δεν ειναι σποιλερ μιας και ειναι παλιο. θυμαμαι λογια καριολας που ελεγε αν δεν πανε ολοι στο νησι τοτε γκοντ χελπ ας ολ.δηλαδη τι σημαντικο θα κανουν μωρε? θα ριξουν εκεινοι μπετα?
δεν ειναι σποιλερ μιας και ειναι παλιο. θυμαμαι λογια καριολας που ελεγε αν δεν πανε ολοι στο νησι τοτε γκοντ χελπ ας ολ.δηλαδη τι σημαντικο θα κανουν μωρε? θα ριξουν εκεινοι μπετα?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
nasai kala lokast. eina idikaiwsh. mexri to vrady poy tha mpei o gyalismenokefalos kai tha ta gamhsei ta panta ola. xerei aytos.
gamiesai malaka e
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Τιμιο ποστ σβαρτζενεγκερ
Όλα είναι λατέρνατιβ.
ποθτανα ολα
iola 11
ρε μπερνινγκ μια απορια....πλοκαμια εχεις αντι για δαχτυλα?
Μπέρνη σε χώνουμε καλά. Aυτά περί έκλυσης ενέργειας τα λέγαμε επι εποχής 2ης σεζόν, ρούφα τώρα! Ακόμα και για το οτι είναι το παρόν τους σε έχω τσουτσέκι. zoml.
Spoiler
Last edited by SpiritCrusher; 30-04-2009 at 20:41.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ντοντ χασελ δε χοφφ μπερνη.
Ουτε νεκρος απο τετοια κουπα, ολο τριχες θαναι
Όλα είναι λατέρνατιβ.
kathws exeza eixa eklampsi
ti pitahnothtes dinete o ritsarnt na mhn efuge pote apo to nhsi kai na exei didumo aderfo ston exw kosmo?
leme twra
ante paw gia xudia ta leme
ποθτανα ολα
iola 11
Spoiler
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
βασισμένο σ αυτα που λεει ο μπέρνης στο σεντονοσπόιλερ του, καθώς κ με άλλες σκέψεις μου που βαριέμαι να γράφω:
Spoiler
αυτο σκεφτομαι και γω και εχω γινει ματσο...και το σκεφτομουν και παλιοτερα για τον widmore
μας εχουν μπερδεψει για τα καλα...σκεφτομαι τοσα μαζεμενα πλεον που δεν ξερω απο που να αρχισω,οποτε σταματαω και απλα περιμενω να μου ξετυλιξουν το κουβαρι στην οθονη...απλα δε παλευεται η αναμονη καθε βδομαδα...