Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post

Κρίμα στον Ozzy αν αυτός είναι η αιτία που εσείς ακούτε heavy metal ΣΗΜΕΡΑ.
Αγόρι, ο Ozzy σε μερικά προσωπικά του ήταν μια χαρά metal. Δεν καταλαβαίνω το επιχειρημά σου (δεν είναι επιχείρημα ούτε για πλάκα βέβαια!).

Εξηγούμαι:
Ο Ozzy δεν ήταν η Baez ώστε να επηρεάσει τους μεταλλάδες και καλά χωρίς να το θέλει, κι εσύ σαν υποτιθέμενος οπαδός της Baez να κοροϊδεύεις τα μεταλλόνια επειδή ακούνε το υποτιθέμενο ίνδαλμά σου και επηρεάστηκαν από αυτό! Ο Ozzy αντλούσε μουσικούς ανέκαθεν από τα metal χωράφια.

Τέλος, διάβασα ότι δε σου αρέσουν οι προσωπικές καριέρες Ozzy και Dio! Τι έχεις ακούσει το "Holy Diver" στο Revenge of Rock; Πρόσεχε μην συμπεριφέρεσαι όπως όλοι μας στα δεκαπέντε μας (ακούω μισό δίσκο και κρίνω).

Kαταλήξαμε υπερασπιστές του Madman!
Ok, ας μιλήσουμε σοβαρά. Ο Οzzy και γενικά οι Sabbath επηρρέασαν κατά πολύ το μεταλ ώστε να γίνει αυτό που ακούτε εσείς σήμερα. Τόσο απο θέμα μουσικής, όσο και από θέμα attitude, στίχων και fake σατανισμού. Δεν εννοώ βέβαια ότι κύριο χαρακτηριστικό του μεταλ είναι ο δήθεν σατανισμός (έτοιμος ήσουν), αλλά σίγουρα αυτό το ιματζ επηρρέασε πολλά παλιά μεταλ συγκροτήματα, όπως Venom, Iron Maiden κλπ.

Από Dio έχω ακούσει τους 3 πρώτους δίσκους τους, εκτος από μερικά κομμάτια δεν μου έκανε κλικ. Rainbow γουστάρω σίγουρα περισσότερο, ειδικά τους πρώτους 3 (πάλι).

Από Ozzy έχω δισκογραφία (κατεβασμένη, μην φανταστείτε) την οποία άκουγα όλη μέχρι πιο παλιά, ως τα 15 που λες κι εσύ. Ε τώρα έχω ψιλοαλλάξει γούστα και δεν ακούω heavy. Δεν είναι δα και τόσο κακό.

Εννοείται πως και οι 2 στα προσωπικά τους είναι μεταλ ε.