Σε αυτό θα λέμε για το ματς ή στο ευρωλίγκα τόπικ;
Σε αυτό θα λέμε για το ματς ή στο ευρωλίγκα τόπικ;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Nα μην ξεχασουμε και το οφφισιαλ κρεας στον πατο σας τοπικ, η βδομαδα μετα απο 40 μερες χορτοφαγιας εχει ξεκινησει με πολυ λουκανικο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
καλα αν πεσει πετσωμα και σημερα κοβω να ξαναβλεπω βαζελο απο σεπτεμβρη παλι....
εκτος αν χασουμε απο την αεκ αυριο και βγουν εξω οι αερογαμηδες.
O Gay έχει πιο πολλές πιθανότητες σήμερο, είναι καραφορμαρισμένος
ο ψηλολέλεκας διανύει τρελή περίοδο, εμείς στα σκατά, πεσμένος Διαμαντίδης..
Έστω 51% - 49% υπέρ του μπινέ!
Από κει και πέρα απλά ίσως μιλήσουν οι προπονηταί και οι βεντέται (βλ. Σάρας) και εκεί απλά θα τουμπάρει το ματσάκιον!
Είναι και η γαμωπαράδοσις..
Πούτσα και χλέπες στον κόκκινο θίασο!![]()
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
poutsa poutsa poutsa tha ginei xamos o kwlos mou exei trelathei kai de xezei kala de xerw an einai kalo i kako shmadi pantw stha sas poutsiasoume mounia
diamantidhs show man pontarw. kai vspan
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Θα σου απαντήσω μετά το ματς, για να μη λέτε ότι άρχισαν οι δικαιολογίες από πριν και άλλα τέτοια αστεία. Αυτό που θέλω εγώ να κάνει η ομάδα μου κάθε χρόνο είναι να πηγαίνει στο ΦΦ, το ότι βρήκε εκεί τον γαυρο δεν αλλάζει την επιτυχία. Τι εσείς, τι η Ρεάλ.
Για το σημερινό, προβλέψεις δε γίνονται φυσικά, δεν είμαστε και στην καλύτερη φόρμα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μήτσου.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Apo to wraio Verolino sas stelnw xairetismata.
Telika 400 valane to eisitirio sto ypalliliko tsarter?
E sa de drepontai oi alitarades, pou na paei o opados?
Eimaste twra gia exoda ? Na plirwsoume dhladh ki apo panw pou tha fame th poutsa?
A re ireligious, fenaisai kalo atomaki agori mou, allaxe omada oso einai akomi kairos.
Odonian h fwto saliggri tou mitsmann htan profanws gia ton eafto tou, kati san ypografh ena pragma
Ta leme avrio apo athina
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
μαλάκα αν έχεις πάει μπερλίν και μπήκες για να ποστάρεις πάει τελείωσε είσαι θεούλης.
περί υπαλληλικής σχέσης μην τα ξαναλέμε γιατί με κουράζεις όμως.
εγώ(και όσοι έχουμε πάει εκδρομές μαζί-μια ολόκληρη πόλη δηλαδή), μόνο δίνω λεφτά, οπότε μίλα για κάποιον άλλον.
κρίμα που δεν τρίτωσε το κακό πάντως. πολύ κρίμα.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Ε περίμενα στο ξενοδοχείο έχοντας κάνει τσεκ άουτ να πάμε στο γήπεδο ρε φίλε, τι να κάνω? Είχε τζάμπα νετ εκεί. Που είναι το περίεργο στο ότι ήθελα να επικοινωνήσω λίγο με τα μέτσαλ φιλαράκια μου?
Τέσπα αφήνω το τόπικ μέχρι τους τελικούς πρωταθλήματος, μέχρι τότε και να μη κάνετε μπάνιο δε με νοιάζει καθόλου
Blood for all tears shed
And Fire for hate
All false ones fate
στηρίζω ρε, δεν ήμαν ειρωνικός.
και 'γω στη θέση σου τα ίδια και χειρότερα θα έγραφα.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Έλα, πλησιάζει πάλι.
Το μπιντέ σας και γρήγορα.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
All false ones fate