Απόρριπση δικιέ μου! Απόρριπση!
Έδιτ: Εχτός αν το βάλω αυτό όκσω από την πόρτα και το Λεμπόφσκι χάμω. Προβλήματα που χει ο κόζμος.
Απόρριπση δικιέ μου! Απόρριπση!
Έδιτ: Εχτός αν το βάλω αυτό όκσω από την πόρτα και το Λεμπόφσκι χάμω. Προβλήματα που χει ο κόζμος.
Last edited by _UnHoLy^MaRtYr_; 26-03-2009 at 18:36.
... ο ανχόλης
χαχαχαχα ψήσου ακόμα καλύτερο
εντιτ: τώρα είδα το πισω ποστ
στα ελληνικά όμως. όχι αδίες
I must have some booze. I demand to have some booze
εμενα κατι καφροι φιλοι μου που συγκατοικουσαν, ειχαν βάλει στο κατω κουδουνι Megadeth.
Η καλύτερη παραφραση στο δελτίο παραγγελίας που τους ειχε ερθει απο φαγαδικο πανω στη σακούλα ηταν
Megatrend
Οποτε ψήσου για κανα τραγούδι Bal Sagoth και στο τελος Ltd.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Έχω άβαταρ Γκόλντφραπ ρε μάγκα μου, τι ΜπαλΣάγκοθς και ΜπλακΣάγκατς μου λες.
H κοπελια απεναντι μου εχει σταθερα εδω και τρια χρονια στο κουδουνι της ΖΑΦΕΙΡΗΣ.
Την αγαπω.
Ψηνομαι τρελα να βαλω ο Ανχολης στο κουδουνι του γραφειου κι ας εχω ταμπελακι απο διπλα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
η σιστερ όταν είχε πάει πάτρα είχε βάλει "Μήτσος"
χωρίς λόγο
Καλα αυτο ειναι γυναικεια μαλακια για ασφαλεια. Και καλα αμα εισαι Μητσος η Ζαφειρης δεν θα σε γαμησουν.
Το θεμα ειναι να βαλεις κατι πολυ σαπιο.
EDIT: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Και αυτο το εγραψα χωρις να εχω δει την αποπανω σεξοκουταμαρα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
σε μιας κοπελας το σπιτι εδω το κουδουνι γραφει ΙΑΤΡΕΙΟ(λογω της παλαιοτερης χρησης του για αυτο το σκοπο) και εδω και 6 χρονια ετσι το εχει αφησει![]()
Mia filh mou exei valei o agaphmenos ths th le3h pigolampida sto koudouni.Opote pernoume delivery kai rwtane koudouni h prwth antidrash einai E?ti?pws?
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
συμφωνώ
αλλά δεν το είχε βάλει γι'αυτό
έτσι μούρθε χωρίς λόγο ήταν η δικαιολογία της!
μένα με είχε "υποχρεώσει" ο ιδιοκτήτης να γράψω το κανονικό
πλέον μένω σε μονοκατοικία οπότε δεν έχει νόημα
εντιτ: μπορις ακριβώς το ίδιο παθαίνω λέγοντας το επίθετό μου στις παραγγελίες
συνήθεια είναι
Last edited by Swollen; 26-03-2009 at 18:46.
Μηπως η σις να κανει παρεα με την κιλλα? Μουχαχαχα, προκαλω την τυχη μου τωρα ξερω.
Nta3ei to fernoune,apla trwme polu karta sto thlefwno giati den uparxei sta8ero kai kanoune duo wres na katalavoune
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι