Page 23 of 43 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 631

Thread: Euroleague 2008-2009: Panathinaikos European Champion

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Πως γίνεται να σε κάνει γιογιό η κουράδα ρε Μπουρούση?

Το άλλο που με χάλασε, γιατί βγάζεις τον Τεόντοσιτς πάνω που πήγαινε κάπως καλύτερα απ τους άλλους άσσους? Οκ, βάζοντας τον Παπαλουκά στο κλίμα λογικά θα έπαιρνε μπρος όλος ο Ολυμπιακός. Αλλά βγάλε κάποιον άλλον ξερωγω

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Quote Originally Posted by Magellan View Post
    δεν ξερω δεν ειμαι γιατρος
    ο βουισιστς ειχε προβλημα στα γονατα
    και εφαγε μια γονατια στo γοφο και ειχε προβλημα
    αμα θεωρεις οτι συνδεονται οκ τι να σου πω
    το θεμα ειναι οτι χωρις βουισιτς παμε για 5ο ματς
    Δεν έχω ιδέα αδελφέ ειλικρινά, αστειάκι πήγα να κάνω με Σανμαρτεάν.
    δεν αστειευονται φιλος με τον μαραντονα των καρπαθιων

κατα τ'αλλα κλασικη εκτος εδρας εμφανισης απο ολυμπιακο

το κοβω για πεμπτο ματς αλλα δεν ανησυχουμε
    βεβαια για καλο και για κακο θα κρατω και καμια καρεκλα στο σεφ
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Ρε φιξξξερ αγόρι μου, το κακό σου είναι ότι, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, όταν λέει κάτι "σωστό" (σύμφωνα με τη δική σου λογική) ένας οπαδός αντίπαλης ομάδας, λέει κάτι το προφανές απλά, ενώ όταν λέει κάτι "λάθος", είναι κομπλεξάρα.

Αν παίζαμε με την ΤΣΣΚΑ, θα έλεγα ότι δεν είμαστε φαβορί και ότι οι Ρώσσοι είναι (τουλάχιστον) ισάξιοι μας. Όπως επίσης είπα ότι προτιμώ τη Ρεάλ από τον γαυρο γιατί με εσάς θα είναι πιο δύσκολα τα ματς.

Οπότε δε βάζω την ομάδα μου κάπου εκεί ψηλά μαζί με τον Τσακ Νόρις, απλά έχω μια σαφή γνώμη που βρίσκεται και αυτό είναι πάνω από τη Σιένα. Φέτος η μόνη ομάδα που μας έχει σε σειρά 3 αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο είναι η ΤΣΣΚΑ. Ευτυχώς αν την πετύχουμε θα είναι σε έναν τελικό και θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια.

Σόρι κιόλας, αλλά δεν είναι υπεροψία αυτό, όταν έχεις δίκιο (και τα αποτελέσματα σιγοντάρουν). Είναι ρεαλισμός. Μάλλον αυτό σε πειράζει.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

A1DDJZZ Magellan's Avatar

κρατα μου και μενα μια θεση
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

Quote Originally Posted by GG* View Post
    δεν αστειευονται φιλος με τον μαραντονα των καρπαθιων
    Παικτούρα από τις λίγες

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ρε φιξξξερ αγόρι μου, το κακό σου είναι ότι, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, όταν λέει κάτι "σωστό" (σύμφωνα με τη δική σου λογική) ένας οπαδός αντίπαλης ομάδας, λέει κάτι το προφανές απλά, ενώ όταν λέει κάτι "λάθος", είναι κομπλεξάρα.

Αν παίζαμε με την ΤΣΣΚΑ, θα έλεγα ότι δεν είμαστε φαβορί και ότι οι Ρώσσοι είναι (τουλάχιστον) ισάξιοι μας. Όπως επίσης είπα ότι προτιμώ τη Ρεάλ από τον γαυρο γιατί με εσάς θα είναι πιο δύσκολα τα ματς.

