Σήμερα παιδιά γιορτάζουμε την οριστική διαγραφή του εμεσέν από τον υπολογιστή. Σβήνουμε όλοι το εμεσέν και επικοινωνούμε με τηλέφωνα, άντε και πιεμς.![]()
Σήμερα παιδιά γιορτάζουμε την οριστική διαγραφή του εμεσέν από τον υπολογιστή. Σβήνουμε όλοι το εμεσέν και επικοινωνούμε με τηλέφωνα, άντε και πιεμς.![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
το σκέφτομαι εδώ κ κάμποσες μέρες..
θα ακολουθήσω σύντομα το παράδειγμά σου δάσκαλε
I must have some booze. I demand to have some booze
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
γιατί να ΜΗΝ το κάνεις?
Ε έχει μηδέν κόστος , μπορείς να μπαίνεις όποτε και όταν θες εσύ, να βγαίνεις όταν θες εσύ και αν εργάζεσαι σε υπολογιστή να λιώνεις εκεί χωρίς συνέπειες
Εγώ πάντως έτσι κι αλλιώς έμπαινα σπάνια τον τελευταίο καιρό, άσε που είχαν μαζευτεί και πολλοί μαλάκες τύπου Hermano Cerdo ή nothingman και μου πρήζαν τ'αρχίδια και καταντούσε σκέτη κούραση το πράγμα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
μωρέ ναι αυτά είναι τα πολύ καλά του εμεσεν
αλλά εχω βαρεθεί την κατάσταση ότι μιλάω μόνο από κει
κανονίζω καφέ απο κει.κανονίζω πρόβα από κει.μιλάω με ανθρώπους που έχω να τα πω καιρό από κει.λύνω παρεξηγήσεις από κει.γελάω από κει.κλαίω από κει.
απρόσωπο.άχρωμο.άχρηστο.
και πολλά ακόμα Α..
H magia einai na diagrapseis to tilefwno. 8a to palepsw kapoia stigmi.
yeap, you're goddamn right, i stole the fuckin handle.
Τσκ τσκ, αυτές οι καραμέλες με την απρόσωπη τεχνολογία δεν τρώγονται με τίποτα όμως.
βλέπω μπλουζάκι Queen. ωραία λέω. εδώ είμαστε. ναι, αλλά ήταν Large. από εκείνα τα slim fit τις μαλακίες, τα κολλητά. τέλος πάντων, δεν είχε XL, δεν γαμιέται λέω, τι ψυχή έχει ένα εικοσάευρο.
ε, και δεν μου κάνει. ξέρω, δεν με χάλασε.![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Ε, δωράκι.