Γκουντ σαν ΟΧΙ.
Γκουντ σαν ΟΧΙ.
Γνωρισα Raven σημερα.
Ψιτ, πατριδα, βρηκες τελικα τον οικισμο?
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
δυστυχώς, όχι... δεν υπάρχει τίποτα με χαραγμένα οικόπεδα. θα βασιστώ μόνο στις μετρήσεις μου. thnx για τη βοήθεια πάντως και χάρηκα και διαδυκτιακά!
Rock or Nothing
Aντε, κανε εναν κοπο με γρηγορη αποτυπωση. Μπορεις να το βγαλεις με gps και να το μαγειρεψεις. Δυστυχως δεν υπαρχει καλη χαρτογραφηση για αρχαιοτητες, το οποιο τελικως μπορει να ειναι και προς οφελος σου.
Τυροαγωνιστικους χαιρετισμους λοιπον, stay heavy!!!
p.s. πρωτη μαλαπερδα η χαβοκ![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
gia onoma, h powerania akougetai san 15xrono....agoraki!!
epishs oxi alla anekdota candiru thn poutana mou.
sabbatack kane ena post pou na les oti tha kleiseis to radiofwno kai telika ksananoikse to!
kanw ena post pou lew oti de 8a ksanagamhsw th mana sou
to metanoiwsa...
pes ths na plynei kai ton kwlo ths to brady
Δωστε μου λινκ να ακουσω ΠΑΟΥΕΡΑΝΙΑ.
και δωστε μου κινητο να κανω ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ.
Αφιερωνω στον ναζιαρικο ΤΕΛΙΤΣΑ μου, το μελωμενο μου κουραμπιεδακι, το ΔΕ ΝΤΡΑΓΚΟΝ ΛΑΗΣ ΜΠΛΗΝΤΙΝΓΚ απο ΧΑΜΜΕΡΦΩΛ.
Τελιτσα εγω και συ ειμαστε κομμα!!!!!!!!!!!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
έτσι κι αλλιώς το μέτρησα με το θεοδόλιχο (ό,τι μπορούσα δηλαδή). από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αριθμοί τεμαχιών κτλ και τα επί τόπου όρια δεν αμφισβητούνται, δε με πολυ-ενδιαφέρει...
p.s. @γκουντ σαν, πιστεύω παρακολουθείς το σεξιον ανελειπώς, οπότε δε χρειάζονται περαιτέρω παρατηρήσεις...η γυναίκα με καλό γούστο φάινεται
![]()
Rock or Nothing
Mην φοβασαι, δεν ποναει!
θες να δεις το θεοδολιχο μου?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."