Μην το παίρνεις προσωπικά, και κυρία Ντραγκονλόρντου αν λεγόταν πάλι θα γέλαγα.
Μην το παίρνεις προσωπικά, και κυρία Ντραγκονλόρντου αν λεγόταν πάλι θα γέλαγα.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Μην μιλατε καθολου. Συνεργαζομαι με μηχανολογο που τον λενε Τσιμπουκη.
Και αντε μετα απο κατι μηνες συνηθισα και δεν το σκεφτομαι πια, αλλα οποτε με ακουνε αλλοι γαμιουνται στο γελιο και γινομαι εκ νεου ρομπα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Εγώ είχα πετύχει καθηγητή ιστορίας Σαμπατακάκη.
ρε γαμω το στανιό τους.
Δεν εχει αθλέτικς οφφ-τοπικ και το ρωταω εδω.
Γιατι ρε μαλακες δημοσιογραφίσκοι μια ζωή λεγατε Τσαμπιονς Λίγκ και όταν αλλαξατε την Α' Εθνικη την είπατε Σούπερ Λίγκα?
Γιατι ρε τουμπανοτσομπαναρεοι το ενα Λιγκ και το αλλο Λίγκα.
Τι παει να πει λίγκα ρε μαλακες. Αληθεια τι πα να πει ΛΙΓΚΑ.
Κι αμα πουν για την αγγλια κανονικότατα Πρεμιερ Λιγκ.
Μα τι γελαδια ειναι τούτοι ρε.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
ελεος.
φευγω για κρητη παρασκευη, παω να κλεισω εισιτηρια και εχουν κολλήσει τα σαιτ.
γιατι εχω την εντυπωση πως δεν θα βρω πλοιο?![]()
satan was a lez
Για να ξεπερασεις τη φοβια σου με τα αεροπλανα. Το καρμα σου σε κυνηγαει.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
παρε αεροπλανο, ροφλ
when it goes to .999 then I rise and there I shine
Δεν παιζει να παμε με αεροπλανο γιατι τα δικα μου εισιτηρια θα τα βαλουν κατι συντροφοι, οποτε πακετο.
satan was a lez
ειπε συντροφοι...πα να ξυπνησω τον γειτονα τον Μπουζικα που εχει και πριονοκορδελα στο τρακτερ του να τον παρακαλεσω να με αποκεφαλισει
I Love Internet
Χαχαχαχαχαχαχ, τα σπατε.
ποσο βλάκας!
satan was a lez