Είμαι με τη γιαγιά μου στην αυλή ενός σπιτιού (στο καπανδρίτι, βτγ) που έχω να πάω καμιά δεκαετία και αράζουμε. Ξαφνικά, έρχεται με μεγάλη μεγάλη ταχύτητα ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο το οποίο σε μερικά δευτερόλεπτα καλύπτει όλο τον ουρανό. Σύντομα το σύννεφο κινείται με τέτοια ταχύτητα που φαίνεται ότι είναι καπνός από τα καύσιμα ενός πολεμικού αεροπλάνου β' παγκοσμίου εποχής, το οποίο σύντομα ξεπροβάλλει. Το γαμημένο αεροπλάνο είναι τόσο μεγάλο που καλύπτει ΟΛΟ τον ορίζοντα, από πάνω ως κάτω αριστερά ως δεξιά. Σαν αστρόπλοιο φάση. Κάποια στιγμή, ακούγεται ο θόρυβος ενός πυροβολισμού, και βλέπω μία οβίδα κανονιού (!!!) να έρχεται από το αεροπλάνο και να σκάει στα πέντε μέτρα από το σπίτι χωρίς να κάνει θόρυβο... εκείνη τη στιγμή λέω "ωχ, πάει, την γαμήσαμε". Έπειτα από λίγο έρχεται ένας πύραυλος τηλεκατευθυνόμενος ο οποίος έχει στόχο την μάπα μου, και καθώς σκέφτομαι "πάει, αυτό ήτανε, έχε γεια κόσμε" σκάνε τίτλοι και ομιλία εκφωνητή από το πουθενά, σε φάση ότι όλο αυτό είναι διαφήμιση, με ατάκα την οποία ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, αλλά κάτι με ασφάλειες ζωής είχε να κάνει. Καθώς μισοξυπνάω σκέφτομαι "καλή φάση ρε φίλε, αλλά η διαφήμιση όντως υπάρχει?" και μετά ονειρεύομαι να βρίσκω σχετικό βίντεο στο γιουτούμπ που δείχνει κάτι τύπους να έχουν κρακάρει το engine του 3d κόσμου το οποίο χρησιμοποίησαν και να βολτάρουν απάνω του σε φάση ονλάιν rpg. Γουότ δε φακ.