Στο fix-αρα.
Στο fix-αρα.
Мама Люба давай, давай, давай
ψαλίδα. στο μούσι. καθάρισμα. ψιλοξύρισμα. μετά από 2 χρόνια.![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Σημερα ημουν καπως μεθυσμενος σε ενα παρτυ. Το μεσημερι με ειχε μπριζωσει φιλος με φανταστικα σκηνικα με γυμνοστηθες μεγαλοβυζες να σερβιρουν μπριζολες. ερχεται μια γκομενα και μου πιανει την κουβεντα. την ψιλοχεζω αλλα ψιλοψηνομαι. ενα ουισκι αργοτερα, ερχεται μου ξαναμιλαει, την ψιλοχεζω σαδιστικα αλλα εξακολουθω να ψηνομαι. αλλο ενα ουισκι αργοτερρα, φιλιομαστοφασωνομαστε μπλα μπλα. και η φραση που ακουω απ'το πουθενα ειναι "εχω γκομενο. αλλα αν το προσπαθησεις παιζει να με ξαναδεις". πραγμα που δεν θα κανω.
ωστοσο
απορια που μου μενει (προς ολες τις γυναικες του φορουμ με πολλη αγαπη):
πόσο πουτάνες είστε γαμώ την παναγία σας;
this is radio freedom.
![]()
παίζει να βάλεις και λίγο "σεξιστή φαλλοκράτη" μέσα; γιατί μ' αρέσει κάπως.
this is radio freedom.
Ρε μλκ Ρειζορ, λογικο να τις βρισκεις ολες πουτανες εσυ, αφου πας κυριολεκτικα μονο με πουτανες.
καλη η καραφλια σου φιξα, αλλα δεν σε χαλασε που επιτελους σημερα παιζει να γαμησω
παλι πουτανα![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
δεν έχει κρίση το επάγγελμα Razor τέτοιο καιρό;
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
το δικο μου η απο τις τανες?
αθηνα παει καλα λογω χαμηλων τιμων (ακομα και με 15 ευρα), ενω στην μπουγατσουπολη οι τιμες ειναι 30-40 οποτε και πολυ πεσμενη η κινηση.Το μονο καλο σ'αυτο ειναι οτι δεν εχει τοσους παρακμες οσο η αθηνα
ένα μπουρδέλο δηλαδή η κατάσταση![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
tha sou apanthsw me pasa eilikrineia
eimaste polu ALLA oxi me thn ennoia pou to katlabainete eseis. Eseis to blepete san aytes pou pane me opoion laxei kai xwnoun kai kerata gia thn plaka tous enw pragmatika eimaste malaganes. Palies poutanes sto kourbeti ara koufales. Toulaxiston ayto katalabainw egw.Elpizw na ta kanw katanohta ola ayta![]()
Briar
Δεν τα κάνεις. +1 Κάλκι.