Ελπίζω να αρχίσω να ανακαλύπτω και γω σιγά σιγά ωραία πράγματα στο καινούριο Isis γιατί στις 3 πρώτες ακροάσεις δε με έχει ενθουσιάσει καθόλου.
Ελπίζω να αρχίσω να ανακαλύπτω και γω σιγά σιγά ωραία πράγματα στο καινούριο Isis γιατί στις 3 πρώτες ακροάσεις δε με έχει ενθουσιάσει καθόλου.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Εγώ είμαι στις 4 κι ακόμα τίποτα.. Δεν ξέρω.. μέσα σ'ολα με ξενερώνει κι ο ήχος των brutal φωνητικών..
αφηστε τα αησις. 4 κιθαρες (μια ο Glenn Branca, μια ο Lee Ranaldo των Sonic Youth), μπασο, ντραμς σε ορχηστρικό "παρ'τα" απ'την πειραγμένη αβανγκαρνταδορικη αμερική των εητις.
glenn branca - the ascension
παρτε και μια γευση απ'την προηγουμενη απ' αυτο δουλεια του.
http://www.youtube.com/watch?v=w9lwuojEREI
this is radio freedom.
σουστουως ο μαλιας....11 εχω απο αυτονανε
και να μην λησμοναμε και τους Theoretical Girls του ε?
Όχι άλλα καινούρια πράγματα. Μόνο ξεθάβινγκ.
Άντε και Giant Squid.
Τι κουλτούρα είναι αυτή που σας έπιασε αδέρφια!!!![]()
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
τι καινουργια??? ο Brancas απο τα τελη 70ς ειναι στην πιατσα
.
συμφωνώ αρκετά (αν και δεν έχω κάνει πολλές ακροάσεις ναούμε και έχω ανακαλύψει λίγα πράγματα), σίγουρα πάντως οι isis μέχρι και το panopticon χάθηκαν =[
διαφωνώ στα του drummer πάντως, δεν είναι δυνατόν ο τύπος που βάραγε δυο μπότες και τρία ταμπούρα στην αρχή του oceanic κι έχυνες να γίνεται ακόμα πιο carey.
Death Metal Warriors στον Σκαι τωρα, εχει κ τον βλακα τον Benton
malaka, evala to kainourio isis kai mpike to The Tower. katevasa kati lathos?
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Locked, η συνέχεια εδώ.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;