Ο τομ κρουζ δεν φτανει να ζητησει τσιγαρα σε περιπτερο.
Σουολλεν μια ειναι η σιγουρη λυση:
Σιντακι που πε και ο πανκης, Colourhaze - Love μεσα ΜΟΝΟ και τελος!
Την επομενη φορα απλα κανονισε να πας να παρεις τσιγαρα οταν τελειωνει την βαρδια της!
Nai
OXI
Την κοντούλα με το ωραίο προσωπάκι
malaka panki pxianeis pato gia na xoseis alla![]()
χαχαχαχαχαχα
τι γραμμα ρε πανκη?χχαχαχαχα επιστολή
χαχαχαχ να'σαι καλά γέλασα
ρε εσείς βιάζεστε περισσότερο κ από μένα
κάθήτε να ξαναπάω άλλες 2/3 (9546) φορές κ βλέπουμε..
I must have some booze. I demand to have some booze
Χ μαναρι μου,πιστεψε με, και με χειροτερες μαλακιες εγω πηδηξει πολυ καλυτερες απο εσενα.
θα ηθελα παντως να επαιρνες εσυ τον ρολο της περιπτερους,να δουμε τι θα ηθελες να ακουσεις.αν και πιστευω οτι εσυ γενικα οποιον σου την πεφτει τον διαολοστελνεις γτ εισαι μεγαλο νουμερο.
νταφφυ,δεν ειπα ποτε το αντιθετο.ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ομως.το δυσκολο μετα ειναι το "φευγα"....
Last edited by Reject; 09-04-2009 at 18:41.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
στηρίζουμε θείο-Swollen-Nick-the-Greek-Loverman \m/
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Mονο με τη δυναμη ενος φωτοσπαθου θα νικησεις!!!!
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
εναλλακτικα σουωλεν,ντυσου σαν σκηνοθετης της κουλτουρας (πιπα,μπερεδακι,στρογγυλα γυαλακια) και σκασε μυτη μπροστα στο περιπτερο μαζι με τον ρουθλεςς με κασκορσε ασπρο φανελακι να κραδαινει την παλαι ποτε μακρυα του κομη και να ουρλιαζει "300 και θα σας γαμησουμε".
πες της οτι γυριζετε την ταινια "ο τσαρλι μπραουν και το εργοστασιο παραγωγης του ΑΓΝΟΥ χεβυ μεταλ" και οτι για τις αναγκες της ταινιας θα πρεπει να αλυσοδεθει σε μια μηχανη και να της σπρεχαρει ο ρουθλεςς 2 φωνηεντα σε στυλ "παραβιασες το κοκκινο?θα σε γαμησω!".
αν δεν εκτιμησει την τεχνη σου,τουλαχιστον θα της κανεις εντυπωση.
Last edited by Reject; 09-04-2009 at 19:20.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
χανοκ για λεγ
με ψήνει το φωτόσπαθο
I must have some booze. I demand to have some booze
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Χχαχαχαχαχαχαχχαχα περιμενα επικη μαλακια οταν ειδα ποστ ρειζορ αλλα τελικα ηταν θεικο ολο το ποστ
"Συγγνώμη, μπορώ να σε βγάλω φωτογραφία;"
"Ε...ξέρω 'γω; Γιατί;"
"Θέλω να σε ποστάρω"
Χοχο.
Όρμα ρε Σουόλεν.
φίλε βιάσου γιατί εξ ιδίας πείρας ξέρω ότι σε πιπίνια περιπτερούδες την πέφτουν όλοι σε ακτίνα 3-4 τετραγώνων και μάλιστα τα γύρω περίπτερα με γιαγιάδες και παπούδες στενάζουν από αναδουλειές εξ αιτίας της.
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/