ο μικρος δεν ειναι ο λαινους
Μλκ τι ακυρο αυτο το σκηνικο. Μιλουσαν ολοι με τρομο για τον Χολντεν που ειναι ψυχακιας, κι εκει που λες οτι θα του γαμησει τα παντα του Σαιντ, σκαει ο φλωροπαππους (δε πα να αξιζει και οσκαρ) με τον κυβο Ματζι και ταρχιδια μας κουνιουνται. He's Our You και μαλακιες (αν και ωραια ατακα). Δεν τον χαλασε καθολου τον Σαιντ που ειχε λιωσει στο γελιο. Πειτε, θα ξαναδουμε ποτε Μπακουνιν? Εκει ειναι ολα τα λεφτα.
Πρέπει να μεσολαβήσει πρώτα το Αφγανιστάν και νομίζω έχουνε ακόμα μερικά χρόνια μέχρι να γίνει αυτό.. οπότε δε ξέρω για Μπακούνιν.![]()
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
edited
Last edited by Kelldorain; 31-03-2009 at 18:09.
Malakia (pou to da). Pragmatika mhn kanete klik, isws na einai mia terastia ekplhksh kai na xalasteite.
YOU ARE NOT SPECIAL. YOU ARE NOT BEAUTIFUL OR UNIQUE SNOWFLAKE. YOU'RE THE SAME DECAYING ORGANIC MATTER AS EVERYTHING ELSE. YOU ARE THE ALL-SINGING, ALL-DANCING CRAP OF THE WORLD.
HIPPIE METAL OR NO METAL AT ALL
χαχαχ, στο τσακ με γλίτωσε ο μπαντιλάκης
πφ, όλο λέω δε θα ξαναμπώ σε αυτό το τόπικ και όλο το διαβάζω.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Abruzzi κάνε edit και βγάλε ό,τι έχεις εκεί μέσα, κυκλοφορούν διάφοροι καθυστερημένοι που μπορεί να το δουν και να τους ξεφύγει στη συνέχεια αυτού του θρεντ.
Η μαλακια ειναι οτι κι εγω το πατησα και ειδα 5 αστερισκους, αλλα ειναι μαλακια ουτως η αλλως, γιατι τωρα ξερεις απο πριν οτι υπαρχει καποια εκπληξη απο πριν, το οποιο σου χαλαει ουτως η αλλως την εκπληξη. Πονταρω στη Λιμπυ, ετσι χωρις κανενα λογο. Αμπρουτζι αν το πετυχα στειλε ΠΜ, αν οχι γαμα το.
σιγα μην ειναι και του βινσεντ
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Να καταγγειλω επισης την μεγαλυτερη μουφα του πεμπτου κυκλου ως τωρα, η οποια ειναι η σκηνη με τον Μπεν και τον πατερα του. Τι χρονικα ταξιδια, παραδοξα αιτιοτητας, πυροβολισμοι, αλεξισφαιρα, πυξιδες, αναστασεις και παπαρια μαντολα. Ανακαλυπτει ο πατερας Μπεν (ο οποιος σημειωτεον ειναι ΤΖΑΝΙΤΟΡ, πολυ βασικο) τον Μπεν και ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΤΩ. Οτι νευρα και να ειχε, οσο και να ξεφυγε, ενας τζανιτορ που νιωθει σκατα για τη δουλεια του 24/7, ΔΕ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.-