νατος ο αντιαμερικανος ο προβοκατορας![]()
νατος ο αντιαμερικανος ο προβοκατορας![]()
ο πραγματικα γαμωχριστος καλλιτεχνης ηταν ο ελ ντιους.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
θελω να μοιραστω αυτο μαζι σας:
http://www.youtube.com/watch?v=QpWNOtVsupc
ακουστε Gnod.....ειναι λερες και πινουν ναρκωτικα...πανκς που παιζουν ψυχεδελεια
μου εχουν κλεισει ραντεβου στο ΚΑΤ για σημερα στις 8:25, μου λενε οτι πρεπει να ειμαι και μιση ώρα νορί΄τερα και τους ακουω, το ζώον!
είμαι με 2 ώρες ύπνο και προσπαθώ να μείνω όρθια στις πατερίτσες.
φτάνουμε στο ΚΑΤ στις 8.
ψυχή δεν παίζει.
ρωτάω μια νοσηλεύτρια, με κοίταξε λίγο υποτιμιτικά "θα έρθουν οι γιατροι".
παει 8:30, πουθενά οι γιατροί.
η σις έχει είδη τσακωθεί με μια γκόμενα σε μια γραμματεία και συνεχίζουμε να περιμένουμε μέχρι που βλέπω έναν γιατρό, χώνω την πατερίτσα μπροστά για να μην πάει πουθενά και του λέω πως μου έχουν κλείσει ραντεβού μπλα μπλα μπλα έχει περασει μισή ώρα μπλα μπλα μπλα και πολύ ήρεμα μου λέει:
"κοπέλα μου σήμερα δεν δεχόμαστε ραντεβού. είναι 25η μαρτίου!"
ε αφου σχολιάσαμε λίγο οτι είναι ζώα στο τηλεφωνο που καλείς για να κλείσεις ραντεβού και πως πρέπει να τους πάρω ξανά να κλείσω γύρισα πονεμένη και εκνευρισμένη σπιτι για να δω αυτό:
τώρα αν αρχίσω και κατεβάσω όλα τα επιθετα και ουσιαστικά που ξέρω, θα πει κανείς πως φταίω?
ρε τσουτσεκι, βλακάκο αλκοολικέ.
αυτή την καραμέλα που έχετε κάποιοι εδώ πέρα και αναφέρετε πως είμαι χοντρή, σας κάνει να νιώθετε καλά που δεν είστε?
είσαι από αυτούς που μέσα στην μιζέρη ζωούλα τους, σκέφτονται τα παιδιά στον πόλεμο και νιώθουν καλήτερα?
είσαι τόσο μικροαστός βλακάκος που δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτ' άλλο να σχολιάσεις πέρα από το εμφανές!
ρε καραγκιόζη, νομίζεις πως θα με πειράξει τόοοοσο πολύ αυτό;
και πόσο μάλλον από έναν βλακάκο κακομοίρη που το παίζει μάγκας στο πληκτρολόγιο; που η ζωή του είναι τόσο βαρετή που το μόνο που βρίσκει είναι να την λέει σε μερικούς έχοντας πιει μερικά ουζάκια για να αντέξει την αιδία της ζωής του;
ρε μαλακάκο, το έχω ξαναπεί και στην άλλη.
Εσείς που τόσο εύκολα μιλάτε με αυτόν τον τρόπο μέσα από ένα γαμωπισί, αν με βλέπατε στον δρόμο δεν θα είχατε τα αρχίδια ούτε στα μάτια να με κοιτάξετε.
Όχι μόνο εμένα, αλλά κανέναν.
Γελοίε υποτακτικέ!
![]()
satan was a lez
ναι, αλλά κάθε ποστ όλο και πιο κλισέ!
i need feminime venoms in order to function with the system.
λες: μια κρεπα σοκολάτα/μπισκότο και φέρνουν αυτό!
![]()
satan was a lez
Φαντάσου να έλεγες σοκολάτα καρύδα.
παναγιαμου!
I must have some booze. I demand to have some booze
pes mou pws lene to magazi kai ti embeleia paradoshs exei!! PANAYIAMOU LEME
η κρεπα ηταν αθλια παντος οποτε μείναμε στα μπισκοτακια.
καρυδα που ήθελα δεν είχαν.
προφανος δεν έχουν χώρο για να τις βάζουνε.
το μαγαζι ειναι λαμπρινη κ εχει την λογικη εμβελεια![]()
satan was a lez