Page 89 of 249 FirstFirst ... 3979878889909199139189 ... LastLast
Results 1,321 to 1,335 of 3730

Thread: A Blast from the past!

metaphor fandango's Avatar

"ντέν-βερ! δε λαααστ ντααααααααινοσορ!!!!"

και τάκος!!
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

μετά τον Ψωμάνθρωπο
    και ο Κάπτεν Φάλαινας !!!

η φάλαινα που φυσούσε και έδιωχνε το νέφος !

http://letsanime.blogspot.com/2009/0...stic-trip.html

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

όχι ρε μαλάκα

satan was a lez

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by geologiko_karoto View Post

αυτό πως λεγότανε;
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Slow Chemical Death MD's Avatar

παιδια δν εχετε βαρεθει κοντα 100 σελιδες τωρα, να γραφετε ακριβως τα ιδια πραματα καθε 10-15 σελιδες?

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Αυτά τα δύο ρε....είχα ξεχάσει τελείως την ύπαρξή τους. Το πρώτο μαζί με mask τα έβλεπα στο δορυφορικό SKY πριν ανοίξουν ακόμη mega κλπ, χωρίς να καταλαβαίνω γρι από αγγλικά.... 1989 νομίζω, δευτέρα δημοτικού
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Σας έχω δύσκολο τώρα (παίζει να το χα ρωτήσει και πιο παλιά και να μην είχε απαντηθεί). Λοιπόν σειρά που προβαλλόταν στο junior γύρω στο '94-95, ίσως και παλαιότερα απλά τότε την έβλεπα εγώ. Είχε να κάνει με ένα ρομπότ που νομίζω ότι σχηματιζόταν από άλλα. Ο κακός στην αρχή κάθε επ (ένα μακρυμάλλης με σούπερ κουλ πρόσωπο αν θυμάμαι καλά) έστελνε κι από ένα τέρας για να διαλύσει την βάση του ρομπότ, η οποία είχε γύρω της ένα πεδίο , που φαινόταν, μαγνητικό θα ταν λογικά (!),που την έκανε άτρωτη. Όποιος το θυμηθεί έχει την αμέριστη ευγνομωσύνη μου.

bi-curious The Good Son's Avatar

Νομίζω λές ένα από τα

G-Force: Guardians of Space
    Grendizer
    Chōdenji Machine Voltes V
    Robotech.

Ψάξου.

Quote Originally Posted by The Good Son View Post
    G-Force: Guardians of Space
    Grendizer
    Robotech.
    Μετά από ψάξιμο αυτά σίγουρα δεν είναι και το Chōdenji Machine Voltes V παίζεται, αλλά μάλλον όχι. Φταίω κι εγώ που δεν θυμάμαι πολλά, απλά χαρακτηριστικά την βάση που χε το πεδίο γύρω γύρω. Τέσπα θενκς, αν θυμάται κανείς άλλος ας πει

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

Loipon, request filou giati egw de th 8ymamai ka8olou auth th seira. Ka8olou omws.

Sto juniors kata 99% (gi auto de th 8ymamai), htan leei se psilomellontikh fash enas typos pou forage ena ganti me mia megalh dagkana panw apo to ena tou xeri kai auto to bidwne, to eftiaxne me montifes panw kai ederne tous kakoi.

epishs paizane kati katakthseis, kati ekrhkseis skotwnoume ekatomyria kai tetoia. otinanai.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΗΛΕΓΧΕ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΜΕΣΩ VR ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕΚΑ ΑΝΙΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΚΚΑΜΑΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by sabbattack View Post
    Sto juniors kata 99% (gi auto de th 8ymamai), htan leei se psilomellontikh fash enas typos pou forage ena ganti me mia megalh dagkana panw apo to ena tou xeri kai auto to bidwne, to eftiaxne me montifes panw kai ederne tous kakoi.

epishs paizane kati katakthseis, kati ekrhkseis skotwnoume ekatomyria kai tetoia. otinanai.
    Ταινία Anime? Έπαιζε ένα όπου ήταν όλοι κομμάτι της αντίστασης και χρησιμοποιούσαν κάτι τέτοιες δαγκάνες (κανονικά ήταν για χτίσιμο αποικιών ορ σαμθινγκ). Νομίζω πως το είχαμε βρει εδώ ή στο θρεντ με το "ψάχνω ένα καρτούν"

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Σας έχω δύσκολο τώρα (παίζει να το χα ρωτήσει και πιο παλιά και να μην είχε απαντηθεί). Λοιπόν σειρά που προβαλλόταν στο junior γύρω στο '94-95, ίσως και παλαιότερα απλά τότε την έβλεπα εγώ. Είχε να κάνει με ένα ρομπότ που νομίζω ότι σχηματιζόταν από άλλα. Ο κακός στην αρχή κάθε επ (ένα μακρυμάλλης με σούπερ κουλ πρόσωπο αν θυμάμαι καλά) έστελνε κι από ένα τέρας για να διαλύσει την βάση του ρομπότ, η οποία είχε γύρω της ένα πεδίο , που φαινόταν, μαγνητικό θα ταν λογικά (!),που την έκανε άτρωτη. Όποιος το θυμηθεί έχει την αμέριστη ευγνομωσύνη μου.
    Τέρας; Δώσε κανένα άλλο ινφο. Μήπως ο καλός πίσω στη βάση ήταν ένας καραφλός και είχε και ένα παιδάκι ενώ στη "μεταμόρφωση" του ρομπότ είχε διάφορα περίεργα εφέ;

Και τι διάολο είναι το junior ;
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

junior tv, κανάλι που έπαιζε παιδικά στη δεκαετία του '90.μ 100% θυμάμαι μόνο για τη βάση, ότι ο κακός ήταν με μακριά μαλλιά και σούπερκουλ, το ρομπότ τέλειωνε τις μάχες με μια κίνηση (σπαθί?) και ότι τα τέρατα έρχονταν από αλλο πλανήτη στον οποίο ήταν η βάση του κακού.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by Death MD View Post
    παιδια δν εχετε βαρεθει κοντα 100 σελιδες τωρα, να γραφετε ακριβως τα ιδια πραματα καθε 10-15 σελιδες?
    Ον τόπικ είναι κι αυτό.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.