αγαπητε μου Μπλαηντζο, κοπελα ασκουμενη φαρμακοποιος (σικ) μου ειπε οτι αυτα με το Μεσουλιντ ειναι πιπες της κωλαρας (καρασικ) και οτι να μη λετε μαλακιες.
Πες μου ποιος εχει δικιο.
πολεμος στον ΚΛΑΔΟ??
μιληστε.
αγαπητε μου Μπλαηντζο, κοπελα ασκουμενη φαρμακοποιος (σικ) μου ειπε οτι αυτα με το Μεσουλιντ ειναι πιπες της κωλαρας (καρασικ) και οτι να μη λετε μαλακιες.
Πες μου ποιος εχει δικιο.
πολεμος στον ΚΛΑΔΟ??
μιληστε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
έφτασα 22 χρονών και συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω καουμπόης με το μπάντζο, το μπέρμπον, τα γελάδια και την τεξανή μου γυναικα =)
this is radio freedom.
τσιριπικος
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Πόσο λατρεύω τις παλιές καλές ελληνικές ταινίες με την Έλενα Ναθαναήλ/whatever στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας και τον πληγωμένο ΑΝΤΡΑ που πονάει γιατί την αγαπάει την καριόλα αλλά είναι φτωχός και δε μπορεί να την έχει βασίλισσα και πνίγει τον πόνο του στο ΚΑΠΗΛΕΙΟ και όταν τάχει κοπανήσει ρίχνει και μια ζεϊμπεκιά για πάρτη της υπό τους ήχους του επίσης μοναχικού λαϊκού τροβαδούρου ο οποίος, αν και μόνος στο μαγαζί, ακούγεται σαν ολόκληρη ορχήστρα.![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
To bold ta leei ola. Pes sthn filh sou loipon oti o EOF esteile perusi egguklio oti to mesulid exei bre8ei oti se makroxronia xrhsh prokalei alloiwseis sto hpar pou mporei na odhghsoun se kirrwsh kai karkino tou hpatos, kai etsi prepei na dinetai mono me suntagh giatrou. Epishs se merikes xwres (Ispania sigoura) exei apagoreutei h xorhghsh tou.
Epishs h ibuprofainh den exei kammia sxesh me aspirinh. Anoikoun sthn idia kathgoria ousiwn (MHSAF) alla den einai to idio pragma.
αν το ηπαρ μου περιμενει να χαλασει απ το Μεσουλιντ, καλα κρασια (!!) πες του.
"Τι χτυπαω??"
Τελικά τη γάμησες τη mara9 εσύ;
Σε παρακαλω.
για ποιον με περασες?
Αρχικα, κοκκινο καρω τραπεζομαντηλο, 2 κερια αντικρυστα, φουα γκρα κουκουναρι και chateau de la jaman fou του 56 (εξαιρετη χρονια). Στη συνεχεια βιολι, κοιταγμα στα ματια και ποιηση για την σημασια του αμοιβαιου ερωτα. Εν τελει, βαλς υπο το σεληνοφως και τον Λουτσιανο Καπικιοννι να ερμηνευει με τη βοηθεια της κυλιομενης σκαλας του Μιλανο, Χαρυ Μπελαφοντε.
μετα απ αυτο θα δουμε.
"Τι χτυπαω??"
3,5 ώρες μέχρι το ΤΕΛΟΣ
Καλημέρα.
τι ώρες δουλεύεις; 5-1?!
Στις 1 φεύγει το τραίνο!! Η Λάρσα θα αποτελέσει παρελθόν!!
για καμιά βδομάδα. FML.
α οκ
εγώ έχω 6 ώρες ως τη λύτρωση απο το καταπληκτικό εργασιακό μου περιβάλλον και 9 ως την πτήση μου![]()