Ψάχνω μια τηλεταινία άνιμε που είχα δει πιτσιρικάς στο junior's tv και μου χει μείνει αποθημένο, επειδή πάντα την έδειχνε μισή. Δυστυχώς δεν την θυμάμαι άψογα, αλλά αυτό που θυμάμαι με σιγουριά είναι ότι ο πρωταγωνιστής είχε ένα όπλο που προσάρμοζε στο χέρι του, το οποίο ήταν σαν τεράστιο μηχανικό γάντι που κατέληγε σε μια δαγκάνα την οποία έλεγχες από το εσωτερικό. Η ταινία άρχιζε με τον τύπο να επισκευάζει αυτό το πράγμα στην ταράτσα του, και την ώρα που τέλειώνει την επισκευή ακούγεται ένας θόρυβος και εμφανίζεται ένα τέρας που το έχει σκάσει απο κάπου, οπότε αυτός φοράει το γάντι και το αρπάζει από το λαιμό. Οι κυνηγοί του τέρατος εμφανίζονται μερικά δευτερόλεπτα μετά και δείχνουν εντυπωσιασμένοι από το κατόρθωμά του. Μετά συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που μου διαφεύγουν δυστυχώς, αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι η πόλη στην οποία έμενε ήταν χτισμένη κάτω από ένα φράγμα, και στο τέλος του πρώτου μέρους της τηλεταινίας κάποιος πείθει τον πρωταγωνιστή να προδώσει την πόλη του, οπότε, ενώ αυτή δέχεται επίθεση, αυτός πάει κρυφά και ανοίγει το φράγμα ώστε τα νερά να την κατακλύσουν.
Μπορεί κάποιες από τις μνήμες μου να είναι μαλακίες, καταλαβαίνετε, έχουν περάσει πόσα χρόνια, αλλα αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει θα ήμουν παραπάνω από ευγνώμων.