Λοιπόν, από αύριο να μιλήσουμε ε.=ρ
Στο μεταξύ, DVD~!!!!
Απ' το λάιβ στις 28 Νοέμβρη.
Ενδεικτικά, ένα ντρόπζ:
Όλο σε playlist εδώ:
http://www.youtube.com/view_play_lis...20449B7730D836
Λοιπόν, από αύριο να μιλήσουμε ε.=ρ
Στο μεταξύ, DVD~!!!!
Απ' το λάιβ στις 28 Νοέμβρη.
Ενδεικτικά, ένα ντρόπζ:
Όλο σε playlist εδώ:
http://www.youtube.com/view_play_lis...20449B7730D836
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
και mp3 εδώ
ακούω το πατιριτιλαπ σαράντα φορές τη μέρα. Ευτυχία!
a monkey in silk is a monkey no less
YEEEEEE!
Γε(ye!)νικότερα, από λάιβ είναι ακόμα καλύτερος. Μόλις ξεπεράσω το βίντεο, θα κάθομαι να τα ακούω απ' τα μπ3.
Ποιος έβαλε tag russki pusski? Ήθελα να το βάλω εγώ, αλλά δε θυμάμαι να το έβαλα και ήταν τρομαχτικό τώρα που το είδα.
Ωραία, άμα δεν το έβαλες ούτε εσύ, είναι ακόμα πιο τρομαχτικό.
(ξεχνάω, άραγε;)
Ουφ, ευτυχώς, δεν μπορούσα να αποφασίσω αν είναι πιο τρομαχτικό να βάζω tag και να μην το θυμάμαι ή να έχει μπει ο ρόκαβλος, να έχει δει το θρετ, να το έχει διαβάσει, να έχει καταλάβει τι είναι, να έχει αποφασίσει να βάλει tag και να το έχει πληκτρολογήσει χωρίς ένα άσχετο γράμμα ανά δύο κανονικά.
παρακαλείται όποιος βάζει ηλίθια ταγκς να πάει να κάνει κάτι άλλο. βλέπω το πιροσκί και μου ανοίγει η όρεξη.
πεθαίνω που χαρακτηρίζει τα τραγούδια πριν τα πει. Εε τώρα θα σας παίξουμε ένα ινστρουμένταλ χαρούμενο. Το επόμενο θα είναι ένα λυπητερό τραγούδι.
Σφίξτε το χέρι αυτού που είναι δίπλα σας. Ίσως δακρύσετε. Ίσως χρειαστείτε έναν ώμο. Πώς θα γίνει να κάνουμε ένα πιοτρ νάλιτς πάρτυ;
sthn sampalandh akoma to triboun....
γκιταρ, γκιταρ, γκιταρ μαδεεεεεερ![]()
έχουμε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει εδώ;
http://www.youtube.com/watch?v=MIciLwtiDZw
(γιατί δε μου δουλεύει το υπερκούλ γιουτουμπ φίτσουρ; γιατρέ, βλέπω ένα άσπρο πλαίσιο)
![]()
Last edited by morphine; 02-04-2009 at 04:28.
Βάνεις τα γράμματα μετά το =.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Λοιπόν, το ντράγκο, ναι, όσο το ακούω κολλάω. Επίσης τώρα το είδα 2-3 φορές από δω που το πόσταρες και μεγάλωσε το κόλλημα.
Αλλά με απασχολεί το εξής: άραγε λέει κάτι στην αρχή; τραγουδάει σε κάποια συγκεκριμένη γλώσσα; τραγουδάει κάτι που μοιάζει με κάποια συγκεκριμένη γλώσσα; τραγουδάει όπως του φαίνεται ότι ακούγεται κάποια συγκεκριμένη γλώσσα; κάποιες συγκεκριμένες λέξεις κάποιας γλώσσας;
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι για σέρβικα. Αλλά όσο τον βλέπω με αυτή τη φάτσα έχω την εντύπωση πως μας δουλεύει.
oti kai na tragoudaei einai o petrakhs.
ton agapame kai perimenoume na katebei sta eurytera balkania mpas kai tou piasoume to xeri kai ourliazoume san koritsakia mprosta sto Lennon kai ton makartni. : pinks :