Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 133

Thread: Pro Evolution Soccer 2010

lcsgp FIXXXER's Avatar

Απιστευτο αυτο ομως φαντανγκο γιατι αμυδρα θυμηθηκα τι ειναι το Προ αξιον και μετα με τη μια εγω θυμηθηκα Σουμπουτεο. Συνικ, τα Προ Εβολουσιον 1-6 ειναι οντως το ιδιο παιχνιδι (με σαφη βελτιωση σε τομεα γραφικων και κινησης και ταχυτητας ε) στο gameplay, ειδικα τα 4-6, αλλα δε φταιει κανενας για το γεγονος οτι εκεινη την εποχη ηταν απλα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, οποτε δε νομιζω να μας ενοχλουσε και πολυ οτι πουλαγε το ιδιο παιχνιδι η Κοναμι. Ασε που το 6 ειναι το καλυτερο Προ που εχει βγει.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Γιο! Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους:

Ιντρο: Ω χάι, παίζω ISS (ο όρος "pro" είναι φολς zoml ) από το 1ο που είχε βγει στο SNES όταν όλοι παίζαν Φίφα (μα τι μαλάκες λολ!) και τα είχα όλα και από PS,N64,PS2, PC (η κόπια του μούλτι στα πρώτα) κτλ. /flex .
    Γενικά είμαι κομπλεξικός με τα Φίφα και, βασικά, με οτιδήποτε λέει EA επάνω.

Bridge: O μόνος λόγος που τα προ (χα) φαίνονται να βελτιώνονται είναι επειδή ανα 1-2 βγαίνει και μια μούφα έκδοση που κάνει τις επόμενες να φαίνονται ωραίες. Πχ. 4, 8 (και για κάποιους και το 5 αν θυμάμαι καλά από άλλο θρεντ). Αλήθεια. Σκεφτείτε το λίγο και θα δείτε πως έχω δίκιο.

Chorus: Το τελευταίο Φίφα το πήρε ο μπρο μαζί με το 360. "Λολ" του είπα και ούτε καν το άγγιξα. Μετά άρχισα να βλέπω σχόλια ότι τα άτομα που το έκαναν είναι ΚΟΝΑΜίτες και είπα να το τσεκάρω. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά κακά τα ψέμματα η πρόοδος που έκαναν πάνω στο αποτυχημένο franchise είναι απίστευτη. Δηλαδή το πήγανε μπροστά τα παιδιά. Τεχνικά είναι πιο άρτιο από το προ και δεν μιλάω για γραφικά ε. Από τα βασικά, του στυλ σε πόσες κατευθύνσεις μπορείς να κινηθείς μέχρι του τι μπορείς να κάνεις - κάτι που εξηγεί και τον ελαφρώς πιο πολυπλοκο χειρισμό από προ - έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Σαν αίσθηση μοιάζει με προ πιο πολύ από ποτέ οπότε +1 μπόνους. Επίσης για να μας δείξουν πως έκαναν σοβαρό game design βάλανε μερικά ωραία νέα features τα οποία τώρα όπως βλέπουμε τα αντιγράφει η Κονάμι.

Κλείσιμο: Όταν πάω να παίξω με φίλους soccer game θα παίξω προ. Είναι καλύτερο; Όχι αλλά το άλλο είναι φίφα ενώ αυτό είναι προ. Ουκ νουκ. Αν είναι να παίξω μόνος μάλλον θα προτιμήσω το Fifa. Η μαλακία είναι πως με τόση αντιγραφή που πέφτει τώρα από μεριάς Konami σε λίγο καιρό απλά θα παίζουμε ένα Fifa που θα λέγεται pro. Απλά δε θα το παραδεχτεί κανείς.

Αυτά για τρικ με γκολ και δεν ξέρω κι εγώ τι έχουν μια υποκρισία λιγουλάκι ε. Πάντα ήξερα τρικ για να βάζει το ίδιο γκολ καρμπόν σε όλα τα pro και τα ISS (εννοώ κάθε παιχνίδι είχε το δικό του τρικ, όχι ότι το ίδιο δουλεύει σε όλα). Απλά στο Fifa (και ειδικά στα παλιά Φίφα, ξέρετε εκείνα που γελούσαμε με το που τα βλέπαμε) ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΚΟΛΟ και γι αυτό του έχει μείνει η ρετσινιά. Στο 09 μου είναι πιο δύσκολο να βάλω γκολ από ότι στο PES. Μπορεί απλά να κάνω κάτι λάθος.

