ρε καραφλο χελιδονι πιες κανα ξυδι να νταγκλαρεις και ασχολησου με την γελοια φλωρικη μουσικουλα σου να σε παρει ο υπνος , εχεις γινει πιο γραφικος κι απο τους γραφικους
ρε καραφλο χελιδονι πιες κανα ξυδι να νταγκλαρεις και ασχολησου με την γελοια φλωρικη μουσικουλα σου να σε παρει ο υπνος , εχεις γινει πιο γραφικος κι απο τους γραφικους
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
καταλαβαινεις το παραλογο του πραγματος?
16.000 δισκοι...ολο το μεταλ επι 4
με σπρει ναι
δεν το ειπα για εσενα γουιτσι.
τωρα,ερχεται η πικ.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ξεκολα ε
Εγω παντως επιμενω οτι ειστε υπερβολικοι με τον Ra Pariah.Επειδη τον ξερω προσωπικα,εχω παρατηρησει οτι δεν ειναι και τοοοοοσο κολλημενος.Δηλαδη εγω τον εχω ψυχολογησει μουσικα σαν τον Reject του μεταλ.Και οχι ολου του μεταλ.Ακουει σταθερα ορισμενα ειδη.
Σε αυτο που συζητατε παντως,ο Μινμιν εχει ενα σοβαρο ποιντ.Δηλαδη ο μεσος μεταλλας θελει την ταμπελα του για να λειτουργησει,αλλιως κολλαει το μυαλο του.Δηλαδη μπορει να ακουσουνε π.χ. ενα πολυ γρηγορο χαρντκορ πανκ με χαμηλοκουρδησμενες κιθαρες και να το ονομασουν μεταλ ξερω γω.Για ολα ειναι ικανοι.
Мама Люба давай, давай, давай
έλα να πέσω για ύπνο σαν πουλάκι..........................
edit: έλα που είναι η φώτο λέμε?
Last edited by Witchkiller; 30-04-2009 at 02:03.
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
αιντε να δουμε πιο τζουτζουκι μας λεει μαλακιες...να χουμε το νου μας οχι τιποτα αλλο