κοιτα στη δικη μου περιπτωση νομιζω δεν ειχε καν site η εταιρια(?) αυτη
η ολη φαση του firmware ηταν εντελως σπιτικη third party δουλεια,αλλα δουλεψε αψογα
Επειδή μετά από 10 μήνες ανελέητου left clicking () το mouse δεν την πολυπαλεύει προτείνετε νέο. Γύρω στα 60-70 , όχι ασύρματες βλακείες. Είχα το copperhead της razer, κάτι αντίστοιχα καλό σε logitech θα με βόλευε, αλλα προτείνετε γενικά
Last edited by Kelldorain; 08-04-2009 at 18:31.
Λοιπόν επειδή είμαι άσχετη σε τέτοια.. Έχω κατεβάσει μια ταινία σε HD. Έχω κατεβάσει και υπότιτλους. Πώς γίνεται να τα γράψω και τα δύο σε ένα DVD και να παίζει η ταινία κανονικά με υπότιτλους?
Εν τω μεταξύ το αρχείο είναι 8 γίγα ξέρω γω.. :S
Tι είναι bluray?
Το πισί μου δε σηκώνει να παίξει HD![]()
Mα..![]()
Loipon, egw to razer deathadder exw, kai gamaei.
An thes kati se logitech stadar, proteinw to (kainourgio) g5:
http://www.logitech.com/index.cfm/mi...s/359&cl=us,en
Analoga ti se voleuei pairneis, kai ta duo polu kala mouse einai.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Χμ, το Deathadder με έψησε, έχει και 5 κουμπιά αντί για 7 που χει τώρα το copperhead και τα 2 δεν μπορώ να τα ακουμπήσω. Από βάρος πως πάει;
E πως να τα βάλω divx.. αφου τα έσβησα!
Γενικά μου παίζει κανονικά divx k dvdrips και τέτοια.. Με power dvd ή VLCplayer τα παίζω. Τώρα τούτο δω με VLC κόλλαγε άσχημα κ το power dvd ούτε καν το ανοίγει.
Ναι, χρειάζεται κι ένα format το πισάκι μου..