Δεν έχω ούτε γυναίκα.
Α μάλιστα. Νόμιζα ότι κατά κάποιον τρόπο "μετατρέπεις" τον 55+ char σου σε death knight. Thanks.
Χμμ όσο για τo θέμα dps, ο warlock μου ήταν affliction-specced, οπότε δούλευα κυρίως με dots παρά με destruction spells. Και γενικά ο rogue-άκος σε PvE ξεπετάει άνετα mobs 3 και 4 levels μεγαλύτερα στο τσακ-μπαμ, κάτι που έπαιρνε το χρόνο του με τον warlock, αλλά και με τον hunter. Καλά, τον τελευταίο έχω να τον πιάσω κάπου 2 χρόνια, σίγουρα δε θα έχει πια καμία σχέση.
αφφλι λόκ για λέβελινγκ σε κάποια φάση σκοτώνεις 5-5 6-6 μόμπς. οπότε άσε τις αρχιδιές
Hunter και Warlock ξεπετάνε elites που ο rogue δε μπορεί να αγγίξει. Ειδικά το leveling με BM Hunter είναι εκνευριστικά άνετο. Μην σε μπερδεύει το affliction, dotάρεις τα πάντα και ζεις με Drain Life. To dmg που βγαίνει έτσι είναι πολύ παραπάνω από Destruction.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Μιλούσα για ταχύτητα αγαπητοί φίλοι. 3-4 χτυπήματα και πάρτον κάτω με τον rogue. Βέβαια το affliction έχει τις ομορφιές του, δε λέω. Kite με fear και δώστου dots να έχει. Για τα elites που λες δε θα διαφωνήσω. Είχα βγάλει του κόσμου τα group quests μόνος μου με τον lock. Τεσπα, ίσως είναι το ότι πρώτη φορά δοκιμάζω melee class και τελικά μου αρέσει. Θα τα πούμε στην πορεία.
Ναι καλά, το fotm δεν πεθαίνει, αλλάζει κάθε μήνα, γι' αυτό το λένε fotm
Το levelling με αυτά τα 2 classes ρε είναι μακράν το πιο εύκολο/γρήγορο/self sufficient που υπάρχει. Εκτός αυτού το leveling έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο για όλους σε σχέση με 1-2 χρόνια πριν. Αν πρόσεξες elite quests δεν υπάρχουν πια ως το lvl 50+.
Αν η λύσεις που δοκίμαζες περιελάμβαναν και delete το WTF, τότε ίσως θα ήταν καλύτερο να μην το κρατήσεις και απλά να ξανασεττάρεις όλα τα add-ons και τα options από την αρχή. Γιατί άμα είναι καμιά μαλακία του WTF που σου κάνει τα προβλήματα τότε όντως θα είσαι όπως πριν παρέα με τα crashes.
Κάνεις που κάνεις reinstall, κάντο σωστά (μην σου πω να σβήσεις και όλα τα addons ώστε να τα κάνεις μετά clean install).
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka