That's not a forehead, it's a fivehead~!!111`
That's not a forehead, it's a fivehead~!!111`
Χαχ καλύτερη η Σιένα και άλλα τέτοια αστεία.
Πούτσα και ξύλο.
![]()
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Έτσι, και για να μη γίνουμε γαύροι, η Σιένα έπαιξε ΣΚΑΤΑ, και ειδικά στις δύο τελευταίες περιόδους δεν υπήρχε στο γήπεδο.
Δεν χάνουμε την Πέμπτη, πούτσα και ξύλο μόνο.
Βασικά δεν έπαιξε σκατά κατά τη γνώμη μου, την αναγκάσαμε να κάνει συνέχεια λάθος επιλογές με την πιο καλή άμυνα που έχω δει φέτος. Δεν χάνανε ελεύθερα σουτ πχ ή λάθος πάσες στο βρόντο όπως εμείς στο δεύτερο ματς της σειράς. Έφτυναν αίμα να δουν τη μπασκέτα και μαζέψαμε πολλά παλικαρίσια ριμπάουντ.
Από τους καλύτερους φετινούς Παοz που έχουμε δει, επιτέλους Tσαρτσαρής
3-1 την Πέμπτη και περιμένουμε τους καρπαζοεισπράκτορες (που κατάφεραν να χάσουν από την Realololol) στο Berlin για πούτσα και ξύλο..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Δεκτόν, αλλά συνέβη και το εξής. Στο πρώτο δεκάλεπτο βρισκόμασταν σε ένα διαγωνισμό καλύτερης άμυνας, και είχαν μπει φουριόζοι. Όταν πατήσαμε στο γήπεδο καλά και παίζαμε στο δικό μας ρυθμό, τους απομακρύναμε από τη μπασκέτα, πολλά ριμπάουντ, κλπ.
Αλλά δεν τους έμπαινε τίποτα σε κάποια φάση, όταν λέμε τίποτα, ειδικά στην τρίτη περίοδο αν θυμάμαι δεν ανανέωναν το σκορ τους. Δλδ ίμο χάνανε αρκετά ελεύθερα σουτ, αν εξαιρέσεις πάντα τον υπερθεούλη McIntyre.
Όπως και να 'χει ΠΟΥΤΣΑ.
edit: Κάμποσα από τα ελεύθερα ήταν βάσει σχεδίου ε, πχ του Stonerook. Ακόμα και όταν έβαλε το πρώτο συνέχιζαν να του δίνουν σουτ οι δικοί μας.
Last edited by Odonian; 31-03-2009 at 23:57.
Εμείς πόσο πιο χάλια μπορούμε να παίξουμε?
Λολ, τι πάλεψε?
234456 λάθη, μας πήραν άλλα τόσα επιθετικά, 20 πόντους στο 1ο ημίχρονο..
φφς
Ρε μλκ Οντονιαν, ΠΟΣΟ ΒΑΖΕΛΟΣ γινεται να ειναι κανεις?
Σορρυ ξερω δεν πρεπει να βριζω συμπαικτες αλλα δεν αντεξα.
FIXXXER, αν δεν είδες το παιχνίδι ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. Αν το είδες πες μου που κάνω λάθος.
Χωρίς να έχω δει το παιχνίδι του γαυρου και παρακολουθώντας μόνο τη διακύμανση του σκορ (αλλά έχοντας δει και τη Ρεάλ και τον γαυρο αρκετά φέτος) επιμένω ότι είναι καλύτερος και μπορεί να φέρει διπλό και να το τελειώσει. Μετά το μπλακ άουτ στην αρχή, σιγά σιγά μείωνε και μπορούσε ακόμα και να το γυρίσει αν δεν ήταν τόση η αρχική διαφορά. Απλά αυτά τα μπλακ άουτ είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτούν εκεί πέρα, γιατί το Φ4 δε γίνεται στο ΣΕΦ να σε σπρώχνει ο κόσμος και ο ΠΑΟ δεν είναι Ρεάλ (ή ΤΣΣΚΑ παρακάτω, λέμε τώρα) να τα διαχειριστεί με τον ίδιο τρόπο.
Βέβαια στο μεταξύ μας, παίζουν και άλλα ρόλο.
Ο βουισιτς τι έχει τελικά;
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see