σε αυτό το ματς και γενικότερα τους 2 τελευταίους μήνες δεν κάνει τίποτα πρώτον, και από τη στιγμή που όπως σου έδειξα δεν έχει και την τεράστια εμπειρία για να πεις ότι θα στο γυρίσει δεύτερον, ε αν δεν παίζει καλά τον τραβάς στον πάγκο, πως να γίνει δηλαδή.
Στα άλλα που λες, μπορεί πολλοί να έχουν στην μπούκα τον Γιαννάκη, εγώ μέχρι λίγο καιρό πριν τον υπερασπιζόμουν, αλλά με αυτά τα κοουτσαρίσματα μέχρι κι ο Μανουσέλης εναντίον του θα πάει. Και δεν με έτσουξε τίποτα ορ σάμθιν, δεν είμαι Ολυμπιακός, απλά συμπαθώ ιδιαίτερα λόγω κάποιων παικτών την μπασκετική ομάδα του
Τέσπα το κουράζουμε γιατί α) έχω δίκιοκαι β) ήταν τεράστιο ματς και ασχολούμαστε με ότι να ναι
Last edited by Kelldorain; 02-05-2009 at 09:45.
Περιέργως τα σωστότερα πράγματα στο τόπικ τα είπαν βάζελοι, με κυριότερο αυτό :
Το οποίο έκανε και τη διαφορά. Όχι οι τελευταίες 2-3 φάσεις, αλλά συνολικά η ψυχραιμία, η εμπειρία που εμείς απλά δεν είχαμε/έχουμε. Ο ΠΑΟ είναι περισσότερο ομάδα, έχει σαφώς περισσότερη νοοτροπία νικητή και γενικά στη φάση που είμαστε τώρα αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, όχι το μπασκετικό ταλέντο, στο οποίο δεν υστερούμε καθόλου.
Δε θα ασχοληθώ με τακτικές και προπονητές και ατυχίες κτλ, μπροούν να βρεθούν άπειρα επιχειρήματα υπέρ και κατά, αν έπαιζε π.χ. ο Βασιλόπουλος ο Σάρας απλά δε θα έκανε αυτά που έκανε (που και πάλι μπορεί να τα έκανε κάποιος άλλος).
Για μένα απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουμε το βήμα παραπάνω (ένα βήμα έχει μείνει πλέον, το να νικάμε στο τέλος) είναι να μη διαλυθεί πάλι η ομάδα το καλοκαίρι. Έχουμε καλούς παίχτες, ας διώξουμε 2-3 να φέρουμε καλύτερους, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να μείνουν. Για προπονητή, μόνο το Μεσίνα μπορώ να σκεφτώ σαν καλύτερη επιλογή, αν δεν έρθει αυτός ας μείνει ο Γιαννάκης, ο οποίος με όλα τα λάθη του, έχει προσφέρει σημαντικά πράγματα στην ομάδα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
καλα αυτο ισχυει για τελ α βιβ που και η μπανταλονα δεν ηταν και τπτ τρομερο
σαραγοσα η ρεαλ με σαμπονις αρλαου(σ)κας δεν παιζοτανε
παρτε ενα κορνιλιους
http://www.youtube.com/watch?v=wNvyG-oRgrQ
http://www.youtube.com/watch?v=acIDhmNCuR4
το 2ο πουρουπουπου στο προφιλ με παναγιωτοπουλο τσωχο