Ουτρο, τέλος. Θενκ γιου εντ γκουντνάιτ.

edit:
    Επειδή δεν ασχολούμαι με φόρα γύρω από το ζήτημα πείτε λίγο τι εννοείτε "μαγνητικές πάσες".
    Εμπιστεύομαι Αμπρούτζι και πιστεύω πως στη PC έκδοση παίζει να την έχουν κάνει τόσο σκατά που να μην έχει σχέση με αυτή του 360 πχ. Δεν ξέρω πως αλλά οκ!
    Last edited by SpiritCrusher; 11-04-2009 at 17:37.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

raz smash Abruzzi's Avatar

εννοω οτι μπορεις να κανεις δεξια και πασα πχ και να παει 100% στα ποδια συμπαιχτη σου(και να κολλησει πανω του μαγικα!)πραγμα που στο προ αν δε σημαδεψεις,προσεξεις κτλ δε γινεται.
    H fifa εκδοση pc ειναι ιδια με την εκδοση pc την περσινη με καποιες χαλαστρες(αντι-βελτιωσεις λολ) απολυτως καμμια σχεση με την next gen (κατεβαστε demo και θα δειτε)

btw στα προ αν εβρησκες κατι ωστε να βαζεις γκολ παντα,θα ηθελες καθε φορα απολυτη προσοχη και τεχνικη ωστε να σου πιασει(και θα εξαρτιοταν και απο τον τερματοφυλακα) πραγμα που στο φιφα ηθελε(και θελει) ζιρο effort

Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
    εννοω οτι μπορεις να κανεις δεξια και πασα πχ και να παει 100% στα ποδια συμπαιχτη σου(και να κολλησει πανω του μαγικα!)πραγμα που στο προ αν δε σημαδεψεις,προσεξεις κτλ δε γινεται.
    H fifa εκδοση pc ειναι ιδια με την εκδοση pc την περσινη με καποιες χαλαστρες(αντι-βελτιωσεις λολ) απολυτως καμμια σχεση με την next gen (κατεβαστε demo και θα δειτε)
    Δεν το θυμάμαι αυτό. Θα το τσεκάρω μετά. Δε μου είχε κάνει κάποια άσχημη εντύπωση στο φίφα οι πάσες του. Μην σου πω πως με δυσκολεύουν πιο πολύ από του προ. Αλλά σε αυτό μπορεί να φταίει και το ότι το προ πια το ξέρουμε απ'εξω.

btw στα προ αν εβρησκες κατι ωστε να βαζεις γκολ παντα,θα ηθελες καθε φορα απολυτη προσοχη και τεχνικη ωστε να σου πιασει(και θα εξαρτιοταν και απο τον τερματοφυλακα)
    Βασικά όχι. Παραδείγματα; ISS pro: το through pass περνούσε πάντα και από εκεί και μετά ήθελε απλά ένα πολύ ελαφρύ πλασέ (ίσα ίσα χαιδεύεις το κουμπί), μιλάμε για κάτι 10-0 και λολ.
    Πρώτα PES και στο 64-98 νομίζω το κλασσικό όπου τρέχεις παράλληλα στην εστία λίγω έξω από τη μεγάλη περιοχή ώστε όταν φτάσει η μπάλα στη μέση του ημικυκλίου της περιοχής χτυπάς ένα σουτ και πάει στο γάμα. Και με Ιράν γίνεται και Τζαμάικα και Παναθηναϊκό μη σου πω .

Υπάρχουν και άλλα (με πιο αστείο αυτό του πρώτου ISS αλλά οκ εκείνο δεν μετράει γιατί ήταν το 1ο ) αλλά το θέμα είναι πως δεν είναι δύσκολα στη πράξη.

πραγμα που στο φιφα ηθελε(και θελει) ζιρο effort
    Για το ήθελε είμαι μαζί σου για το θέλει ψιλοδιαφωνώ.

Btw ξέρω άτομο που πραγματικά όταν πιάνει χειριστήριο το προ χακεύεται και συμβαίνουν τα απίστευτα. Γκολ από τη σέντρα, γκολ που χτυπάει στο δοκάρι-->παίχτη-->πλάτη τερματοφύλακα--> δίχτυα κτλ.
    Όλες οι παρέες πρέπει να έχουν έναν αλλά αυτός ρε πούστη σε όλα τα ματς βάζει 4 τέτοια ξέρω'γω.

εδιτ: Τα ξαναδιαβάζω και ρε μαλακα μου..υπερασπίζομαι ένα φιφα. Δηλαδή με κάνετε και αηδιάζω
    Last edited by SpiritCrusher; 11-04-2009 at 21:12.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Στα περί cheat, όντως το πιο τρανταχτό ήταν αυτό στα πρώτα PES(γενικά από το 99 ως το 02 νομίζω - του ISS pro δεν πιάνει γιατί ο ανταγωνισμός τότε ήταν το Actua Soccer, το Adidas και το Worldwide στο Saturn) και ακόμα πιο τρανταχτό από το σουτ εκτός περιοχής ήταν το να μπεις παράλληλα με εστία με το εξτρέμ, στο ύψος μικρής περιοχής, πλασεδάκι σε ανοιχτή γωνία και γκολ 100%(μα 100% λέμε). Άλλο τρελό cheat ήταν στο μισητό PES 4 τα φάουλ από τα 40 μέτρα με απίστευτα φάλτσα όλα μέσα. Αλλά οκ, αυτά τα κόψαν αισθητά. Και άλλωστε πάντα αν έπαιρνες το αντίστοιχο fifa της τότε εποχής, έβρισκες ίσα με πενταπλάσιους παρεμφερείς cheat τρόπους για goal(ως το 2001 με 2002 που έχασα κάθε ελπίδα για τα Fifa και το παράτησα τελείως).

