Page 221 of 583 FirstFirst ... 121171211219220221222223231271321 ... LastLast
Results 3,301 to 3,315 of 8743

Thread: Anekdota kiets

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Μicky and minnie mouse are going to a marriage councilor, and the first exercise they are to do is write down on a sheet of paper everything they don't like about their spouse. when the councilor reads the papers, he says, "mickey, i think you're being a bit harsh. a better way to say what you're trying to express is that minnie is a little silly sometimes." and mickey is like, "i didn't say he was silly, i said she was fucking goofy"

nihil pop metamelia3's Avatar

γελαω.
    this is radio freedom.

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της.Κάποια στιγμή λοιπόν, εκεί που “γαργαλιόντουσαν” με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα!-Θεέ μου! σκέφτηκε. Κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο!Κι από μένα, ό,τι ζητήσεις, θεέ μου, θα το κάνω.Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη σκέψη της κι ακούει μέσα της τη φωνή του Θεού να της λέει:-Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ.Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να πεθάνεις !Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα “κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα πεθάνω σε τρία λεπτά” και “σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει” και του λέει ΕΝΤΑΞΕΙ!Τσουπ! Εξαφανίζεται μεμιάς ο άντρας από το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα!Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια κι ο καλός σύζυγος της έκανε δώρο-έκπληξη, μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες!- Πάρε το εισιτήριό σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά!Την ημέρα που επιβιβαζόταν η κυρία στο κρουαζιερόπλοιο, έκλειναν τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό.Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπέλαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος, πιάνει μια θάλασσα τρομερή!Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως τη γέφυρα του καραβιού και τότε εκείνη κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της.-Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό.Οι άλλες όμως οι κακομοίρες, τι φταίνε;Και τότε ακούστηκε βροντερή η ουράνια φωνή:.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .....- ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!
    ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!!
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

metaphor fandango's Avatar

πάει ένας τύπος σε ένα εστιατόριο, παραγγέλνει, έρχεται ο σερβιτόρος, και του αφήνει μια σαλάτα με ντομάτες, κρεμμύδια, αγγούρια, φέτα, και πάνω πάνω έχει κάτι μικρές κεραίες, αναμεταδότες, δορυφορικά πιάτα κλπ.

-τι είναι αυτό ρε φιλε?
    -σαλάτα κύριε.
    -καλά, βλαμένος είσαι, τι σαλάτα είναι αυτή??
    -Χορτιάτικη.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

θεσσαλονικιότικο inside joke αλλά γαμάει

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Snorkmaiden View Post
    einai duo filoi
    o enas htane ceidas
    oute o allos eixe gkomena

malakia einai alla egw eimai sta patwmata kai xtupiemai apo sth stigmh pou mou to eipane
    Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη μέρα γιατί είχαν γίνει διάφορα, παίζει να το είπα εγώ σε κάποιον απ' την παρέα σου έξω απ' το Λεμόνι;

Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα ανέκδοτα του Καντιρού να είναι από Μίκυ Μάους.
    Last edited by Dythor; 29-03-2009 at 13:24.

Senior Member Jim Dandy Mangrum's Avatar

Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο :

-'Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο». Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.
    - «Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος.
    - «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά ο πελάτης.
    Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει:
    - «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της πουτάνας και την άλλη στο πέoς αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο».
    - «Έγινε» απαντά ο πελάτης.
    Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει.

Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει:

- «Γίνεται και με μία....».
    Anguished eyes of the city of suffering
    Seeking guidance, believing in love
    Some fools who want something for nothing
    Wear the badge of the cowards above...

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

xaaxxaaxxaaxaa

χάλια Swollen's Avatar

στο ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή ο Τάκης Μπαινοβγαίνης
    I must have some booze. I demand to have some booze

Rad Child Nasum's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    einai duo filoi
    o enas htane ceidas

malakia einai alla egw eimai sta patwmata kai xtupiemai apo sth stigmh pou mou to eipane
    Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη μέρα γιατί είχαν γίνει διάφορα, παίζει να το είπα εγώ σε κάποιον απ' την παρέα σου έξω απ' το Λεμόνι;

Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα ανέκδοτα του Καντιρού να είναι από Μίκυ Μάους.
    Απο τα Σαινια.
    Мама Люба давай, давай, давай

Ο Μαυρος τζακ στο Σαλούν …….

Σε μια μικρή πόλη της Αγριας Δυσης στο σαλούν ,τελη του 19ου αιωνα
    Ο πιανιστας παιζει πιάνο ,ολοι παιζουν χαρτια, χαζολογουν , θορυβος και χαρούλες ….…..
    καποια στιγμή ανοιγει αίφνης η διπλή πορτουλα και μπαινει καποιος τυπος παραπατώντας
    ενα μαχαιρι ειναι καρφωμένο στην περιοχή της καρδιας: Ολοι σιωπουν εντρομοι ,ο τυπος παραπατει ,πεφτει καταγής και λίγο πριν ξεψυχήσει προλαβαινει να πει :
    -Σε μια ωρα ο Μαυρος Τζακ θα ειναι εδώ!

