Πέρσι είχαμε και ένα φάντασυ λιγκ ε. Που είναι ο σάικομαβερικ να κάνει τα κονέ του?
Ο Ρόντο είναι γαμάτος πλέη μέηκερ, μόνο σουτ δεν έχει.
Κάβλωσα απίστευτα με τις τάπες στον Πιρς χτες
Φίξερ στα κλασικά σάητς αν ψάξεις θα βρεις λινκς. Όσο λιγοστεύουν οι ομάδες τόσο περισσότερα και καλύτερα λινκς θα υπάρχουν. Τώρα λογικά θα έχει λίγα πράγματα.
Πότε βγαίνει ο MVP? Είχα την εντύπωση οτι ανακοινώνεται πριν την έναρξη των πλέη οφς.
Δε σαρεσει ο Ροντο Κελντορεν? Χθες εκανε τριπλ νταμπλ ε. Επισης εχει βελτιωσει παρα πολυ το σουτ του απο μεση αποσταση, στις ασιστ και τα κλεψιματα ειναι παρα πολυ καλος και τελος παντων μπορει να μην ειναι Chris Paul αλλα παραυτα θεωρω οτι ειναι γαματος πλειμεικερ. Για το Νταλας απλα εχω ενα προαισθημα, δεν ξερω, μου τη σπαει βασικα το Σαν Αντονιο, αχρωμη ομαδα, προσωπικη αποψη ε.
Μου αρέσει χωρίς να μου φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο. Βέβαια τελικά θα γίνει παιχταράς, με αυτούς που έχει δίπλα του είναι λογικό να έχει σταδιακά απίστευτη βελτίωση.
Το Σαν Αντόνιο σηκώνει μεγάλη συζήτηση, προσωπικά και εμένα μου τη σπάει αλλά εντάσσεται στην "love to hate" κατηγορία ομάδων. Την φορά μάλιστα που το πήρε πριν 2 χρόνια, στην ουσία -ειρωνικά, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για nba- έπαιζε το απόλυτο ευρωπαικό μπάσκετ. Επίσης κατά τη γνώμη έχει έναν εκ των 3 κορυφαίων coaches πια, μαζί με jacksson και sloan με τον κίνδυνο να ξεχνάω κάποιον
To Orlando έχει πολύ καλύτερη ομάδα, πιστεύω θα κάνει το break σήμερα και εύκολα-δύσκολα θα πέράσει. Για Dallas είχες δίκιο, Βοστώνη μάλλον θα περάσει τελικά, Μαιάμι το βλέπω να πάει 7ο ματς
eukola oi lakers...38 pontakia![]()
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΛΣ!!
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Λολ, Νάγκετς - Χόρνετς 121-63
Το ειδα κι εγω, τι πουτσα ηταν αυτη?! Μεσα στη Νεα Ορλεανη ε...
Ισοφάρισαν το ρεκόρ διαφοράς πόντων νομίζω
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Αξίζει να δείτε τα χάηλαητς του Χόρνετς-Νάγκετς. Πέτζα έρμπολ σε ελεύθερο τρίποντο και τέτοια ωραία.
Επίσης δείτε χάηλαητς απ' το προτελευταίο ματς της σειράς Λέηκερς-Τζαζ και θαυμάστε Κόμπι.
Επίσης δείτε τάπα που έσκασε ο Σούπερμαν σήμερα.
Δεν περίμενα να περάσουν τόσο εύκολα οι Μαβς αλλά το φχαριστήθηκα, όσο και να μου τη σπάει ο Νοβίτσκι.
ΥΓ: πήγε κανένα παιχνίδι στην παράταση στη σειρά Σέλτικς-Μπουλς?
τα περισσοτερα!ΥΓ: πήγε κανένα παιχνίδι στην παράταση στη σειρά Σέλτικς-Μπουλς?
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Eida xthes live streaming ta teleutaia 3 lepta tou kanoniko agona kai tin paratasi... Boston apisteuta sumpathis omada opos exo xanagrapsei, alla stirizoume patroparadota Chicago, opote xenerosame. O Pierce GAMITHIKE, evale 4 apisteyta simantika kalathia ola apo to diastima metaxy volon kai tripontou. Me diafora i kaluteri seira ton playoff ston proto gyro, kai pithanotata na apodeixthei kai kaluteri genikos mexri to telos.