Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 207

Thread: EXW FRIKAREI

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Εγώ πάντως Loader θα στηρίξω τη φάση, είχα και στο στρατό ένα παληκάρι που στη σκοπιά έγραφε τη συνέχεια του lord of the rings και από τότε τρέφω μεγάλη συμπάθεια για τα ανερχόμενα ταλέντα.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

True Metal Warrior Loader's Avatar

Ο_ο

κάποιος έγραφε τη συνέχεια του άρχοντα; κάποιος συνέχιζε την ιστορία κάποιου άλλου συγγραφέα;; !!!!!!!!!!!!

Ο_Ο

έφυγε τελικά με τρελόχαρτο ή τέλειωσε κανονικά τη θητεία;

χέι εγώ μιλούσα σοβαρά!

επίσης, προχωράμε σε uber offtopic συζήτηση σφγφγδφγδδγφ
    Last edited by Loader; 20-03-2009 at 10:47.
    True Metal Or No Metal At All

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by lebowski View Post
    Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    re einai kai allo to provlhma

alla kai polloi alloi sto periguro

einai toso mouxles kai malakes pou me kanoun na niwthw γέρος.
    me mizeriazoun
    Ντακσει τα πες ολα ε.......
    Κι εγω στον κυκλο των 30 εδω και λιγο καιρο και αυτο που με τρελαινει απιστευτα ειναι αυτο ακριβως!!!
    Εγω ειμαι μια χαρα, με ενεργεια καργα και ορεξη για γουστα και οι γυρω εχουνε μπαρμπαδιασει απιστευτα.Οχι αλλη μιζερια ρε!!!!!!!!!
    Μπερνιν εισαι δικος μου ανθρωπος ρε...
    τον απρίλιο κλείνω τα 31. το μούχλιασμα των συνομήλικων είναι όντως το μεγαλύτερο πρόβλημα πια. ειδικά στην επαρχία, τη βλέπουν όλοι κάπως και καλά να δείξουν ότι σοβάρεψαν κ ότι βρήκαν ένα καλό κορίτσι (sic) για γάμο - όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει - κ ότι είναι καλοί επαγγελματίες. προσωπικά δε νιώθω ακόμη έτοιμος να αποδεχθώ μια ζωή με περισσότερες υποχρεώσεις κ λιγότερο ξενύχτι κ ρεμάλιασμα. έχω την ίδια ενέργεια που είχα και στα 18 με το ατού της μεγαλύτερης εμπειρίας που βοηθάει σε πολλά θέματα. σίγουρα αν κουβαλούσα τα σημερινά μυαλά τότε, θα είχα περάσει πολύ καλύτερα. όλα αυτά βέβαια δε με κάνουν λιγότερο αξιόπιστο στον επαγγελματικό τομέα, όπως πολλοί εδώ πιστεύουν. τεσπα, ό,τι κάτσει...
    Rock or Nothing

Senior Member Buddy Lackey's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Εγώ πάντως Loader θα στηρίξω τη φάση, είχα και στο στρατό ένα παληκάρι που στη σκοπιά έγραφε τη συνέχεια του lord of the rings και από τότε τρέφω μεγάλη συμπάθεια για τα ανερχόμενα ταλέντα.
    KOLIOUSHS?????????????????
    YOU ARE NOT SPECIAL. YOU ARE NOT BEAUTIFUL OR UNIQUE SNOWFLAKE. YOU'RE THE SAME DECAYING ORGANIC MATTER AS EVERYTHING ELSE. YOU ARE THE ALL-SINGING, ALL-DANCING CRAP OF THE WORLD.

HIPPIE METAL OR NO METAL AT ALL

sober Ragozin irreligious's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    όλα αυτά βέβαια δε με κάνουν λιγότερο αξιόπιστο στον επαγγελματικό τομέα, όπως πολλοί εδώ πιστεύουν. τεσπα, ό,τι κάτσει...

ΠΟΥΤΑΝΑ επαρχία.
    i need feminime venoms in order to function with the system.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Quote Originally Posted by Loader View Post
    εγώ πχ έχω σχεδόν καταφέρει (το ελπίζω τουλάχιστον) αυτό που θέλω να κάνω, όχι μέχρι τα 30, αλλά για την υπόλοιπη ζωή μου, τι στα κομμάτια! να γίνω κάποια μέρα συγγραφέας φαντασίας εννοώ. ασχολούμαι ήδη απο τα 17 και τώρα είμαι 25. ναι γελάστε οκ αλλά η ιντερνετική μου υπόσταση είναι μόνο μία όψη μου εντάξει προχωράει αργά αλλά ίσως το 2011 να έχω εκδόσει το πρώτο μου βιβλίο τι στο καλό, αν δε το έχω καταφέρει πριν τα 30 θα πανικοβληθώ ξαφνικά;
    καλά αυτά τα έλεγα και εγώ στην ηλικία σου.
    πριν 3 χρόνια σχεδόν.
    τώρα που φτάνω στα 28 το είδα αλλιώς.
    δεν γαμιέται?
    και να μην προλάβω τα 30 -λέμε τώρα- 8α βάλω τον επόμενο στόχο στα 40!

μωρέ γενικά παίζει κόλλημα με τα 30, αλλά πιστεύω πως είναι από αυτά που μας δώσανε οι γονείς/συγγενείς κλπ που στα 30 τους θα έπρεπε να έχουν δουλειά/γυναίκα/άντρα ίσως παιδία ή να ετοιμαζόντουσαν για σπίτι και νοικοκυριό.
    το θέμα είναι να είσαι όπως γουστάρεις για να μην φτάσεις στο σημείο να λες πως δεν τα έκανα όπως ήθελα ή πως θα ήτανε αν έκανα αυτό.

