Page 22 of 43 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 631

Thread: Euroleague 2008-2009: Panathinaikos European Champion

Senior Member Buddy Lackey's Avatar

Quote Originally Posted by BlackiE View Post
    Λολ, τι πάλεψε?

234456 λάθη, μας πήραν άλλα τόσα επιθετικά, 20 πόντους στο 1ο ημίχρονο..

φφς
    Akrivws, to paixnidi den xrhzei idiaiterhs analyshs, arxise kai teleiose me ton xeirotero fetino Olympiako, ayton tou prwtoy hmixronou pou ekane tis emfaniseis me Le mans entos kai me ton vazelo ektos na fainontai basketares. Kai pali omws mporei na to girnagame kai tha ginotan mega lol mesa sthn Madrith, an o Papaloukas htan ena klik ligotero kakos kai pername 3-4 amyntika rebounds. Pame sto ousiastiko erwthma ths vradyas dhladh an einai kala o Nicola, peite ti kserete.

Re sy Abruzzi den PALEPSA tipota, epaiksa apla ena basketaki ekei xamo kai eginan liga stoixeiodh otan se kapoia fash h Real ta eftyse apo thn kourash.
    Last edited by Buddy Lackey; 01-04-2009 at 00:31.
    YOU ARE NOT SPECIAL. YOU ARE NOT BEAUTIFUL OR UNIQUE SNOWFLAKE. YOU'RE THE SAME DECAYING ORGANIC MATTER AS EVERYTHING ELSE. YOU ARE THE ALL-SINGING, ALL-DANCING CRAP OF THE WORLD.

HIPPIE METAL OR NO METAL AT ALL

Pethidine Blindgeo's Avatar

Ela mwrh Panatha!!! Nikhsame palikarisia kai me kontra diaithsia. Kala autos o Ispanos o,ti na'nai sfurize.

Εντάξει το επιθετικό παιχνίδι των Ιταλών (λολ) δεν το σφύριζαν ούτε όταν το κάναμε εμείς - άσχετα αν τέτοιο παιχνίδι τους συμφέρει περισσότερο, τουλάχιστον ήταν δίκαιο. Αλλά έκαναν και 2-3 εξόφθαλμα λάθη, που έτυχε να είναι εναντίον μας θέλω να πιστεύω, που πραγματικά δείχνουν κακούς διαιτητές. Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι ήταν αποφάσεις του Ισπανού κυρίως.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    FIXXXER, αν δεν είδες το παιχνίδι ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. Αν το είδες πες μου που κάνω λάθος.
    Χασαν αρκετα ελευθερα τριποντα και καναν πολλες λαθος πασες χωρις λογο. Αλλα δεν επικεντρωνομαι τοσο σε αυτο, οσο το οτι ο τροπος που γραφεις ΣΗΜΕΡΑ ειναι χαρακτηριστικος του βαζελου τυπου Εντρανσεμπιριουμ, σε αντιθεση με αυτον του μετρημενου καρχαρτ, ο οποιος καλα ξεφευγει κι αυτος οταν μιλαει για Ολυμπιακο. Ειναι ισως που διαχωριζεστε σε ποικιλιες για να επιβιωνετε, Vazelus Yperopsius, Vazelus Antigavrus και το αγαπημενο μου Vazelous Salliggarius (=warlord)

Λες χαζομαρες. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, ο ΠΑΟ είχε τριπλάσια λάθη από αυτούς και η διαφορά μας ήταν αποτέλεσμα των πολύ κακών ποσοστών τους, λόγω κακών επιλογών στην επίθεση (= πολύ καλή άμυνα του ΠΑΟ). Ρίξε μια ματιά στη στατιστική να το δεις (και εδώ δεν έχει "η στατιστική δε λέει την αλήθεια", τις λάθος πάσες τις γράφει).

Τα τρίποντα που έχασαν ήταν είτε με άμυνα είτε τα ελεύθερα του Stonerook, που αν είχες παρακολουθήσει και τα 3 ματς, θα έβλεπες ότι έμενε ελεύθερος από επιλογή της άμυνας. Φυσικά έχασαν και κανά δυο μόνοι τους, όπως κι εμείς, αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά καμιά σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας, που σούταραν πολύ πιο εύκολα.

Δε βρίσκω κανέναν λόγο να αλλάξω την άποψή μου για το παιχνίδι που είδα για να μη μιλάω σαν κάτι που εσύ έχεις στο μυαλό σου. Όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με το τι λέει ο άλλος και όχι με αυτά τα ηλίθια κόμπλεξ, τότε θα κάνουμε μια-πιο-σοβαρή-κουβέντα.

Ξαναρωτώ, είδες τον αγώνα; Δεν έβλεπες τον γαυρο;
    Last edited by Odonian; 01-04-2009 at 00:46.

Fixxxer σοβαρά τώρα γαμάς καθόλου;

Τα posts σου δείχνουν βλακεία και γκαβωμάρα.. Θα εξηγήσεις λίγο την αναφορά σου στο πρόσωπο μου και τι ακριβως εννοούσες ή απλά ήταν απ'αυτο το κρύο nerd χιουμοράκι προφίλ που βγάζεις εδώ μέσα;
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

A1DDJZZ Magellan's Avatar

Ο Νίκολα Βούιτσιτς έχει μυϊκούς σπασμούς στην κοιλιακή χώρα και ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον προφύλαξε, ενώ η συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα, θα αποφασιστεί την Τετάρτη ή ακόμη και την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Κροάτη.
    ε λολ
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

Μάλιστα. Ε δεν είχε και το καλύτερο ιστορικό.

