καλα εσυ μπζηλε παιζει να εχεις φαει περισοτερες χυλοπιτες κι απο μενα,ΛΟΥΖΕΡ
καλα εσυ μπζηλε παιζει να εχεις φαει περισοτερες χυλοπιτες κι απο μενα,ΛΟΥΖΕΡ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ελεος με τη λέξη μετσαλ. Από που προέκυψε αυτή η πατάτα?
Χεβη μετσαλ.
Σημερα εχω παλι εκπομπη. Θα αρχισω μια ωρα μετα, 7-οσοθελω δηλαδη.
Αν ειναι να ακουσει κανεις ας κανει κανα req απο δω ή σε πμ αλλιως προβλεπεται αφθονο γιουροπαουερ.
η σωστή ορθογραφία είναι χέβη μαίταλ
Rock or Nothing
πήγα χθες και αγόρασα χρώματα γύρω στα 100 ευρά [καλά 85 γιατί πείρα κ μια βαφή για τα μαλλιά] κ τώρα που έχω αρχίσει να σχεδιάζω εδώ και κανα δυο ώρες συνειδητοποίησα πως δεν πείρα μαύρη σινική μελάνη, που την χρειάζομαι και άμεσα.
πόσο βλάκας, πια!![]()
satan was a lez
ladykiller postare tis kallitexnies ki as min exoun teleiwsei.
Έρχομαι στη Μεταλάρισα τα τελευταία 62 χρόνια και σήμερα χάθηκα για 3456η φορά. Δε με θέλει η γαμημένη και μου το δείχνει συνεχώς.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
είναι επειδή τη συμπαθείς.![]()
Rock or Nothing
Αυτή φταίει τώρα. Παραδέξου το.
Σκέψου τι τραβάω εγώ οταν σκάω μύτη στην Αθήνα χαχα.Σε ποιά περιοχή κατάφερες να χαθείς;
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Ήμουν στην τρίγωνη πλατεία και ήθελα να πάω σε κάτι εκδοτήρια του ΟΣΕ στην Παπακυριαζή αν θυμάμαι καλά. Πήγα πανεύκολα, αλλά στο γυρισμό τόχασα εντελώς. Στάνταρ άλλαξαν οι δρόμοι όσο έβγαζα το εισιτήριο, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ή στανταρ δεν την παλευεις καστανο στον προσανατολισμο.