ασκετο...ρε FIXXXER αυτος στο αβαταρ σου τι ασθενεια εχει και του τρεχουν τα μουσια απο το στομα?
ασκετο...ρε FIXXXER αυτος στο αβαταρ σου τι ασθενεια εχει και του τρεχουν τα μουσια απο το στομα?
bilia :
τώρα που είδα το παραντάιζ λοστ , επειδή αγόρασα τα dvd από το live του The Anatomy Of Melancholy... ένα έχω να πω . ένα απο τα καλύτερα λάιβ αν και ήταν μπίμπα στα τραβέλια μέσα.. τς τς τς
Βασικα δε μαρεσε τοσο πολυ γιατι η φωνη του Χολμς ειναι γαμησε τα κατα τη γνωμη μου... τα καλυτερα live τους ειναι εποχης Draconian Times που τα εσπαγαν ολα, μετα στο Host και στο Symbol Of Life επισης που τους ειδαμε και 3 φορες σε εκεινη την περιοδεια (sort of) και τωρα ξαναχαλασαν παλι γιατι ο μαλακας αντι να τραγουδαει με τη φωνη που εχει ΤΩΡΑ στα καινουρια κομματια, προσπαθει να ξανατραγουδησει οπως πριν 14 χρονια, κι αν του βγαινει στο αλμπουμ, στα live τα γαμαει....
διαφωνώ για το λάιβ στο london για το melancholy..
στα τελευταία λάιβ όντως ήταν για κλάματα , συμπεριλαμβανομένου και της παράστασης εδώ της ελλάδας , αλλά στο λονδίνο τραγούδησε διαφορετικά κατα την γνώμη μου, νταξ παιδεύεται λίγο , το βλέπεις ρε παιδί μου. νταξ στην αρχή τους έκαναν old school live εμφανίσεις ρε συ , αλλά στο τελευταίο ήτανες διαφορετικοί προς το καλύτερο σε σχέση πάντα με τα τελευταία χρόνια. ετοιμάζουν καινούργιο δίσκο νομίζω. τεσπα . ειδομεν.
Κοιτα δεν εχω τσεκαρει ποσο τοις εκατο μεταλλο εισαι εσυ, αλλα οι Paradise Lost δεν προσφερονται για μολυβδο, τελλουριο ή πολώνιο που γαμανε τα παντα, ειναι για κανα αλουμινιο, αντε για κανα σκανδιο ή κανα χρωμιο στα πολλα κεφια.
Κοινως, εφοσον ειναι και απο τις πολυ αγαπημενες μου μπαντες, προσωπικα με ενδιαφερει μονο το να παιζουν ΣΩΣΤΑ τα τραγουδια που παιζουν. Δηλαδη οταν βγαζουν το Host, γουσταρω στην εμφανιση του Bizarre το 1999 που επαιζαν τα τραγουδια λιγο πιο βαρια απο οτι στο αλμπουμ, γιατι ετσι αποδιδαν τη μαγεια τους σωστα, και η φωνη του Holmes ηταν οτι επρεπε. Σε αντιστοιχια με αυτο, οι Paradise Lost εν ετει 1995, σαρωναν ολη την Ευρωπη μετα απο το εκπληκτικο Draconian Times και τις πωρωτικες αγριοφωναρες του Nick Holmes. Τελος, οταν εβγαλαν το Symbol Of Life το 2002, η επιστροφη στον σκληρο ηχο (και ευτυχως οχι στο ιδιο στυλ), συνοδευτηκε απο πολυ δυνατες συναυλιες (στην Ελλαδα χειμωνας 2002, 2003, 2004 - αυτη εδω με τρια τραγουδια κι απο το επερχομενο τοτε ομοτιτλο με τη μπαντααλμπουμ) , οι οποιες (και νομιζω οι περισσοτεροι θα συμφωνησουν) ηταν πραγματικα οι καλυτερες τους στην Ελλαδα απο ολες των τελευταιων χρονων, με φοβερο σετλιστ και εκπληκτικη αποδοση για τα δεδομενα του παντα Nick Holmes, καθως η φωνη του ταιριαζε στα καινουρια τραγουδια, στον πυρηνα δηλαδη του σετλιστ.
Ομως το 2007 που ειχαν ερθει για το In Requiem, στο οποιο τα φωνητικα εχουν κατι λιγα απο Icon και Draconian Times μεσα, ο κακομοιρος ο Νικολακης δε μπορουσε να τα βγαλει περα, γιατι τα καινουρια σε συνδυασμο με τα αρκετα παλια κομματια που πλεον δεν ταιριαζουν στο σετλιστ (και δεν εννοω την κομματαρα Widow, αλλα τα πολυ παλια πλεον τυπου Eternal) δε μπορουσε για κανενα λογο να τα τραγουδησει καλα. Οποτε εγω προσωπικα δε γουσταρω να ακουω στα νεα τους τραγουδια αγριοφωναρες και ενα στυλ που πλεον δεν του ταιριαζει και δε μπορει να το παιξει live, γιατι αυτο το εκαναν και οταν το εκαναν ηταν κορυφαιο, παμε για αλλα (μεγαλη κουβεντα αυτο βεβαια, ποσα αλλα, μεχρι ελεκτρο επιασαν).
ΥΓ. Βγαζουν οντως αλμπουμ, θα ειναι ετοιμο το Σεπτεμβριο και θα παει πιο πολυ στα ακρα απο οτι το (μετριο κατ'εμε) In Requiem. Η αληθεια ειναι πως δε θα αντεξω δευτερο μετριο αλμπουμ στη σειρα. Θα επιζησω φυσικα ε.
είμαι κάτω ! έγραψες .. άνετα ποστ οφ δε ντέι.
το λοιπόν δεν είμαι 100% μέταλλο , επιδιώκω όμως να γίνω. Είμουν εκεί στο γυμνάσιο όταν έλιωσα με τους maiden και τα κωλόπαιδα τους metallica ,αργότερα φλώριεψα αρκετά... τεσπα
έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις , κάπως έτσι τα έχω και εγώ στο μυαλό μου. Αλλά εχω διαβάσει ότι ο χολμς στο τελευταίο δίσκο θα είναι και καλά brutal σαν να θέλει να προσελκύσει τους παλιούς καλούς ακροατές και όχι τα emo. Και λέμε. Α και πήρε και καινούργιο ντράμερ ντε ,τον Erlandsson από τους Cradle Of Filth και Haunted. Δεν ξέρω θα δούμε. Εγώ είμαι paradiselost εποχής as i die , say just words και λοιπά ρε συ. νταξ και το γκρέι και το ρεντσιφτ (με ρωσική προφορά πάντα) ακούγεται .. και το Draconian μου αρέσει. τεσπα θα δούμε το σεπτέμβρη. αντε καληνύχτες τώρα![]()
psychotron γιατί έτσι απαίτησε ο Mustaine.
Μου το είπε, αλήθεια λέω.
part bionic & organic, not a cyborg
call him psychotron
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Από 2 τραγούδια τεων θεών Fates: το Guardian από το Awaken κ το The Ivory Gate of Dreams από το No Exit![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Όλοι με φωνάζουν μαύρο. Ε, το Blackie είναι πιο χαριτωμένο.
Πάντως η σελίδα με τον αυθεντικό Buddy Lackey πέθανε.![]()
cirith ungol song.
1) e4, c5
2) Νf3
Σονάτα του Μπετόβεν
b-side του Κιαμου.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
underground comic twn 70s sthn amerikh me 3 kamenous xasikles!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry