Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 207

Thread: EXW FRIKAREI

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Επίσης, αυτό το θρεντ έχει αρχίσει να γένεται "βγάζω έξω τον ντρόπο ζωής μου, έλα να τους μετρήσουμε ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ (ή η Χ)". Πάψτε ε.
    Εμένα τι με ανακατεύεις? Έλάχιστα εως καθόλου μίλησα για τον τρόπο ζωής μου και δεν είπα και τίποτα κολακευτικό γι'αυτον.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Μένει να μας κάνουν ντου τα μέλη του cosmopolitan.gr και η τραγική ειρωνία θα έχει κλείσει.

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Ο έρωτας δεν είναι τίποτα άλλο παρά χημικές αντιδράσεις στο κεφάλι σου και αποδεδειγμένα ξεθωριάζει με τον καιρό. Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να παντρευτείς από έρωτα.
    οταν ο κυνισμος χτυπησε κοκκινο.
    Γουατ. Όλα χημικές αντιδράσεις είναι, σιγά τον κυνισμό. Καλύτερα να προσπαθείς να καταλάβεις πως δουλεύεις, παρά να είσαι ρομαντικούλης και να σχολιάζεις τον "κυνισμό" τέτοιων δηλώσεων.
    γιατι ειναι καλυτερα;
    this is radio freedom.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Ναι. Γιατί μετά ξέρεις πως να ερμηνεύσεις αυτά που νιώθεις και δεν παίρνεις χαζές αποφάσεις.

@Drumsick
    .
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

μαλιστα. να υποθεσω οτι το να προσπαθησω να σου πω οτι τα περι χημικων αντιδρασεων ειναι απλα θεωρια η οποια εχει την αποδειξη της μονο στην εσωτερικη δομη των επιστημων ειναι ματαιο, ε; οσο αστηριχτος ειναι ο ρομαντισμος μου, αλλο τοσο ειναι και οι ψυχρες επιστημονικες θεωριες. γαμω την γκριζαρια σας δηλαδη. και τι σημαινει χαζες αποφασεις ακριβώς;
    this is radio freedom.

royally fucked animae's Avatar

Στηρίζουμε Χ. :thumb:

Kαλχι, το να πεις ότι θεωρείς κάτι μάταιο, το κάνει αυτόματα απόδειξη ή ευρέως αποδεκτό?
    Και ευρέως αποδεκτό δεν εννοώ ότι το πιστεύει όλος ο κόσμος, αλλά ότι έχεις μια αποδεκτή μεθοδολογία
    η οποία σου παρέχει αποδείξεις για αυτά που λες.

εντιτ: που σκατά έχουν πάει το εμετικονς?
    Last edited by animae; 23-03-2009 at 17:06.
    Kill the wise one!

Quote Originally Posted by animae View Post
    Kαλχι, το να πεις ότι θεωρείς κάτι μάταιο, το κάνει αυτόματα απόδειξη ή ευρέως αποδεκτό?
    Και ευρέως αποδεκτό δεν εννοώ ότι το πιστεύει όλος ο κόσμος, αλλά ότι έχεις μια αποδεκτή μεθοδολογία
    α) διαβασες το ποστ μου ή του ριξες περαστικη ματια;
    β) αποδεκτη απο ποιον;
    γ) με ποιο τροπο τις παρεχει τις αποδειξεις;
    this is radio freedom.

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Quote Originally Posted by animae View Post
    α) διαβασες το ποστ μου ή του ριξες περαστικη ματια;
    β) αποδεκτη απο ποιον;
    γ) με ποιο τροπο τις παρεχει τις αποδειξεις;
    α) αμε
    β) δεν είπα από ποιόν, αλλά τον τρόπο με τον οποίο η αποψή σου θα είναι αποδεκτή.
    γ) δικό σου πρόβλημα.

Επίσης το να ξέρει κάποιος να εξηγήσει κάποια πράγματα, δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την ρομαντικότητα του. Από την άλλη βέβαια, δεν είναι αυτό το θέμα μας.
    Kill the wise one!

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

το θέμα είναι ότι ο Μπέρνι έχει αϋπνίες επειδή πάτησε τα 30 κι έχει φρικάρει...
    Τώρα όλα όσα ειπώθηκαν περί γάμου και ηλικιών και περι κοινωνικού περίγυρου, ωριμότητας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν λίγο-πολύ αμπελοφιλοσοφίες καθώς δεν παίζει να ισχύουν γενικοί κανόνες σε τέτοια θέματα. Ό,τι ισχύει για μένα που μεγάλωσα σε ένα "Α" περιβάλλον και κάνω μια "Β" ζωή με κάποιες "Γ" δυσκολίες ή ευκολίες κι έχω κάποια "Δ" προβλήματα δεν σημαίνει ότι ισχύει και για κάποιον άλλο που έχει εντελώς διαφορετικά όλα τα παραπάνω Α,Β,Γ,Δ.
    Από τις τελευταίες σελίδες μόνο η HAVOC είπε κάτι επί της ουσίας (εκτός αν ξεχνάω κάποιον άλλο).
    Κατά τα άλλα, αγνοήστε με... μαλακίες λέω.
    Μπέρνι σε 3 χρόνια σε φτάνω μη φύγεις! Κράτα μπύρες και παγάκια στο ψυγείο, φέρνω τεκίλα και ναργιλέ.
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