Α ναι, φίλος κάθε φορά που παίζουμε οποιοδήποτε pro από το ISS pro και έπειτα(από τότε ξεκίνησε και αυτός), την πρώτη φορά που παίζει το εκάστοτε pro στον πρώτο αγώνα μου σκάει απίστευτο goal. Στο ISS μου είχε σκάσει από τη μέση του γηπέδου σέντρα(εκείνη που έβγαινε με το R2 αν θυμάμαι - ένας επιθετικός του έσπρωξε τον τερματοφύλακά μου δεν ξέρω πως και η μπάλα τσούλησε μέσα), στο 98 απευθείας σέντρα από το σημαιάκι του κόρνερ δίπλα, στο 99 ένα ξερόμυτο του Oliseh(πουτάνα Νιγηρία) με φάουλ από τα 45+ μέτρα και κάτι τέτοια. Όλα αυτά στον πρώτο αγώνα που έπαιζε κάθε φορά στο κάθε pro. Goal που φυσικά όσο και να προσπαθήσαμε μετά δεν τα ξαναβάλαμε.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

raz smash Abruzzi's Avatar

δεν εχω ασχοληθει με iss

το πρωτο προ που επαιξα ηταν το 3,οταν δηλαδη βγηκε και για pc...μεχρι τοτε μονο φιφα,απο το mega drive μεχρι το ps1 και το pc

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Η σειρά θέλει revamp μεγέθους ISS 2 - Pro Evolution Soccer 1 για να μην βαρέσει διάλυση και κυρίως για να μην ξεφτυλίζεται άλλο._
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

συμφωνω με αποπανω.το καλυτερο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων ηταν το iss pro evolution 2.

Στο θέμα gameplay από αυτά που έπαιξα, και ειδικά σαν άλματα από τον προκάτοχο του, εγώ θα έλεγα πως καλύτερα ήταν το Deluxe και το 64.

To 64 ήταν αισχρό όσο το θυμάμαι. Καλύτερα η γιαπωνέζικη έκδοση του 99(αυτή που δεν βγήκε ευρωπαϊκή ή αμερικάνικη) παρά εκείνο το πράγμα. Και δε μιλάω για γραφικά μόνο ε; Συνολικά ως παιχνίδι.

Ήταν ωραίο για ISS. Καλύτερο από το Deluxe. Απλά μπερδεύεις μάλλον ISS με PES (πχ τo ISS PES 2 που αναφέρθηκε είναι PES, το μόνο κοινό με τα ISS είναι αυτά τα 3 γράμματα πριν το όνομα που έγινε για marketing λόγους)
    Last edited by SpiritCrusher; 01-05-2009 at 01:52.

Serpico! Boom!'s Avatar

Το 64 ηταν απλα το καλυτερο ποδοσφαιρακι αραουντ εκεινη την περιοδο.
    They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.

ISS, PES, WE, όπως θες πες το, το ίδιο πράγμα ήταν. Το ποδοσφαιράκι της Konami. Και το fifa ήταν της ΕΑ.

Επίσης, το γιαπωνέζικο του 99 που λέω ήταν σαν βελτίωση του ISS 98(για playstation πάντα), δεν είχε δηλαδή το άλμα που κάναν σε γραφικά κλπ με το πρώτο PES(για playstation πάλι).

Όχι. Ήταν άσχετα μεταξύ τους και γι αυτό σαν παιχνίδια ήταν τόσο διαφορετικά. Τα ISS τα έκανε η Major A Team που ήταν στην Osaka και τα PES η KCET που ήταν στο Tokyo. Μάλιστα για κάποιο διάστημα βγάζανε συγχρόνως 2 διαφορετικά.

Απλά τα ISS είχανε γίνει μεγάλο franchise (ειδικά με το Deluxe) και το βάλανε και στο ποδοσφαιράκι των άλλων για λόγους marketing. Με τον καιρό έγινε διαχωρισμός και καταλήξαμε στα PES ενώ η Major A νομίζω πως σταμάτησε.

Επίσης συμφωνώ με αυτό που είπε ο boom, αφού έτσι κι αλλιώς τότε δεν έχει βγει κανένα PES για να κοντράρει το 64. Περίπου 1 μήνα μετά βγήκε το ISS pro που δεν ήταν καλύτερο.
    Last edited by SpiritCrusher; 01-05-2009 at 02:32.

R U OK Esteban's Avatar

ρε πελάτη κελντοράιν τι μιλάς για προ