Λοιπόν τέλειωσα το Braid. Άνετα μπορείς να γράψεις 1000 λέξεις γι' αυτό το παιχνίδι, απλά θα περιοριστώ να πω να το παίξετε όλοι. Spiritcrusher , Ingolemo διάβασα τη συζήτησή σας λίγες σελίδες πριν, 2 ερωτήσεις
Spoiler
Λοιπόν τέλειωσα το Braid. Άνετα μπορείς να γράψεις 1000 λέξεις γι' αυτό το παιχνίδι, απλά θα περιοριστώ να πω να το παίξετε όλοι. Spiritcrusher , Ingolemo διάβασα τη συζήτησή σας λίγες σελίδες πριν, 2 ερωτήσεις
Spoiler
Last edited by Kelldorain; 28-04-2009 at 19:22.
Spoiler
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Spoiler
Πανέμορφο παιχνίδι πάντως και τρελό pownage σε πανάκριβες ταινίες μεταμφιεσμένες σε games. Εξάλλου
Kelldorain says:
4d paixnidi kserw gw
Kelldorain says:
vasika 3d, grapse lathos, leipei to platos
Motherboard ID 04/01/2004-SiS-648-6A7I0G0OC-00
Motherboard Name Gigabyte GA-8S648FX-RZ(C)
Eχω αυτη τη μαδερμπορντ και παιρνει DDR SDRAM.
Mπορει καποιος ευκολα να μου πει ποσο Ραμ παιρνει μαξιμουμ?
2 GB?
πειτε, δε προλαβαινω να ψαξω. αν το δει καποιος, θενκς.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Memory
1. Type: DDR400/ DDR333/ DDR266
2. Max capacity: 3GB
3. DIMM slots:3
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
θενκς!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
to last fm mou δεν κάνει σκρομπλιν. κανείς καμιά ιδέα; WMP χρησιμοποιώ και το πλαγκιν το κατέβασα
Tools -> Plug-ins -> tick στο Last.fm Plugin
Το προφανές, αλλά την είχα πατήσει κι εγώ πλειστάκις, so, προσπάθησα.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
επαιξα μανατζερ (2007) μετα απο 20 μερες και συνεβησαν τα εξης:
ο θρυλος στο πρωτο γκρουπ δυναμικοτητας του τσαμπιονς λιγκ αφου εχει αποκλεισει την τσελσι στον προκριματικο:
.
και ο μπεκαμ εκανε τη μεταγραφη των ονειρων του:
![]()
αχέμ... είπαμε
Your free trial of Last.fm Radio has now ended. To keep listening to non-stop, personalised radio, subscribe for only $3.00/month.
Είπε ότι δεν σκρομπλάρει τα τραγούδια, όχι ότι δεν μπορεί να ακούσει ράδιο.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Ερμ. Ποιος χρησιμοποιεί το λαστ.φμ για να ακούει τα ράδια;
1. http://www.last.fm/home/recs
2. pizzatorrent.com
3. ????
4. Profit!!!
Τι πάει να πει τι να το κάνεις το σκρόμπλινγκ, ο περισσότερος κόσμος για τα στατιστικά του το χρησιμοποιεί το λαστ.φμ. Και κατ' επέκταση για άπειρο bragging.
Για ράδια μου είπανε ότι κάτι κάνει αυτό http://www.jango.com/ δεν το έχω δοκιμάσει.