με ζήτησε κανείς;
με ζήτησε κανείς;
Αφού δεν κοιμηθήκαμε καθόλου ρε, τι να ξυπνήσουμε;
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Εχεις ενα ποιντ και συ.
Απλα, ειμαι σε ενα γραφειο μονος μου (Διοικηση οεο) και ασκω γραφειοκρατικη επιστασια του διαθαλασσεως.
Για πειτε.
Πανο, την αλλη τεταρτη ειμαι εκει. Ετοιμαστε τα Τζακοντραμπουι.
επισης, οι προσευχες και οι χοροι μου στον Μανιτου και στον Ναναμποζο, το Μεγαλο Κουνελο, επιασαν.
ο καιρος επιτελους, πηρε τα κατω του.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
έκαψα χθες το χέρι μου με καυτό λάδι και εφάρμοσα την τακτική σου Mitsmann, πήρα ένα depon, δε μ'έπιασε, πήρα και ένα ponstan και ήμουν σαν καινούρια μετά.
δηλώνω φαν
του deponstan.
χεχ εγώ είμαι σ΄ένα γραφείο μόνος μου με άλλους 3 από 7 που είμαστε κανονικά (οι άδειες για το Πάσχα κρατάνε ακόμα καλά!) και έχει πέσει και δουλειά και έχω και τη νύστα μου και πότε θα με πάρει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο δεν ξέρω ακόμα
εδιτ: Weiss, διάβασα έκοψα το χέρι μου με καυτό λάδι και προσπαθούσα να καταλάβω πως διάολο μπορεί να γίνει αυτό. Ό,τι νάναι.
εδιτ 2: Υπάρχει ένα φίλτρο από κάποιον Δρυίδη που δεν σε καίει το λάδι, στο "Αστερίξ και οι Γότθοι" νομίζω το είχα διαβάσει. Ψάξ'το.
Last edited by psychotron; 23-04-2009 at 09:24.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
όχι αλλά δεν έχει κάνει ακόμα
φαίνονται βέβαια ότι θα γίνουν σε 2-3 σημεία. η βλακεία πληρώνεται.
άλλο θέμα, κάνω επίθεση αγάπης στο αφεντικό μου
ό,τι μπούρδα μου λέει λέω ναι
και από μέσα μου συμπληρώνω
ναι (αγάπη μου)
ναι (άγγελέ μου)
μάλιστα (φως μου)
και η δουλειά είναι πολύ πιο διασκεδαστική ξαφνικά!
Βαης οταν η Ντεπονσταν ΕΠΕ της Χαπιομιτς Α.Ε. κανει ραδιοφωνικα σποτς, θα εισαι εκει, κλασσικη αναγνωση σε σποτ ραδιου (σικ) "Δοκιμασα και γω το Ντεπονσταν, αλλαξε τη ζωη μου, εισαι υπεροχη Χαπιομιτς Α.Ε." (μουσικο εφφε).
προψες εκει που ως αλλος Χριστουλης μετετρεψα το χυμο πορτοκαλι σε εξι (6) κοκκινα ημιγλυκα ποτηρια κρασι, το ενα εφυγε απ το χερι προς το πατωμα του μπαρ, προσπαθησα με αιλουροειδη κινηση τερματοφυλακα να το μπλοκαρω, -φυσικα- απετυχα, σπαζοντας το στον αερα με τα γυαλια να κατευθυνονται αρκετα κοντα στη φλεβα του καρπου.
Κρασι, αιμα, γκοθιλες.
διοτι αν ειναι να αυτοκτονησεις, καντο φαντεζι.
Last edited by Mitsmann; 23-04-2009 at 09:53.
"Τι χτυπαω??"
καλημερα λατρεια!!!!
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Kαλημερα μικρο μου μελωμενο κουραμπιεδακι Ματζελλαν!!!!!~!!!~11
"Τι χτυπαω??"
βάλε πρώτα καναδυο αγγελίες (χρυσή ευκαιρία/ιντερνετ) κ αν δεν δεις φως πήγαινέ το σε μάντρα/αντιπροσωπεία (καλύτερα μάντρα).
το καλό με μάντρα είναι ότι τους το πας, το αφήνεις κει πέρα κ αναλαμβάνουν αυτοί για την πώληση (όταν πουληθεί). το κακό είναι ότι θα πουληθεί φθηνότερα απ'ότι θα το έδινες μόνη σου, ή παραπάνω από την τιμή που θα τους πεις(κάτι πρέπει να βγάλουν κ τα παιδιά)
δεν θέλω να σε απογοητευσω αλλά δύσκολα θα το πουλήσεις.ο κόσμος που αγοράζει μεταχειρισμένα λιγοστεύει όλο κ περισσότερο.
καλημέρες
I must have some booze. I demand to have some booze
Πέμπτη πρωί και δεν έχει λοστ.
Βαρετή Πέμπτη.
διάβαζα χθες ότι λέει οι μάρτυρες του ιεχωβά πιστεύουν πως στον παράδεισο θα πάνε 144.000 άτομα μόνο και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να τεστάρονται.
και έχω να πω στο αφεντικό μου: εγώ στη θέση σου φίλος θα άλλαζα συμπεριφορά γιατί με 144.000 μόνο, δε σε βλέπω μέσα.
χρονια πολλα στον καλυτεροτερο κασιδουλη Διτζευ των βαλκανιων(+πρωην ραδιοφωνικος παραγωγος, για να μην παρεξηγουμαστε)
και στους υπολοιπους γιωργηδες(+γεωργιες) φυσικα. Εχει να πεσει πολυ κερασμα σημερα(ηδη στο εργοταξιο υπαρχουν 4-5 κουτες με πιτοειδη και ενα κεηκ σοκολατας...![]()
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /