ρε συ... διαβιβασεις και μαχιμη μοναδα?
δε παει
θα μας καψει ο θεος.
αλλο μαυρη αλλο μαχιμη μοναδα.
ρε συ... διαβιβασεις και μαχιμη μοναδα?
δε παει
θα μας καψει ο θεος.
αλλο μαυρη αλλο μαχιμη μοναδα.
Οι πυροβολικάριοι και οι τέθωρες της 25ης στην Ξάνθη(στο άλλο στρατόπεδο αυτοί, όχι στο σώμα) δεν περνούσαν τα μισά από αυτά που περνούσε το 479. Σοβαρά, όταν λέμε μάχιμη, μάχιμη. Τα προβλεπόμενα σκηνάκια στις Σάππες, μπόνους επανδρώσεις(ή όπως λέγονται τα διήμερα μπόνους σκηνάκια τέσπα) Γενάρη μήνα, 2 νυχτερινές κάθε μήνα στο βουνό, πάντα μέρος στην καθολική ολοήμερη άσκηση κάθε μήνα, βολή τουλάχιστον μία κάθε μήνα(εκτός της ολοήμερης) και δε συμμαζεύεται.
Δεν λέω πως τα έζησα εγώ βέβαια, ελάχιστες μέρες πέρασα στο τάγμα, οι περισσότερες ήταν φυλάκια και γλίτωσα πάρα πολλά. Αλλά μου λέγαν και οκ, δεν έχω λόγο να μην τους πιστεύω. Εδώ αν απολυόμουν μια μέρα αργότερα θα με έπιανε ολοήμερη καθολική άσκηση στο βουνό(όπως το φάγαν άλλοι από τη σειρά μου) με μ71 ή όπως τα λέγαν και όλον τον εξοπλισμό πέρα από το λουκάνικο, στήσιμο σκηνών, βολές, καθαρισμούς, στησίματα κλωβών κλπ κλπ. Τα γύρισε τα παιδιά από την τελευταία τους άδεια μια μέρα νωρίτερα ώστε να τρέχουν στα γαμώβουνα της Ξάνθης ως τις 1 το βράδυ και ούτε 24 ώρες μετά αυτοί θα ήταν πολίτες. Go figure.
Last edited by Ruthless; 26-03-2009 at 14:58.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
α ρε ρουθλεςς.
βλεπω τα ποστ σου και συγκινουμαι.
μου θυμιζουν τοτε που ημουν στα συνορα,μονος μου,και πολεμουσα τον ΟΧΤΡΟ.και το μπ3 να παιζει ΜΟΡΟΟΥΝΤΕΡ-1821
ή εισαι βετερανος ή μαλακιζεσαι.
Last edited by Reject; 26-03-2009 at 15:17.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
epembainw se asxeto 8ema kai lew pws pankh mwro mou kala sou gamane oi marauder![]()
και με τι δικαιοδωσια γινονταν ολα αυτα ? οι διαβιβασεις δεν ειναι οπλο...
με τινος διαταγες? δε ρωτησε κανεις να μαθει?
μ71? m 16 θες να πεις? ρε μηπως σε δουλευαν ψιλο γαζι οι σειρες σου η κανας παλαιουρας και το πιστεψες?
Μ-16 δεν υπαρχουν πουθενα εκτος ειδικων δυναμεων...ουτε καν στα 3 οπλα και θα ειχατε εσεις σε σωμα στρατου και ταγμα διαβιβασεων?
εντιτ: α το σακιδιο εννοουσες ..τεσπα..οι καθολικες πρεπει να ξερεις πως με διαταγη ΓΕΣ απο τα χριστουγεννα του 2008 επιβαλλοντε 2 φορες το μηνα για οποιαδηποτε μοναδα παραμεθωριου.δεν ειναι δειγμα μαχιμοτητας ειναι εφαρμογη διαταγης. παντως μαλλον περασες πολυ καιρο στα φυλακια γιατι εχασες ολες τις εξελιξεις απ οτι καταλαβα.
Last edited by Death MD; 26-03-2009 at 16:18.
Πρώτον οι διαβιβάσεις δεν είναι σώμα και είναι όπλο. Δεύτερον, φίλος μου διαβιβαστής έριξε με m-16 (αν θυμάμαι καλά στη μονάδα του στη Βέροια) καθώς δίπλα υπήρχε μοίρα ειδικών δυνάμεων και παίζανε τράμπες όπλα και εξοπλισμός για τίποτα νυχτερινές βολές και τα τοιαύτα. Τρίτον οι άδειες για το εννιάμηνο είναι 15 κανονική και 12 ειδική. Τέταρτον, δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος του να προσπαθήσεις να κάνεις sum up τις άδειες στο σύνολο της θητείας. Εσείς ξέρετε... Πέμπτον, είμαι πλέον στην πυροβολαρχία διοικήσεως της μοίρας μου χωρίς πόστο που σημαίνει σκοπετάνθρωπος και αγγαρειομάχος με μεγααααλη ζωάρα. Ενδεικτικά 4 μέρες τώρα βαράω σκοπιές στο παλιό 424 που πλέον δεν έχει τίποτα μέσα με στάνταρ 5ωρο υπηρεσιακό, καρέκλες στην σκοπιά, τσιγάρα, mp3, ύπνο αν νυστάζεις στον καναπέ που έχει, όχι εγερτήριο το πρωί και τα λοιπά. Έκτον, 132 κσ.
το 479 στην Ξάνθη και τα ίδια σκατά ήταν και πέρυσι απ'όσο ξέρω από γνωστούς μου. Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει η κατάσταση. Δεν πέρασα από 479 αλλά ως διαβιβαστής είχα τις πληροφορίες μου, τόσες ώρες μέσα στα τηλεφωνικά κέντρα, τις κρυπτομηχανές, ΑΣΔΑ, τηλέτυπα, ασύρματοι κλπ όλο και κάτι περνούσε από το αυτί μου.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
είναι όπλο εδώ και πολύ καιρό οι Διαβιβάσεις...
Ναι το σακίδιο εννοούσα Death MD, προβλεπόμενα με πετσέτες, καραβάνες, κωλόχαρτα και δε συμμαζεύεται. Γενικά όλα γινόντουσαν λες και θα πήγαινε το 479 στην πρώτη γραμμή μάχης. Επίσης δεν ξέρω αν ο ΓΕΣ είπε τέτοια διαταγή από τα χριστούγεννα πέρυσι, αλλά από Γενάρη 2008(τον Φλεβάρη απολύθηκα) ξεκίνησαν οι καθολικές στο 479(βασικά σίγουρα στη ΣΕΗΠΕΠ του 4ου σώματος - παίζει και σε όλες τις μονάδες εκεί κοντά στην Ξάνθη γιατί τα βλέπαν και οι από πάνω από το σώμα, παίζει να ήταν δική τους διαταγή). Όσο για την μάχιμη μονάδα, εγώ στο είπα, ο τύπος έφυγε από ΕΛΔΥΚ που τους τεντώνουν τρελά και πήγε να βγάλει τα ίδια και στην Ξάνθη, με ούτε τη μισή δύναμη στο τάγμα όμως.
Τέσπα, περασμένα ξεχασμένα τα ζόρικα, κρατάμε τις ωραίες αναμνήσεις και συνεχίζουμε. Απλά ήθελα να σου πω ότι ακόμα και σε ζόρικες μονάδες με απαιτητικούς διοικητές οι άδειες δίνονται.
ΥΓ: Σώτε, κάπου τον Ιούνη πέρυσι νομίζω άλλαξε ο διοικητής, δεν είμαι και σίγουρος. Και άκουσα από άτομα πως ο νέος φαινόταν πιο ανθρώπινος και πως το τάγμα πλέον μπορούσε να θεωρηθεί ως και βυσματικό. Τώρα αν αποδείχτηκε με τον καιρό κι αυτός περίεργος, θα σε γελάσω.
ΥΥΓ: Πάνκη, δες άλλο μου ποστ περί μαϊμουδιών.![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
τι στρατός και μαλακίες....
σαν το μουνί δεν είναι τίποτα...
E afou eisai skatodapiths pws na to kanoume
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