Οπότε δε βάζω την ομάδα μου κάπου εκεί ψηλά μαζί με τον Τσακ Νόρις, απλά έχω μια σαφή γνώμη που βρίσκεται και αυτό είναι πάνω από τη Σιένα. Φέτος η μόνη ομάδα που μας έχει σε σειρά 3 αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο είναι η ΤΣΣΚΑ. Ευτυχώς αν την πετύχουμε θα είναι σε έναν τελικό και θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια.

Σόρι κιόλας, αλλά δεν είναι υπεροψία αυτό, όταν έχεις δίκιο (και τα αποτελέσματα σιγοντάρουν). Είναι ρεαλισμός. Μάλλον αυτό σε πειράζει.
    Οχι φιλε μου Οντονιαν, το κακο σου ειναι οτι πρωτον συνεχιζεις να μου γραφεις σα να μιλας σε οπαδο του Ολυμπιακου οταν σου εχω ηδη απαντησει οτι σιχαινομαι το ευρωπαικο μπασκετ και ΟΛΕΣ τις ευρωπαικες ομαδες (εχω μια συμπαθεια στον Αρη λογω ιστοριας).

Δευτερον, οτι θεωρεις "απολυτα προφανες" το οτι δικαιολογεις το καθε τι οπως σε βολευει. Παραδειγμα! Αξιωνεις τον ΠΑΟ ως καλυτερο απο τη Σιενα ΠΡΙΝ ξεκινησουν οι αγωνες. Το πρωτο ματς ειναι ντερμπυ. Το δευτερο ματς ειναι επισης ντερμπυ και το παιρνει η Σιενα με οπως θα ελεγε ο αντιστοιχος βαζελος οπαδος της Σιενα (εδω χρησιμοποιω τη λεξη βαζελος ως επιθετο, προσοχη) "σκληρη αμυνα που οδηγησε τον ΠΑΟ σε βεβιασμενα σουτ και λαθη". Και ξαφνικα στο τριτο ματς, ο ΠΑΟ εδειξε οτι ειναι καλυτερος, σε αντιθεση με τη Σιενα που επρεπε να "μαλακιστει ο ΠΑΟ" στον προηγουμενο αγωνα και να της δωσει δικαιωμα. Αυτο λοιπον, ειναι πιο γελοιο, κι απο τις δηλωσεις Χριστοδουλοπουλου που ειπε οτι στο ποδοσφαιρο καναν δωρο το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο (λολ, γτφ, ευχαριστουμε κτλ). Σημειωνω οτι εγω δεν εχω πει και ουτε μπορω να βγαλω συμπερασμα για το αν ειναι καλυτερος ο ΠΑΟ, μπορει και να ειναι, δεν ειναι εκει η ενσταση μου, αυτη ειναι μονο σε αυτα που γραφεις.

Τριτον, ΛΑΤΡΕΥΩ τον ρεαλισμο, και αν κερδισετε με αρχιδια στο τεταρτο ματς θα γραψω οτι ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη ομαδα απο τη Σιενα και το απεδειξε. Μεχρι τοτε θα κοροιδευω τις "ντεφορμε" εμφανισεις του ΠΑΟ και τα ματς τα οποια πηρε γιατι εσβησε την αντιπαλη ομαδα (απαγορευεται βεβαια σημερα να επαιξε σκατα η Σιενα, παμε παλι).

Τεταρτον, το Ρωσοι γραφεται με ενα σιγμα

A1DDJZZ Magellan's Avatar

ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ#!@#@#!@#!@!!@~~!~!

