Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με όσα λες.
Αλλά για μένα ακόμα και ΄οταν χάναμε παίζαμε καλύτερη μπάλα από πέρσυ (εξαίρεση τα ματς που ανέφερες). Περσυ μας έβγαινε η ψυχή με το μισο - 0. Φέτος κάνουμε και ευκαιρίες. Υπάρχει δουλεμένει ομαδα με φυσικη κατάσταση στημενα κτλ αλλά πολλές φορές (οπως προχθες) δεν μπαίνει η μπάλα ε για αυτα δεν φταίει μόνο ο προπονητής.
Τωρα για τα ντέρμπυ ίσως να φοβήθηκε λίγο και να έπαιξε συντηρητικά δεν ξέρω αλλά όντως πέρσυ είχαμε πάει πολύ καλύτερα στα ντέρμπυ.
Πιστεύω ότι ο Τεν κατε δεν έχει πιάσει ακόμα το πως είναι στην Ελλαδα πράγμα κατανοητό αλλα έχουμε και Απρίλη πλέον οπότε μάλλον υπάρχει προβλημα(προσαρμοργης?). Στα μείον του οι διαμαρτυρίες και μερικές κορώνες για διαιτησία (παρόλο που δεν θέλω να το σχολιάσω και να φανώ κλαψιάρης) και οι σχέσεις του με τους παίχτες παρόλου που δεν έχει πει κανείς κατί τρομερό εναντίον του.
Ανάφερες τα λεφτα που ξοδευτηκαν. Δεν λεει κάτι για μένα να χαλάς 20 μυρια και να μην έχεις αποτελεσμα. Χαλα τα μισά και παρε πιτσιρικια ελπιδοφόρους κατί άλλο. Οποτε γκρινιά για μεταγραφες που δεν βγήκαν είναι δικαιολογημένη. Πετάχτηκαν λεφτα για εντυπωσιασμό μάλλον. Ακομα δεν μπορω να πω αν ο ΖΙλμπερτο βγήκε η οχι καθοτι δεν εχω καταλάβει για ποια δουλεια τον πήραμε.
Επίσης είμαι πιο χαλαρός με το θέμα γιατι (ναι οκ ο Παναθηναικος κάθε χρόνο παίζει για πρωταθλημα, κύπελο και CL) αλλά οκ ίσως να πρέπει να υπάρχει πίστωση χρόνου.
Φαίνεται ότι θα υπάρχει καλύτερη δουλειά και με σκαουτινκ πχ που ήταν ανύπαρκτο και καλύτερη προετοιμασία. Οπότε ας μείνει ο Τεν κατε και βλέπουμε.
Επίσης μια απορία έχουμε χρυσώσει τον Νινη και αυτός 2 χρονια δεν χαιρει εκτίμησης του εκαστοτε προπονητη αρα μάλλον κάτι παιζει.
Θα επανέλθω.