για μένα είναι απλό και σε προσωπικό και επαγκελματικό σημείο.
    κάνω αυτό που θέλω και αν καταστραφώ σηκώνομαι.
    και αν χάσω όλα μου τα λεφτά σε μια δουλειά που δεν έκατσε δεν πειράζει πάω να ζήσω σε μια καταληψη.
    καλά δεν λέω να πάτε όλοι σε καταλήψεις αλλά οκ.
    αν ζεις εσύ τον εαυτό σου -που είναι σωστό να το κάνεις στα 30 φυσικά- τότε στα αρχίδια σου τι κάνουν οι υπόλοιποι μικροαστοί και μη!

satan was a lez

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Νταξ, γενικά ο χρόνος είναι πολύ λίγος, και εγώ νιώθω ότι παρ' ότι αριθμητικά είμαι νέος, και έχω πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μου, στην ουσία δεν υπάρχουν περιθώρια, αφού τα χρόνια δεν είναι τόσο μετρήσιμη ποσότητα, όσο μια σειρά από μοναδικές περιόδους, οι οποίες και δεν ξανάρχονται, και αν τις δεις μεμονωμενες, είναι μικρές.

Με λίγα λόγια, ενώ το κοινό ρητό είναι "είμαι 23, έχω χρόνια ακόμα", κλίνω προς το "δε θα ξαναείμαι ποτέ 23, μαλάκα, άντε δεν έχω χρόνο, να κάνω κι αυτό και το άλλο".

Τα 30 νομίζω ότι είναι απλά ένα ψυχολογικό όριο χωρίς νόημα, τοποθετημένο τυχαία από την αριθμητική.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by Buddy Lackey View Post
    Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    KOLIOUSHS?????????????????
    Ε ναι
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Loader View Post
    Ο_ο

κάποιος έγραφε τη συνέχεια του άρχοντα; κάποιος συνέχιζε την ιστορία κάποιου άλλου συγγραφέα;; !!!!!!!!!!!!

Ο_Ο

έφυγε τελικά με τρελόχαρτο ή τέλειωσε κανονικά τη θητεία;

χέι εγώ μιλούσα σοβαρά!

επίσης, προχωράμε σε uber offtopic συζήτηση σφγφγδφγδδγφ
    Φεηκ της παουερανιας ειναι

Pethidine Blindgeo's Avatar

Mallon h Powerania einai fake tou Loader...

ZOML!

ZOML ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FAKE ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΟΥ

ΚΑΝΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ

:D

Pethidine Blindgeo's Avatar

Ntaxei re Loader. Ta eipame auta. Esu xwneis thn Gh!!!!

I like turtles pixies's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    re einai kai allo to provlhma

alla kai polloi alloi sto periguro

einai toso mouxles kai malakes pou me kanoun na niwthw γέρος.
    me mizeriazoun
    Κι εγω στον κυκλο των 30 εδω και λιγο καιρο και αυτο που με τρελαινει απιστευτα ειναι αυτο ακριβως!!!
    Εγω ειμαι μια χαρα, με ενεργεια καργα και ορεξη για γουστα και οι γυρω εχουνε μπαρμπαδιασει απιστευτα.Οχι αλλη μιζερια ρε!!!!!!!!!
    τον απρίλιο κλείνω τα 31. το μούχλιασμα των συνομήλικων είναι όντως το μεγαλύτερο πρόβλημα πια. ειδικά στην επαρχία, τη βλέπουν όλοι κάπως και καλά να δείξουν ότι σοβάρεψαν κ ότι βρήκαν ένα καλό κορίτσι (sic) για γάμο - όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει - κ ότι είναι καλοί επαγγελματίες. προσωπικά δε νιώθω ακόμη έτοιμος να αποδεχθώ μια ζωή με περισσότερες υποχρεώσεις κ λιγότερο ξενύχτι κ ρεμάλιασμα. έχω την ίδια ενέργεια που είχα και στα 18 με το ατού της μεγαλύτερης εμπειρίας που βοηθάει σε πολλά θέματα. σίγουρα αν κουβαλούσα τα σημερινά μυαλά τότε, θα είχα περάσει πολύ καλύτερα. όλα αυτά βέβαια δε με κάνουν λιγότερο αξιόπιστο στον επαγγελματικό τομέα, όπως πολλοί εδώ πιστεύουν. τεσπα, ό,τι κάτσει...
    pws eksigeite ta fainomena auta sta 22-23?
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by pixies451 View Post

pws eksigeite ta fainomena auta sta 22-23?
    δεν εχεις προσεξει μια αυξανομενη-τα τελευταια χρονια-επιστροφη στις "παραδοσιακες" αξιες και στον συντηριτισμο?
    συν οτι οι 18-ρηδες τωρα,δεν εχουν καμια σχεση με αυτους/αυτες της γενιας μου.
    νταξει,εγω που εχω παρε-δωσε με μικρες (18-19-20) εχω φρικαρει σαν τον μπερνι.να εχουν βγει απο σχεσεις 2-3 ετων και να λενε πως "κατα τα 22-23 θα αρχισω να ψαχνω αλλα πραγματα σε εναν αντρα,να με μπορει να με καλυπτει και κοινωνικα ωστε να κανω κατι πιο επισημο".
    χεστο.κολλητος μου φιλος στην ηλικια μου αρραβωνιαστηκε πριν 2 βδομαδες μια τυπισσα 22 χρονων.φυσικα και τον διαολοστειλα.
    Last edited by Reject; 20-03-2009 at 20:18.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.