Δεν το θυμάμαι αυτό. Θα το τσεκάρω μετά. Δε μου είχε κάνει κάποια άσχημη εντύπωση στο φίφα οι πάσες του. Μην σου πω πως με δυσκολεύουν πιο πολύ από του προ. Αλλά σε αυτό μπορεί να φταίει και το ότι το προ πια το ξέρουμε απ'εξω.
Βασικά όχι. Παραδείγματα; ISS pro: το through pass περνούσε πάντα και από εκεί και μετά ήθελε απλά ένα πολύ ελαφρύ πλασέ (ίσα ίσα χαιδεύεις το κουμπί), μιλάμε για κάτι 10-0 και λολ.
Πρώτα PES και στο 64-98 νομίζω το κλασσικό όπου τρέχεις παράλληλα στην εστία λίγω έξω από τη μεγάλη περιοχή ώστε όταν φτάσει η μπάλα στη μέση του ημικυκλίου της περιοχής χτυπάς ένα σουτ και πάει στο γάμα. Και με Ιράν γίνεται και Τζαμάικα και Παναθηναϊκό μη σου πω.
Υπάρχουν και άλλα (με πιο αστείο αυτό του πρώτου ISS αλλά οκ εκείνο δεν μετράει γιατί ήταν το 1ο) αλλά το θέμα είναι πως δεν είναι δύσκολα στη πράξη.
Για το ήθελε είμαι μαζί σου για το θέλει ψιλοδιαφωνώ.
Btw ξέρω άτομο που πραγματικά όταν πιάνει χειριστήριο το προ χακεύεται και συμβαίνουν τα απίστευτα. Γκολ από τη σέντρα, γκολ που χτυπάει στο δοκάρι-->παίχτη-->πλάτη τερματοφύλακα--> δίχτυα κτλ.
Όλες οι παρέες πρέπει να έχουν έναν αλλά αυτός ρε πούστη σε όλα τα ματς βάζει 4 τέτοια ξέρω'γω.
εδιτ: Τα ξαναδιαβάζω και ρε μαλακα μου..υπερασπίζομαι ένα φιφα. Δηλαδή με κάνετε και αηδιάζω![]()