Ολοι παγώνουν . Ο ΜΑΥΡΟς τΖΑΚ ! χωνονται κατω απο τα τραπέζια ,κρυβονται εκεί …

αλλά, ξαφνου, ακουγεται μια ευθυμη ψιλή φωνούλα που λεει
    Βρε παιδια ! εχουμε μια ωρα ! ε! Δεν παιζουμε ακομα λίγο…

Ετσι πάλι στηνεται το σκηνικό:Ο πιανιστας παιζει πιάνο ,ολοι παιζουν χαρτια, χαζολογουν θρορυβος και χαρούλες

καποια στιγμή ομως ανοιγει πάλι αίφνης η διπλή πορτουλα και μπαινει καποιος τυπος παραπατώντας μεε ενα τσεκουρι στην πλατη :

Ολοι σιωπουν εντρομοι ,ο τυπος παραπατει ,πεφτει καταγής και λίγο πριν ξεψυχήσει προλαβαινει να πει :
    -Σε μιση ωρα ο Μαυρος Τζακ θα ειναι εδώ!

Ολοι παγώνουν . Ο ΜΑΥΡΟς τΖΑΚ ! χωνονται κατω απο τα τραπέζια ,κρυβονται εκεί

αλλά και παλι ακουγεται μια ευθυμη ψιλή φωνούλα που λεειΒρε παιδια ! εχουμε μισή ωρα ! ε! Δεν παιζουμε ακομα λίγο…….

Ετσι πάλι στηνεται το σκηνικό:Ο πιανιστας παιζει πιάνο ,ολοι παιζουν χαρτια, χαζολογουν θρορυβος και χαρούλες

καποια στιγμή ομως ανοιγει πάλι αίφνης η διπλή πορτουλα και μπαινει καποιος τυπος παραπατώντας με: μαχαιρι στην καρδια τσεκουρι στην πλατη ,και μια τρυπα στο κρανιο :

Ολοι σιωπουν εντρομοι ,ο τυπος παραπατει ,πεφτει καταγής και λίγο πριν ξεψυχήσει προλαβαινει να πει :
    -Σε ενα τεταρτο , ο Μαυρος Τζακ θα ειναι εδώ!

Ολοι παγώνουν . Ο ΜΑΥΡΟς τΖΑΚ ! χωνονται κατω απο τα τραπέζια ,κρυβονται εκεί

.αλλά και πάλι φυσικά ακουγεται μια ευθυμη ψιλή φωνούλα που λεει: Βρε παιδια ! εχουμε ενα τεταρτο! ε! Δεν παιζουμε ακομα λίγο

Ετσι πάλι στηνεται το σκηνικό:Ο πιανιστας παιζει πιάνο ,ολοι παιζουν χαρτια, χαζολογουν θρορυβος και χαρούλες…

Το ρολοι εν τω μεταξυ χτυπά …Τικ Τακ Τικ Τακ

Ωσπου …ξαφνικά …ανοιγει η διπλή πορτουλα με μια κλωτσια….Και μπαινει ενας Θεορατος αγριωπός τυπος ,μουγκριζοντας… Φορωντας μαυρες μποτες ,μαυρο παντελονι, μαυρα πιστολια ,μαυρο γιλέκο, μαυρο πουκαμισο …

Ολοι κατω απο τα τραπέζια τρεμοντας ..ακουγονται παντου ψιλές φωνούλες : ο μαυρος Τζακ ..ο Μαυρος Τζακ…..

Ο τυπος προχωρα με βαρεια βηματα Πλησιαζει προς το μπαρ

ξετρυπώνει τον μπαρμαν και του λεει:….Ενα Διπλό ουισκυ !!!

Ο μπάρμαν τον σερβιρει τρεμοντας….Ο Τύπος το πίνει μονοκοπανιας …

Μετα τραβα τον μπαρμαν απο το αυτί και του λεει ……
    -Πάρε μου μια πιπα!

Ε τι να κάνει ο μπαρμαν του κανει μια πιπα…

Μετα ο τυπος παει κατω απο τα τραπεζια, τους τραβά εναν εναν από κατω και τους βαζει να του παρουν μια πιπα

Υστερα …(.Αφού, Ολοι , τρεμοντας του πηραν απο μια)

Ο τυπος κοιτά το ρολοι και λεει :

Φεύγω τώρα γιατι σε ενα λεπτό ερχεται ο Μαυρος Τζακ !

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Γέλασα με ανέκδοτο Candiru.

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

na to koita3eis
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

Senior Member Snorkmaiden's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    einai duo filoi
    o enas htane ceidas

mallon oxi giati apo enan kahla sth sxolh mou to akousa
    Briar

nihil pop metamelia3's Avatar

εσείς οι πατρινοί πάντως παρ' ότι είστε βλάκες και κακόγουστοι έχετε τον νότο που είναι πολύ βαρβάτο μαγαζί. και το λουλούδι που είναι καλο. φλασια, ε!
    this is radio freedom.