1ον Κάλλιο αργά παρά ποτέ
2ον Δεν έπαιζε να την εκτιμήσω έτσι αν την είχα δει ages ago που λες. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη που την ανακάλυψα με τα τωρινά μυαλά μου.
1ον Κάλλιο αργά παρά ποτέ
2ον Δεν έπαιζε να την εκτιμήσω έτσι αν την είχα δει ages ago που λες. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη που την ανακάλυψα με τα τωρινά μυαλά μου.
εισαι μπιστολάς τωρα?
when it goes to .999 then I rise and there I shine
χαχαχαχα "yeeeeaaaahhhh.."
![]()
![]()
Πανεμορφη ημερα, τελειο καφεδακι, και η Ανοιξη καλα κρατει.
Οπως καταλαβατε αρχισα παλι να παιρνω τα φαρμακα μου.![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Αλήθεια? Για δείξε μου.
Μπαρμπαρα εχεις αρχισει και μοιαζεις με τον Σελντον, προσφατα αρχισες να καταλαβαινεις το σαρκασμο και τωρα τον χρησιμοποιεις κιολας!
Eλα αγαπη, παρε.
![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Havoc![]()
Brotherhood Without Banners
Ποιο είναι το καλύτερο Mortal Combat για πισι.
EDIT; h na einai playable se pc me emulators kai malakies, whatever.
Last edited by Putin; 04-04-2009 at 18:11.
το 3.
η το Ultimate MK
when it goes to .999 then I rise and there I shine
Το 3.
X:
![]()
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Aυτή δεν είναι απ'το Good, Bad and the Ugly.
Έπαιξες κι έχασες.
Να μιλήσουμε λίγο σοβαρά (λίγο)
http://www.youtube.com/watch?v=7edFTrDTbrU
Είναι το περίφημο βίντεο Πολύδωρα, για το οποίο τόσος και τόσος ντόρος έχει γίνει... Έχει χαρακτηριστεί ακατάλυπτο, απαράδεκτο, σουρρεαλιστικό κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Η αλήθεια είναι ότι του λείπουν λέξεις, προτάσεις και φράσεις ολόκληρες για να σχηματίσει ένα concrete νόημα, ή έστω κάτι που να μη χρειάζεται λίγη φαντασία για να το καταλάβεις, ΟΜΩΣ:
Μετά από (το πολύ) τρεις φορές καταλαβαίνεις ότι αυτό που λέει είναι στην ουσία ότι για μεγάλο μέρος της κακοδιαχείρησης/ανεπαρκούς αντιμετώπισης προβλημάτων φταίνε οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης -εργάτες που δεν βλέπουν π.χ. έναν κομμένο σωλήνα- (πάσχουμε ως διοικητική δομή στους εργάτες του πεδίου που δεν βλέπουν την κομμένη γράνα) και οι μπούληδες πολιτικοί που αρκούνται να δώσουν υποσχέσεις -ή και να τις υλοποιήσουν- για άτοπες χρηματοδοτήσεις, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει το προαναφερθέν πρόβλημα, δίνοντας απλά κι άλλα λεφτά, λεφτά τα οποία δεν θα επιλύσουν το πρόβλημα ακριβώς λόγω της φύσης του (οι πολιτικοί της τρυφυλλότητας και της μαλθακότητας που θα σπεύσουν να πουν για τα δισεκατομμύρια).
Αν έχει δίκιο; Φυσικά και όχι. Είναι όμως σίγουρο το ότι οι περισσότεροι που γελάνε ( γελάτε; ) με το εν λόγω βίντεο μάλλον θα συμφωνούσαν ( συμφωνούσατε; ) αν δεν ήταν εξίσου ηλίθιοι μ' αυτόν κι έβαζαν το μυαλό τους να δουλέψει λίγο ώστε να το καταλάβουν ή αν τους είχε ειπωθεί με σωστό και αντιληπτό από αυτούς τρόπο.
Μάι του σεντς.
Last edited by Dythor; 05-04-2009 at 05:08.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
κατα πρώτης καλημέρες κλπ.
έκλεισα την μουσική όταν πήγε 6 να βάλω πρωινό mega να δω, όπως κάθε πρωί όταν ή έχω ξυπνήσει από τα χαράματα ή δεν΄έχω κοιμηθεί ακόμα και ακούω έναν ήχο να βγαίνει από τον υπολογιστή μου σαν βουητό.
απόρησα δεν θα πω ψέματα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι.
και κατάλαβα.
όταν το πλυντήριο τραβάει νερό βγάζει ήχους ο υπολογιστής.
μα τι άλλο θα δούνε τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή.
τώρα που το μοιράστηκα μαζί σας -για να μη ξυπνήσω την σις και της πω την ανακάλυψή μου, μπορώ να πάω να συνεχίσω τα σχέδια.
satan was a lez