Είδα ότι έβλεπα live Riot, κ συγκεκριμένα τη στιγμή που έσκασε στη σκηνή ο Tony Moore.
Burnin ελπίζω να το δεις ε
Είδα ότι έβλεπα live Riot, κ συγκεκριμένα τη στιγμή που έσκασε στη σκηνή ο Tony Moore.
Burnin ελπίζω να το δεις ε
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
to eida eisai porwtikos
egw omws malaka eida oti pali me kunhgousan terminatores. ti na pw re pousth
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
έβλεπα πως είχα παει στο χελφεστ. κ νομιζω εβλεπα ντισπαιζντ αικον. προφανώς φταίει το δβδ τους που ψιλοείδα.
impure εισαι ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ?
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
ναι πουλάκι μου κοπέλα είμαι. αλλα πως προέκυψε?
με αβαταρ αρτγουορκ αηρον μανκη..
ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΦΤΕΙΣ?
I must have some booze. I demand to have some booze
με iron monkey κ despised icon ειναι δικια μου
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
να γίνει πολ!
I must have some booze. I demand to have some booze
εγώ ψηφίζω θείο-Swollen-σιδηρά-μαϊμού δαγκωτό!![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Παιδια, ενταξει, περιοριστε το με την αδερφη μου, γιατι πρωτον δεν με ρωτησατε και δευτερον, δε θελω ενω ξερω ποσο καλα παιδια ειστε να βρεθω σε μια δυσαρεστη θεση να σας σπασω τα μουτρα.
when it goes to .999 then I rise and there I shine
Επεσα για λιγο το μεσημερι να φυγει η ενταση του πρωινου, και φυσικα δεν χορτασα υπνο,ξυπνησα χειροτερα κουρασμενη, και στην φαση λιγο πριν το ξυπνημα που το ονειρο ειναι εντονοτερο και πιο βιωματικο ειδα πως χωρισα, πως ο Σπυρος με εβριζε και ηταν τοσο απιστευτα ζωντανο που ειχα χαλαστει ολο το απογευμα. Μιλαμε φωναζα υποτιθεται στο ονειρο για την αδικια και καλα και ακομη η φωνη μου δεν εχει επανελθει λες και συνεβη πραγματαικα. Χαλια πραγματα.
Μπορει να φταιει που αυριο εχω γεννεθλια, dunno.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
..και πόσο γίνεσαι;;
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
23
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.