I like turtles pixies's Avatar

και δηλαδης ρε σεις ποση φοροαπαλλαγη να εχεις με το γαμο που να ξεπερνα το κοστος του πανηγυριου που οι περισσοτεροι καταληγουν να κανουν?
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

ρινς antimusic's Avatar

τα λεφτά του πανηγυριού τα βγάζουν από τα δώρα λέμε.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

I like turtles pixies's Avatar

Με τιποτα δε βγαινουν τοσα λεφτα
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

ρινς antimusic's Avatar

ε εξαρτάται και το πόσα λεφτά, προφανώς, αλλά 100 άτομα να σου δώσουν από 100e είναι μάνιμάνι 10 χιλιάρικα.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Ντάξει, βασικά αυτό το "οι μισοί παντρεύονται για τις φοροαπαλλαγές" ήταν εντελώς ακραίο. Προσωπικά για φοροαπαλλαγές δεν το έχω ψάξει (και δεν έχω δει θεαματικές διαφορές), πάντως στη δουλειά προβλεπόταν ένα επίδομα γάμου 100 ευρώ, τα οποία μετά από κρατήσεις έγιναν 50. Τώρα για το τραπέζι, εξαρτάται εντελώς από το τι τραπέζι θα κάνεις. Εμείς κάναμε πολύ κλειστό γάμο, ήμασταν καμιά πενηνταριά άτομα στο τραπέζι και δεν κόστισε φρικαλέα. Τα δώρα όντως πρέπει να κάλυψαν το κόστος, αν και τα περισσότερα τα πήραμε από γονείς που θα έδιναν ούτως ή άλλως. Γενικά είμαι σε (πολύ) χειρότερη οικονομική κατάσταση από πριν, αλλά αυτό είναι επειδή φτιάχνω με άλλα κριτήρια/προοπτικές τη ζωή μου, πχ πριν έπαιρνα το αυτοκίνητο της μάνας μου και ήμουν οκ, τώρα αγοράσαμε καινούργιο, αν χρειαστούμε κάποιο έπιπλο δε θα πάρουμε ikea ας πούμε γιατί κοιτάμε να είναι κάτι καλύτερο, γενικά το να συντηρείς ένα σπίτι με τη λογική ότι είναι το σπίτι της οικογένειάς σου είναι πιο κοστοβόρο από το να συντηρείς το σπίτι που μένεις "για την ώρα" - τουλάχιστον έτσι το κάνουμε εμείς, από την άλλη μπορούμε, αν δεν μπορούσαμε θα παίρναμε μια χαρά από ikea κλπ. Εξαρτάται, εξαρτάται. Είναι αλήθεια πάντως ότι ειδικά για το τραπέζι οι περισσότεροι καθυστερημένοι σκορπάνε ΠΟΛΛΑ λεφτά. Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Αλλά είναι καθυστερημένοι αντικειμενικά.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Παιδιά μιας και μιλάτε για οικονομικά του γαμού, θα σας πω και γω την εμπειρία μου όπως την έζησα όντας αδερφός του αδερφού μου. Ο αδερφός μου παντρεύτηκε με θρησκευτικό/εντελώς ανοιχτό γάμο, που σημαίνει ότι ήταν γύρω στα 400-450 άτομα στο τραπέζι μόνο. Για εκκλησία δε ξέρω.

Τα έξοδα τα πλήρωσαν οι γονείς των νεόνυμφων, όχι γιατί κολυμπούσαν στο χρήμα, αλλά γιατί πάντρευαν το γιο τους και την κόρη τους και έτσι κάνουνε στη Γκρήτη και στην Καλαμάτα και ένα όνειρο εκπληρώνεται και τι κούκλα που είναι η νύφη κτλ. Αυτό σε γενικές γραμμές είναι ο κανόνας, σε γενικές ε. Πολλοί μπαμπάδες παίρνουν και δάνειο για να παντρέψουν τον κανακάρη τους. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις προφανώς που το ζευγάρι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα αλλά μπλα μπλα μπλα.

Ο απολογισμός του ευτυχισμένου ζευγαριού ήταν περίπου αυτός : φτιάξαν ΟΛΟ το σπίτι, εννοώντας έπιπλα, κουζινικά, ηλεκτρικά, διακοσμητικά, κωλόχαρτα κτλ, πήγαν κερασμένο γαμήλιο ταξίδι στο λας βέγκας και περάσαν φανταστικά και τους έμειναν και γύρω στις 30.000 ευρώ στην άκρη. Καλά δεν είναι για ένα πανηγύρι μιας μέρας;

Και όχι, οι συγγενείς και φίλοι δεν ήταν πλούσιοι και δε σκάγαν στην εκκλησία με τις γιάγκουαρ, απλά ήταν ΠΟΛΛΟΙ. Δίνοντας ο καθένας το υστέρημα του το σακκούλι γέμισε!

Η πολύ μικρή μου εμπειρία σε γάμους και δεξιώσεις κτλ κτλ μου δείχνει ότι πάνω κάτω εκεί κυμαίνονται τα οφέλη από αυτή τη μαλακία που λέγεται θρησκευτικός γάμος, άρα καταλήγουμε στο ότι αν είναι να παντρευτείτε και δε σημαίνει τίποτα για σας ο γάμος (σαν τελετή και μόνο, όχι σαν πράξη) να το κάνετε στην πλατεία Κοτζιά.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.