Quote Originally Posted by pixies451 View Post

χογκαρθ τι φανταστικο κανεις σπιτι μονος?
καταλαβαινεις το ποιντ που προσπαθουμε να περασουμε με τους αγαπητους αποπανους?
οτι τωρα εχεις τη δυνατοτητα να κανεις καποια πραγματα ή να μη τα κανεις. σε 10 χρονια ομως δε θα εχεις την επιλογη αυτη λογω υποχρεωσεων. και παρολαυτα εσυ επιλεγεις στο τωρα να μη τα κανεις.

pixies, κατ'αρχάς δεν είπα πουθενά "σπίτι μόνη". σπίτι με παρέα λοιπόν. Αλλά και μόνη μου περνάω εξίσου όμορφα. σημαντικό να μπορείς να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου. Καταλαβαίνω τι λες, αυτό που λέω εγώ είναι ότι θεωρώ ηλίθια αυτά τα στάνταρντς (είσαι νέος άρα πρέπει να γίνεσαι λιώμα κάθε βράδυ και να βγαίνεις κτλ). Περνάω πολύ καλύτερα κάνοντας πολύ πιο χαλαρά (και προφανώς ξενέρωτα για κάποιους) πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι περνάω λιγότερο καλά από σένα ή ότι δε ζω την ηλικία μου;

Και τέλος, είναι μύθος ότι όλες οι ευκαιρίες της ζωής σου για να κάνεις πράγματα είναι μαζεμένες στη δεκαετία 20-30 γι'αυτό τρέξε τρέξε να προλάβεις ό,τι μπορείς και ότι η ζωή μετά είναι σκατά και γεμάτη υποχρεώσεις. Στα 40 σου μπορεί να είσαι πολύ πιο ευτυχισμένος και ικανοποιημένος απ'ότι στα 20.