καμοια σχεση
    αυτο επαθε απο χτυπημα στο 1ο αγωνα

lcsgp FIXXXER's Avatar

Καταρχας δεν ειδα τον γαυρο (λολ, μηπως τελικα εισαι vazelus humorus?) γιατι στο μπασκετ σιχαινομαι ολες τις ευρωπαικες ομαδες οπως και το ευρωπαικο μπασκετ εν γενει . Αλλα ετυχε να ειμαι σε ενα μερος που εδειχνε νοβα και ειδα το περισσοτερο πρωτο ημιχρον και σιγουρα ο ΠΑΟ ειχε καλη αμυνα, αλλα εκει που εκανε το σερι, μιλαμε ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ οσο δεν πηγαινε οι αλλοι ε. Δηλαδη τα ιδια εγιναν και στον αγωνα που εχασε ο ΠΑΟ, αλλα τοτε "ειχαμε μαλακιστει εμεις" ενω τωρα "ειμαστε καλυτερη ομαδα εμεις". Αυτα ειναι τα κομπλεξικα που δε μπορω να διαβαζω και το παιζω καθυστερημενος. Αν θες σοβαρη κουβεντα, καντην με αλλον γιατι εσυ οπως και στο ποδοσφαιρο συνηθως εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα. Ολε, κερδισα.

@ Μάγγελαν:

Δεν έχει σχέση το πόσο εύκολα χτυπούσες στο παρελθόν με το πόσο εύκολα θα χτυπήσεις στο μέλλον;

Θυμάμαι τον Σανμαρτεάν και γελάω.

Σε άλλο σημείο κάθε φορά ε!

δεν ξερω δεν ειμαι γιατρος
    ο βουισιστς ειχε προβλημα στα γονατα
    και εφαγε μια γονατια στo γοφο και ειχε προβλημα
    αμα θεωρεις οτι συνδεονται οκ τι να σου πω
    το θεμα ειναι οτι χωρις βουισιτς παμε για 5ο ματς

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post

Καταρχας δεν ειδα τον γαυρο (λολ, μηπως τελικα εισαι vazelus humorus?) γιατι στο μπασκετ σιχαινομαι ολες τις ευρωπαικες ομαδες οπως και το ευρωπαικο μπασκετ εν γενει . Αλλα ετυχε να ειμαι σε ενα μερος που εδειχνε νοβα και ειδα το περισσοτερο πρωτο ημιχρον και σιγουρα ο ΠΑΟ ειχε καλη αμυνα, αλλα εκει που εκανε το σερι, μιλαμε ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ οσο δεν πηγαινε οι αλλοι ε. Δηλαδη τα ιδια εγιναν και στον αγωνα που εχασε ο ΠΑΟ, αλλα τοτε "ειχαμε μαλακιστει εμεις" ενω τωρα "ειμαστε καλυτερη ομαδα εμεις". Αυτα ειναι τα κομπλεξικα που δε μπορω να διαβαζω και το παιζω καθυστερημενος. Αν θες σοβαρη κουβεντα, καντην με αλλον γιατι εσυ οπως και στο ποδοσφαιρο συνηθως εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα. Ολε, κερδισα.
    Μάλιστα, μαλακίστηκαν. Τα ριμπάουντ που πήρε ο Τσαρτσαρής δεν τα κέρδισε ξερωγω, του τα έδωσαν στα χέρια. Και κάνανε λάθος πάσες, αμέ, όταν το τελικό στατιστικό των λαθών ήταν 13-9 υπέρ τους. Και το 27.2% στα δίποντα ήταν όλα λέι απ που τα πέταξαν έξω. Πουτσοειρωνεία για όλους σήμερα.

Πού στο πέος βλέπεις την αντίφαση ανάμεσα στο "ειχαμε μαλακιστει εμεις" ενω τωρα "ειμαστε καλυτερη ομαδα εμεις" ρε βλάκα; Αν έλεγα μια ότι είναι καλύτεροι αυτοί και την επόμενη έκανα κωλοτούμπα και έλεγα εμείς, τότε θα έλεγα μαλακίες. Από την αρχή θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και απλά μαλακιστήκαμε στον δεύτερο αγώνα - όπως το έχουμε ξανακάνει φέτος, ακόμα και σε ματς "προπόνησης" στο πρωτάθλημα. Η Σιένα ήταν η Σιένα, απλά δε μπορεί να κοντράρει τον καλό ΠΑΟ.

Όπως και εμμένω στη γνώμη μου για τη δυναμικότητα Ρεάλ και γαυρου. Εκεί δεν είμαι κομπλεξικός;

Ποια ακριβώς είναι η μη κομπλεξική αντιμετώπιση των αγώνων, να μην έχεις γνώμη για το αν κάποιος είναι καλύτερος από κάποιον άλλον;

Quote Originally Posted by Magellan View Post
    δεν ξερω δεν ειμαι γιατρος
    ο βουισιστς ειχε προβλημα στα γονατα
    και εφαγε μια γονατια στo γοφο και ειχε προβλημα
    αμα θεωρεις οτι συνδεονται οκ τι να σου πω
    το θεμα ειναι οτι χωρις βουισιτς παμε για 5ο ματς
    Δεν έχω ιδέα αδελφέ ειλικρινά, αστειάκι πήγα να κάνω με Σανμαρτεάν.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Οκ Οντονιαν, πηρα την απαντηση μο στο ερωτημα που σου εθεσα εξαρχης στο θρεντ, θενξ.