καληνυχτα
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

lcsgp FIXXXER's Avatar

Οξω μωρη λουγκρα εσυ βαλε κανα γκολ σε περασαν ολοι στην καταταξη

Πουλο απο δω μεσα Boris-san's Avatar

Vasika antikeimenika sto basket o pao einai kaluteros kai apo to gauro kai apo th siena.Kai nai to malakizontai otan xanoun me to eimastan kaluteroi kai kerdisame,den einai ta gurnaw.Emeis pote 8a pesoume sthn A2?
    Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ

Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι

Ναι λέω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα πριν από τους αγώνες, γιατί έχω δει και τις 2 ομάδες να παίζουν όλο το χρόνο και κυρίως αυτή την περίοδο. Όπως και είδα και στα 3 ματς τη Σιένα να κάνει ακριβώς τα ίδια και ο ρυθμιστικός παράγοντας να είναι με πόση πίεση από τον ΠΑΟ τα έκανε.

Παράδειγμα: Οι Ιταλοί έπαιξαν και σήμερα την ίδια επιθετική άμυνα με έξοδο του ψηλού μακριά από τη ρακέτα για να κόψουν το πικ εν ρολ, αυτή ακριβώς την κίνηση που βραχυκύκλωσε τον ΠΑΟ στο δεύτερο ματς. Πολύ πιο διαβασμένοι όμως αυτή τη φορά, το αντιμετώπισαν διαφορετικά από τότε (που έσπαγε πάντα η μπάλα στον ακραίο) και μπήκαν τα εύκολα καλάθια. Μια φάση που έγινε 10 φορές και Η ΙΔΙΑ στον πρώτο αγώνα φαινόταν σα μαλακία του ΠΑΟ (δύσκολο σουτ από περιφέρεια), τώρα βγήκε σα μαλακία της Σιένα (εύκολο καλάθι μέσα στη ρακέτα). Η διαφορά είναι ότι αντιμετωπίστηκε καλύτερα αυτό που κάνει η Σιένα.

Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα που δείχνουν ότι η Σιένα μέχρι εκεί μπορεί και όχι παρακάτω. Όταν κοιτάς τον πάγκο σου και βλέπεις 10 παίκτες που μπορούν να μπουν οποιαδήποτε στιγμή για να αλλάξουν τις ισορροπίες, έχεις σοβαρό πλεονεκτημα.

Το να κρίνεις τη δυναμικότητα των ομάδων από αυτή τη σειρά μόνο όπως προτείνεις, είναι αστείο - ο ΠΑΟ είναι καλύτερος της Ίντερ τότε στο ποδόσφαιρο.
    Last edited by Odonian; 01-04-2009 at 01:43.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Το να κρίνεις τη δυναμικότητα των ομάδων από αυτή τη σειρά μόνο όπως προτείνεις, είναι αστείο - ο ΠΑΟ είναι καλύτερος της Ίντερ τότε στο ποδόσφαιρο.

Χμμμμ κοβω την κουβεντα γιατι σιγα σιγα γινομαι βαζελος.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

απιστευτη αμυνα σημερα σε ολο το παιχνιδι...επιτελους πηραμε και πολλα ριμπαουντ ανεβηκε και ο τσαρτσαρης ...αυτα με καποια αστοχα σουτ της σιενα οδηγησαν σε περιπατο...την πεμπτη το κοβω πιο δυσκολο σιγουρα το ματς....αλλα αν παιξουμε αμυνα οπως τη σημερινη το χουμε πιστευω

Zero Black Darkling's Avatar

απ την ολη συζητηση κρατω, κλαιγοντας, την εκπληξη του Εντρανσεμπεριουμ "γιατι με ανακατευετε εμενα σε συζητηση περι κομπλεξ και ολυμπιακου"
    when it goes to .999 then I rise and there I shine

Fixxxer έχεις γράψει τόσες φορές στο forum το ρήμα "ψωλάρω", όπου αποφάσισες να μπεις στο άθλημα.

Κρατιέμαι πολλή ώρα να μη σε ξεμπροστιάσω για τα απαράδεκτα που γράφεις.

Γραμμή Odonian.

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Τόσες μαλακίες μαζεμένες σαν αυτές που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο έχω καιρό να δω...μετά τρέχαμε κ δε φτάναμε. Αν κ όταν είχαμε ρίξει τη διαφορά στους 6 σκέφτηκα λες? Αλλά δεν...
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.